De ce YouTube nu funcționează pe Samsung TV și cum să-l remediați?

Conţinut
 1. Cauze
 2. Tipul problemei
 3. Resetați
 4. Nu se deschide
 5. Cum să mă întorc?

YouTube este un serviciu unic de vizionare video. Datorită gamei sale largi de posibilități, site-ul este foarte popular în rândul spectatorilor de toate vârstele. Televizoarele Samsung moderne se conectează automat la Internet și deschid accesul la acest program. Cu toate acestea, în unele cazuri, aplicația nu mai funcționează. Există mai multe modalități simple de a-l restabili să funcționeze.

Cauze

Pentru a alege cea mai bună modalitate de a rezolva problema, este necesar să diagnosticați toate erorile de conexiune externă ale aplicației. Cele mai frecvente motive pentru care Youtube nu funcționează pe Samsung TV sunt:

 • actualizarea și modificarea standardelor serviciului în sine;
 • erori de sistem;
 • defecțiune tehnică pe marginea șantierului;
 • încetarea suportului pentru acest model de televizor;
 • dezinstalarea programului.

  Aplicația poate fi restaurată. Acest lucru se face în două moduri: prin actualizarea firmware-ului televizorului sau prin instalarea unei noi versiuni de YouTube. Uneori apar erori din cauza lucrărilor tehnice la serviciu. În acest caz, programul va începe să funcționeze singur după ceva timp.

  Important! Modelele lansate înainte de 2012 nu sunt compatibile cu această aplicație. În astfel de cazuri, poate fi necesar să instalați echipamente suplimentare.

  Tipul problemei

  Modul de a remedia programul depinde foarte mult de tipul de problemă pe care o întâmpinați. Puteți alege opțiunile de recuperare numai după ce ați determinat cauza principală a întreruperii serviciului. Puteți efectua singur diagnosticarea inițială, fără ajutorul unui expert.

  Nu se aprinde

  Dacă YouTube Samsung nu mai apare, trebuie să vă verificați conexiunea la internet. Uneori, serviciul este suspendat din cauza unei defecțiuni tehnice pe partea laterală a site-ului. În acest caz, trebuie să reporniți sistemul și să reinstalați aplicația.

  Instrucțiuni pentru instalarea noii versiuni.

  1. Selectați secțiunea „Aplicațiile mele” din meniul principal Google Play.
  2. Găsiți Youtube în listă și selectați elementul pentru a dezinstala programul.
  3. Confirmați acțiunea de pe telecomandă.
  4. După dezinstalarea versiunii vechi, trebuie să o instalați pe cea nouă. Pentru a face acest lucru, selectați-l în bara de căutare. După aceea, găsiți modelul dvs. de televizor în listă și faceți clic pe butonul „Actualizare”.

  Fără descărcare

  Dacă motivul lipsei de descărcare a programului se datorează funcționării software-ului, puteți restabili setările din fabrică ale televizorului. Procedura de actualizare poate restabili funcționarea corectă nu numai a Youtube-ului, ci și a altor aplicații.

  Resetați

  1. Luați telecomanda de pe televizor și intrați în „Meniu”.
  2. După tranziție, selectați linia cu suporturi personalizate.
  3. În fereastra care se deschide, va trebui să selectați pictograma „Resetați setările”.
  4. Vă rugăm să rețineți că aveți nevoie de un cod de securitate pentru a reseta toate setările. Dacă nu l-ați instalat singur, atunci în mod implicit codul este setat la 0000. Confirmați solicitarea.
  5. După ce toate setările au revenit la poziția inițială, va trebui să actualizați din nou software-ul. Este important să selectați doar cele mai recente versiuni.

   Principalul motiv pentru care programul nu pornește este lipsa accesului la Internet. Dacă actualizarea firmware-ului nu ajută, atunci trebuie să contactați centrul de service.

   Uneori, modelul televizorului nu acceptă instalarea aplicației. În acest caz, puteți utiliza browserul încorporat pentru a monitoriza aplicația populară. Este important de reținut că pentru ca Youtube să funcționeze corect, browserul trebuie să joace Flash și HTML5.

   Nu se deschide

   Uneori apare o problemă cu funcționarea serviciului din cauza unei supraîncărcări a procesorului sau a memoriei Smart TV-ului.Dacă nu există Youtube, deși a funcționat înainte, trebuie să opriți și să porniți din nou televizorul.

   Un alt motiv comun pentru ca o aplicație să dispară este prezența virușilor. Dacă YouTube lipsește, verificați viteza conexiunii la internet. Cel mai adesea, defecțiunile site-ului depind de nivelul semnalului.

   Cum să mă întorc?

   Nu mai este posibilă restaurarea unei aplicații care lipsește și lipsește din bara de instrumente. Nu veți putea returna versiunea oficială, chiar dacă utilizați resetarea setărilor utilizatorului și clipirea.

   Există o modalitate ușoară de a utiliza programul dacă instalați omologul său. Puteți face acest lucru singur folosind orice dispozitiv conectat la Internet.

   Instalarea unei aplicații similare:

   1. Descărcați programul și instalați-l pe televizor.
   2. Dezarhivați fișierul și salvați-l pe o unitate flash USB. Numele documentului trebuie să dubleze numele serviciului.
   3. Deconectați televizorul de la sursa de alimentare și conectați unitatea flash USB.
   4. Porniți televizorul, după care va trebui să lansați imediat Smart Hub. Pictograma YouTube ar trebui să apară în lista de aplicații disponibile.

    O soluție simplă pentru televizoarele vechi

    1. Puteți vizualiza conținut dacă conectați un telefon sau un alt gadget modern. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați un program care vă permite să difuzați de la distanță.
    2. Apoi descărcați aplicația gratuită Video TV Cast din magazin.
    3. Toate echipamentele de lucru sunt conectate la rețeaua wireless și se stabilește o conexiune. Transmisia semnalului trebuie activată, după care puteți utiliza serviciul.

    Cel mai adesea, problema absenței sau funcționării incorecte a aplicației Youtube este ușor de instalat pe cont propriu. Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu a ajutat la rezolvarea problemei, atunci cel mai bine ar fi să contactați centrul de service pentru ajutor.

    Vedeți mai jos ce trebuie să faceți dacă aplicația YouTube nu răspunde la televizorul dvs. inteligent.

    fara comentarii

    Comentariul a fost trimis cu succes.

    Bucătărie

    Dormitor

    Mobila