Modalități de a conecta karaoke la televizorul Samsung

Conţinut
  1. Ce karaoke este potrivit pentru tine?
  2. Cum să te conectezi?
  3. Cum pornesc microfonul?
  4. Cum se configurează?

Karaoke este o modalitate bună de a te distra acasă. Mai mult, mulți îl cunosc de mulți ani. Televizoarele Samsung moderne cu tehnologii noi vă ajută să vă organizați timpul liber și să cântați melodiile preferate. Conexiunea va dura foarte puțin timp și nu există trucuri în configurare.

Ce karaoke este potrivit pentru tine?

Tehnologiile moderne se dezvoltă foarte rapid. Puteți conecta absolut orice karaoke la televizoarele Samsung, fără restricții. Unele dispozitive au software încorporat - conectați doar un microfon... Aceasta este cea mai ușoară opțiune. Programul poate fi instalat suplimentar și utilizat fără niciun efort suplimentar.

Anterior, karaoke-ul era disponibil doar prin DVD. Acum este disponibilă și această opțiune. În acest caz se folosește un disc special licențiat cu o bibliotecă muzicală.

Această opțiune este potrivită și pentru televizoarele de la Samsung.

Cum să te conectezi?

Există trei moduri de a conecta karaoke la televizorul tău Samsung. Cel mai simplu este aplicație DVD player, platantă. În acest caz, conexiunea prin Smart TV cel mai avansat tehnologic. Întregul proces nu durează mai mult de 5 minute. Apoi trebuie să faci setări simple - și te poți bucura de karaoke.

DVD

Cea mai ușoară opțiune, totuși, astfel de jucători își pierd deja din popularitate. Pentru a conecta prin DVD nevoie de un cablu. Acesta va conecta cele două dispozitive. Trebuie remarcat faptul că unele televizoare au DVD încorporat. Atunci, în general, nu este necesar un echipament suplimentar. Mai rămâne doar să porniți televizorul și să selectați intrarea cu telecomandă pentru a afișa semnalul de pe DVD. Playerul se pornește acum. Discul cu biblioteca muzicală este introdus în unitate.

Conținutul este afișat pe ecranul televizorului, unde puteți selecta melodia dorită cu ajutorul telecomenzii.

Televizor inteligent

inițial portul este selectat pentru microfon. Poate fi o mufă de 3,5 mm sau 6,3 mm, puteți folosi și USB. Mai tarziu programul corespunzător este instalat la televizor. Puteți utiliza atât software plătit, cât și gratuit. Destul lansați aplicația - și bucurați-vă de vacanța în familie.

Computer și laptop

În acest caz, procedura se schimbă ușor. Microfonul nu se conectează la un televizor, ci la un laptop sau PC. Programul de karaoke rulează și pe un laptop sau computer. Apoi este suficient să afișați imaginea pe ecranul televizorului. Este de remarcat faptul că sunetul va fi scos printr-un computer sau laptop.

Pentru a afișa o imagine de pe un computer sau laptop pe ecran trebuie să mergi la setări... Există o posibilitate selectați „Al doilea monitor”. Această opțiune este necesară. Pe lângă laptop, puteți conecta și difuzoare dacă difuzoarele încorporate nu sunt suficient de bune.

Trebuie remarcat faptul că software-ul de karaoke poate fi activat și printr-o unitate flash USB sau alt mediu.

Cum pornesc microfonul?

Karaoke implică cântări de cântece pe muzică. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie doar de un microfon, altfel nu există nicio cale. Perifericele pot fi fie cu fir, fie fără fir. Există multe dispozitive diferite pe piață din diferite segmente de preț.

Cablat

De obicei, un astfel de microfon Are mufa de 3,5 mm sau 6,3 mm... Televizoarele au adesea porturi pentru prima opțiune. Intrarea este de obicei marcată cu o pictogramă de microfon sau Intrare audio. Și puteți utiliza, de asemenea, un dispozitiv care se conectează prin USB.

Televizoarele Samsung recunosc microfoanele rapid și ușor.

Fără fir

Astfel de modele sunt mai scumpe decât cele cu fir. Microfoanele fără fir sunt mai convenabile de utilizat. Pot fi folosite la orice distanta de televizor.Și aceste microfoane durează mai mult, deoarece cablul se uzează din pricina și deconectarea constantă.

Acest tip de dispozitiv poate pereche prin bluetooth sau unde radio. În al doilea caz, un receptor este conectat la televizor. Bateriile sunt instalate în microfon, modulul de antenă este conectat. Apoi este suficient să porniți periferia - și vă puteți bucura de rezultat.

Dacă Bluetooth este pe televizor, atunci îl poți folosi și tu. Și dacă nu, atunci trebuie cumpărați un adaptor suplimentar. Sincronizarea Bluetooth este automată. Problemele sunt rare. Pentru a rezolva problemele de conexiune, trebuie să accesați setările TV și să vă asigurați că canalul de date este activ.

În unele cazuri, va trebui să consultați instrucțiunile producătorului. Descrie posibilele defecțiuni ale modulului Bluetooth și cum să le remediați.

Ca ultimă soluție, amintiți-vă că chiar și un microfon wireless poate fi conectat cu un cablu. Este întotdeauna inclus.

Cum se configurează?

Pași speciali atunci când utilizați o conexiune prin DVD nu este necesar. Trebuie doar să introduceți un disc de karaoke - și atât.

Lucrurile sunt mult mai interesante cu Tehnologia Smart TV... Pentru funcționarea karaoke-ului, aveți nevoie de un anumit software.

Poate sa conectați televizorul la un computer sau laptop, instalați o aplicație gratuită Acolo. Este important doar să vă asigurați că fișierul nu conține viruși. Este mult mai sigur să folosești software plătit. După achiziție, utilizatorul primește actualizări regulate ale bibliotecii muzicale, înregistrări de înaltă calitate și alte beneficii.

În următorul videoclip, vă puteți familiariza cu procesul de conectare a karaoke-ului la un televizor.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila