Caracteristicile suporturilor TV pivotante

Conţinut
 1. Avantaje și dezavantaje
 2. Prezentare generală a speciilor
 3. Modele de top
 4. Reguli de selecție
 5. Tehnologia de instalare
 6. Exemple în interior

Cumpărarea unui televizor este o sarcină destul de dificilă, deoarece trebuie să selectați un model dintr-un număr mare de tot felul de opțiuni. Dar vizionarea confortabilă va depinde nu numai de modelul televizorului, ci și de tipul de suport pe care îl achiziționați și pentru a plasa noul dispozitiv în casă.

Avantaje și dezavantaje

Suporturile de perete și tavan vă vor permite să instalați unitatea astfel încât nici razele de soare, nici geometria dificilă a încăperii să nu interfereze cu distracția dumneavoastră plăcută.

Iată principalele caracteristici ale modelelor de înclinare și dispozitivelor pivotante pentru ecranele LCD:

 • poți schimba cu ușurință unghiurile de înclinare sau unghiurile de rotație după bunul plac;
 • înclinarea sau rotirea vă va permite să plasați televizorul exact pe perete, ca un suport de tip fix;
 • este un design mult mai complicat decât un dispozitiv fix.

Laturile pozitive ale parantezelor subspeciei înclinate și rotative:

 • veți putea instala dispozitivul, protejându-l de razele soarelui sau de strălucirea luminii electrice;
 • plasarea de la distanță de pe perete va permite accesul la diferite fire;
 • opțiuni excelente pentru mutarea rapidă a televizorului: departe de perete sau mai aproape de acesta, puteți schimba cu ușurință unghiul de înclinare, puteți întoarce dispozitivul în orice direcție

Practic, nu există dezavantaje, cu excepția procesului complex de instalare a echipamentelor.

Caracteristici caracteristice ale consolelor de înclinare și întoarcere:

 • nu numai că puteți înclina suportul în direcția dorită, ci și îl puteți desface;
 • perfect pentru camere cu geometrie complexă;
 • vă permit să schimbați în mod liber aspectul interiorului;

O atenție sporită trebuie acordată alegerii unei structuri complexe: poate să nu fie la fel de puternică ca versiunea fixă.

O caracteristică a brațului retractabil este opțiunea de extindere înainte a ecranului monitorului. Produsul funcționează în detrimentul unui fel de „mână”. Unele suporturi retractabile pot modifica unghiul de înclinare. Acest tip de suspensie, ca pivotant-retractabil, este mult mai convenabil decât un model staționar. Spre deosebire de o simplă mreană, noul circuit are două completări foarte importante:

 • reglarea telescopică a nivelului de fixare a televizorului pe tavan;
 • prezența unei unități pivotante care asigură rotația orizontală a ecranului în intervalul de la 0 la 180 de grade.

Cu toate acestea, acest design multifuncțional are dezavantajele sale. Datorită instalării complexe și a costului ridicat, nu este solicitat și este greu potrivit pentru acasă. Decizia privind întrebarea care suport este cel mai potrivit pentru pereții dvs.: pivotant retractabil sau înclinat, depinde de cerințele consumatorului.

Prezentare generală a speciilor

Structurile de tavan pentru un televizor, la fel ca multe modele montate pe perete, sunt considerate nu numai o componentă elegantă a oricărui interior modern, dar vă permit și să faceți amplasarea televizorului cât mai convenabilă posibil pentru vizionare.

Retractabil

Suportul pivotant este un dispozitiv retractabil care poate fi blocat în aproape orice poziție dorită. Când utilizați acest tip de atașament, puteți schimba locația unității trăgând ușor, desfăcând și schimbând unghiul de înclinare a acesteia.

Mecanismul pivotant vă va permite să plasați televizorul în orice colț al încăperii dorite. Cu el, puteți scăpa cu ușurință de strălucirea strălucitoare a soarelui de pe ecran, rotind monitorul în direcția opusă.Un mecanism de extragere vă va permite să îndepărtați dispozitivul de perete, plasându-l mai aproape de locul de unde se efectuează vizionarea.

Printre principalele avantaje ale opțiunilor pivotante-retractabile se numără capacitatea de a schimba locația dispozitivului cu o viraj de 180 de grade în direcția dorită.

Rotire

Opțiunile de înclinare și întoarcere ale suporturilor ajută la întoarcerea unității într-un plan de-a lungul oricărei linii posibile pentru o reglare mai detaliată. Unghiurile de rotație disponibile vor depinde și de dimensiunea specifică a diagonalei televizorului (cu cât este mai mare, cu atât unghiul de rotație este mai mic). Datorită mecanismului de înclinare, puteți schimba poziția ecranului pe verticală. Aceasta înseamnă că puteți plasa dispozitivul în partea superioară a peretelui camerei, iar după aceea veți putea schimba poziția ecranului, astfel încât totul să fie clar vizibil.

Produsul va avea o ușoară pantă în jos. Acest lucru vă va permite să vă uitați la televizor cel mai confortabil, chiar dacă îl plasați la o înălțime semnificativă.

Modele de top

Să luăm în considerare câteva modele interesante de paranteze.

Vogels THIN 245

Suportul este perfect pentru unitățile cu o dimensiune a ecranului de 26-40 inchi. Este stabil și poate rezista greutății semnificative a unui televizor modern. Se așează atunci când este pliat la aproximativ 3 cm de perete, poate fi extins cu aproape 50 cm, este posibilă reglarea poziției în conformitate cu cea mai confortabilă poziție a dispozitivului. Designul este disponibil în 2 culori populare: în alb delicat și negru elegant, care se potrivește oricărui interior. Greutatea acestui produs nu este foarte mare - doar 18 kg.

Kromax Techno-1

Construcția gri este realizată din materiale de înaltă calitate și, prin urmare, este deosebit de durabilă. Principalul plus este ușurința de instalare a structurii. Produsul articulat este format din 2 coate. Puteți regla independent poziția ecranului LCD în 2 planuri. Pot fi instalate ecrane LCD cu diagonala maximă de 26 de inchi.

NB F400

Designul permite poziționarea televizorului la diferite distanțe față de suprafața peretelui: de la 9,2 la 40,5 cm. Instalarea este posibilă atât pe un perete plat obișnuit, cât și într-o nișă adâncă și într-un colț îngust. Acest dispozitiv argintiu arată foarte elegant, nu arată voluminos și mare. Potrivit pentru ecrane LCD de 40 inchi sau mai mult.

Reguli de selecție

Cei care decid să achiziționeze un design pentru un televizor LCD voluminos ar trebui să cunoască regulile pentru alegerea celui mai bun dispozitiv de fixare.

Mai întâi trebuie să aflați distanța exactă dintre punctele de montare de pe spatele dispozitivului. Instrucțiunile conțin informații despre un parametru atât de important precum VESA - acesta este un sistem special pentru ordonarea corectă a metodelor de montare a electronicii video.

Cu toate acestea, unele tipuri de televizoare încă nu au un astfel de parametru, pe lângă acesta, există mai multe subspecii de monturi în VESA. De exemplu, pentru modelele cu ecran mare, orificiile pentru elemente de fixare sunt de 20 cu 20 cm, dar exista si alte variante (20 cu 40, 40 cu 40 si chiar 80 cu 40). Produsele cu ecrane mici au și mai multe opțiuni pentru localizarea distanței dintre toate punctele de atașare (5 pe 5 cm, 10 pe 10 cm, 10 pe 20 cm). Parametrii suportului și ai unității dvs. trebuie să se potrivească.

Vă rugăm să vă asigurați că suportul pe care îl alegeți poate suporta greutatea dispozitivului înainte de a cumpăra. Pentru a alege cea mai optimă opțiune, merită să luați în considerare un astfel de parametru precum lungimea diagonală a televizorului care urmează să fie instalat: poate fi 24, 40, 42, 43, 50, 55, 65 inchi, dar suporturi pentru 32 inci sunt considerate cele mai comune.

Să luăm în considerare și alte puncte importante.

 • Merită să vă asigurați că există o garanție pentru dispozitivul pe care l-ați selectat.
 • Verificați la magazin tipul de design al produsului, astfel încât să știți sigur că ați achiziționat modelul care vi se va potrivi perfect.
 • Dispozitivul trebuie să includă diferite piese: elemente de fixare speciale, șuruburi, cabluri. Asigurați-vă că sunt toți prezenți.
 • Gândiți-vă, poate vă va plăcea reglarea automată, poziția acesteia poate fi schimbată automat cu telecomanda. Acest tip de suport va fi scump, dar dacă aveți un ecran LCD uriaș, înclinarea sau rotirea lui manual va fi dificilă.

Tehnologia de instalare

Montarea pe perete a unei structuri solide pentru susținerea televizorului se va face într-o anumită ordine. Citiți cu atenție instrucțiunile de instalare ale produsului înainte de a-l instala.

 • Mai întâi trebuie să găsiți cea mai bună înălțime, marcați locurile pentru elemente de fixare.
 • Un suport orizontal este scos de la baza televizorului.
 • Atașați elementele de fixare ale suportului pe panoul din spate al dispozitivului.
 • Merită măsurată distanța de la partea superioară a plăcii, care va fi atașată de perete, până la partea superioară a produsului. Pentru a face acest lucru, trebuie să atașați structura la elementele de fixare deja pre-atașate la televizor.
 • Distanța rezultată trebuie să fie separată de poziția dorită a marginii superioare a dispozitivului pe perete.
 • Apoi, o placă de fixare trebuie atașată pe perete, marcați locurile găurilor pentru fixare. Pentru ca această placă să fie montată exact, la marcare trebuie folosit un nivel de clădire.
 • Parametrul de gaură necesar este forat.
 • Șuruburile de ancorare (diblurile) trebuie introduse în găurile existente pentru fixarea de înaltă calitate a noului dispozitiv.
 • Un nou suport poate fi instalat pe partea de susținere și televizorul poate fi montat pe acesta. Se verifică rezistența structurii rezultate.
 • Urmează conectarea tuturor firelor necesare. Dacă trusa de construcție include cutii speciale, atunci toate comunicațiile pot fi așezate în ele.

Unul dintre cele mai importante lucruri despre instalarea corectă este respectarea standardelor de fixare. Ele trebuie să se potrivească 100% pe televizor și pe suport în sine, altfel pur și simplu nu le veți conecta. Aceste standarde sunt indicate în instrucțiuni, care sunt de obicei atașate atât la unitate, cât și la suportul în sine.

Dacă urmați corect toate recomandările și luați în considerare și caracteristicile modelului de suport puternic pe care l-ați selectat, atunci instalarea nu vă va lua prea mult timp sau efort. Și instalarea singur a dispozitivului vă va economisi bani.

Exemple în interior

Pentru a economisi mai mult spațiu liber, proprietarii de televizoare moderne preferă să aleagă un suport pentru instalarea ecranelor LCD pe peretele camerelor de zi, deoarece această soluție este practică și stilată.

Suportul de tavan basculant este soluția perfectă pentru proprietarii de case cu tavane înalte și ușoare. Înclinarea se poate face în orice plan. Acest tip de model este deosebit de popular în locuri publice și diverse instituții, poate fi adesea găsit în școli și birouri.

Următoarea selecție de fotografii vă va permite să înțelegeți comoditatea și frumusețea plasării parantezelor în designul interior.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila