Cum să instalez și să vizionezi YouTube pe televizoarele Samsung?

Conţinut
 1. De ce YouTube?
 2. Cum să instalați?
 3. Actualizare și personalizare
 4. Cum se utilizează?
 5. Posibile greșeli

Astăzi, YouTube este cel mai mare serviciu de găzduire video care a câștigat recunoaștere în întreaga lume. Odată ajunși în vastitatea acestui site, utilizatorii au acces la vizionarea videoclipurilor interesante, pot posta intrări în care vorbesc despre interesele și hobby-urile lor. De asemenea, împărtășesc hackuri de viață interesante și informații utile cu abonații lor.

Datorită popularității sale imense, YouTube și-a dezvoltat propria aplicație, care a fost instalată la cererea utilizatorilor diverselor gadget-uri. Cu toate acestea, astăzi acest program este unul dintre elementele principale ale firmware-ului dispozitivului multimedia. Și primul care a inclus YouTube în sistemul TV a fost Samsung.

De ce YouTube?

Astăzi, nicio persoană nu se poate lipsi de televizor. Pornind televizorul, puteți afla despre evenimentele care au avut loc în timpul zilei, puteți urmări serialele, programele preferate. Însă conținutul oferit de televiziune nu corespunde întotdeauna dorințelor utilizatorilor, mai ales că în procesul de difuzare a unui film interesant este inclusă neapărat și publicitatea, care pur și simplu distruge impresia filmului vizionat. În astfel de situații, YouTube vine în ajutor.

O mare varietate de conținut video oferit permite fiecărui utilizator să se bucure de emisiunile TV preferate, videoclipuri muzicale noi, să vizioneze trailere ale filmelor viitoare, să fie impresionat de transmisiunile live ale bloggerilor video, să se familiarizeze cu prezentarea video a noilor jocuri.

Un avantaj important al aplicației YouTube de pe televizorul tău inteligent Samsung este capacitatea de a viziona videoclipuri pe ecranul mare al televizorului tău.

Cum să instalați?

Televizoarele Samsung cu tehnologie Smart TV sunt produse în Coreea de Sud. Dispozitivele TV multimedia reprezentate de brand sunt echipate cu sistemul de operare Tizen, care este asamblat pe baza Linux. Din acest motiv, majoritatea aplicațiilor, inclusiv YouTube, sunt deja prezente în firmware-ul dispozitivului.

Există câțiva pași simpli pentru a verifica dacă aplicația YouTube este disponibilă.

 • Mai întâi trebuie să vă asigurați că televizorul achiziționat acceptă tehnologia Smart TV. Aflați că aceste informații vor permite caracteristicile dispozitivului, pictate în manualul de instrucțiuni. Cu toate acestea, cel mai simplu mod este să porniți televizorul. Dacă există un Smart TV, după pornirea televizorului, pe ecran va apărea o inscripție corespunzătoare.
 • După ce s-a ocupat de prezența funcției Smart TV, trebuie să conectați televizorul la internet. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza un cablu de internet sau o conexiune Wi-Fi fără fir.
 • Apoi, trebuie să accesați meniul Smart TV de pe televizor. Găsiți pictograma YouTube și faceți clic pe ea. Pagina principală a găzduirii video va fi afișată pe ecran.

Trebuie remarcat faptul că aplicația YouTube instalată pe televizoarele inteligente le permite utilizatorilor doar să vizioneze videoclipuri. Lăsarea de comentarii sau apreciarea lor nu va funcționa.

Deși Samsung a făcut standardul aplicației YouTube în firmware-ul televizorului, există modele care nu au programul. Dar asta nu înseamnă că utilizatorul nu se va putea bucura de conținutul găzduirii video.

 • În primul rând, trebuie să descărcați widgetul aplicației YouTube pe computerul personal sau laptop.
 • Luați o unitate flash USB goală, introduceți-o în computerul sau laptopul folosit pentru descărcare, creați în ea un folder numit YouTube și descărcați arhiva descărcată în ea.
 • Este necesar să scoateți în siguranță unitatea flash USB de pe computer și să o conectați la televizor.
 • Porniți serviciul Smart Hub.
 • Vizualizați o listă de aplicații disponibile.Acesta va afișa widgetul YouTube descărcat, pe care îl puteți utiliza ca program standard.

Cu toate acestea, dacă YouTube a fost prezent pe televizor, dar a dispărut dintr-un accident, atunci mergeți la magazinul oficial Samsung.

  Găsiți YouTube, instalați aplicația și apoi activați-vă contul de canal.

  Actualizare și personalizare

  În cazul în care aplicația YouTube instalată pe televizor nu se mai deschide, aceasta trebuie actualizată. Este foarte ușor să faci asta:

  • trebuie să deschideți magazinul de aplicații Samsung;
  • găsiți widgetul YouTube în motorul de căutare;
  • deschide pagina aplicației, unde va fi afișat butonul „Refresh”;
  • faceți clic pe el și așteptați descărcarea sută la sută.

  Mai există o modalitate de a actualiza YouTube pe Smart TV. Acest lucru va necesita o anumită manipulare a setărilor software-ului. În primul rând, trebuie să accesați meniul Smart TV și să găsiți secțiunea de setări de bază. Acesta va conține o linie cu dezinstalarea software-ului. Din lista care apare pe ecran, selectați aplicația YouTube și actualizați-o.

  După încheierea procesului de actualizare a aplicației, trebuie legați-l la un telefon mobil sau computer. Astfel, dispozitivul conectat va ajuta la deschiderea videoclipului, iar clipul va fi redat pe ecranul televizorului. Legarea unui gadget se face după cum urmează:

  • trebuie să deschideți aplicația YouTube pe telefon sau laptop;
  • găsiți butonul „Vizualizare la televizor” în meniul programului;
  • aplicația trebuie lansată pe televizor;
  • accesați meniul său principal și găsiți linia „Bind device”;
  • pe ecranul televizorului va apărea un cod, care va trebui introdus în câmpul corespunzător al dispozitivului conectat;
  • tot ce rămâne este să apăsați butonul „adăugați”.

  Stabilitatea dispozitivelor asociate depinde direct de viteza și calitatea internetului.

  Proprietarii de televizoare Samsung cu tehnologie Smart TV lansate înainte de 2012 s-au trezit într-o situație neplăcută. Când încercam să lansez YouTube, aplicația sa blocat. În această problemă, reprezentanții Samsung au spus că televizoarele învechite în viitorul apropiat nu vor putea suporta pe deplin capacitățile aplicațiilor. În consecință, li s-a restricționat accesul la diferite programe, inclusiv YouTube.

  Mulți utilizatori au fost frustrați de acest motiv, dar alții au găsit modalitatea perfectă de a reda YouTube pe televizor fără a încălca legea.

  • Porniți televizorul și intrați în serviciul Smart hub. Numai în linia de conectare ar trebui să introduceți cuvântul dezvolta fără a folosi ghilimele. Când introduceți această autentificare, parola apare automat în rândul corespunzător.
  • Neapărat puneți o bifă lângă expresia „Reține parola” și „Autentificare automată”.
  • Pe telecomandă, trebuie găsiți și apăsați tasta numită „Instrumente”. Meniul de setări apare pe ecranul televizorului.
  • Trebuie să plec în secțiunea „Dezvoltare”, bifați lângă cuvântul „Accept”.
  • Mai departe este necesar faceți modificări la adresa IP a serverului... Va trebui să introduceți o altă valoare (46.36.222.114) și să faceți clic pe butonul „OK”.
  • Apoi gata sincronizarea aplicațiilor. O linie de descărcare va apărea în fereastra care apare. Trebuie să așteptați până se umple. Acest proces va dura aproximativ 5 minute.
  • După descărcare, aveți nevoie ieșiți din serviciul Smart hub și reintroduceți-l.
  • La repornire, utilizatorul va vedea o nouă aplicație numită Forkplayer pe ecranul de start... După activarea widget-ului noului program, pe ecran va apărea o listă de site-uri, inclusiv YouTube.
  • Apoi poți începe să vizionezi videoclipurile tale preferate.

  Cum se utilizează?

  După instalarea și actualizarea YouTube, trebuie să înțelegeți funcționarea acestei aplicații. În primul rând, trebuie să înțelegeți unde se află widgetul YouTube pe televizor. Pentru a face acest lucru, deschideți meniul Smart TV și găsiți pictograma corespunzătoare. Widgetul de găzduire video YouTube este strălucitor, întotdeauna izbitor. Dar, în ciuda acestui fapt, Samsung afișează scurtătura aplicației unde poate fi văzută.

  Pe pagina de găzduire care se deschide, există diferite videoclipuri.În partea de sus există o bară de căutare, unde este introdus numele videoclipului de interes. Dacă utilizatorul are o pagină YouTube personală, trebuie să vă conectați la contul dvs. După autorizare, pagina principală va afișa toate canalele la care este abonat utilizatorul. Tot ce rămâne este să selectezi și să vizionezi videoclipurile de interes.

  Fiecare televizor Samsung are instalată o anumită versiune Smart TV.

  În consecință, meniul dispozitivului în sine poate avea unele diferențe. Cu toate acestea, nu va fi dificil să găsiți pictograma YouTube și să porniți aplicația.

  Posibile greșeli

  Este extrem de important să urmați instrucțiunile pentru a instala și conecta corect YouTube pe televizorul inteligent Samsung. Dacă totul este făcut corect, nu vor fi probleme cu conectarea la site-ul de găzduire și redarea videoclipurilor.

  Dar dacă după lansarea widget-ului YouTube, apare un ecran negru fără nicio desemnare, atunci aceasta înseamnă că a apărut o eroare în aplicație. Există suficiente motive pentru probleme:

  • a începe trebuie să vă verificați conexiunea la internet, asigurați-vă că rețeaua fără fir sau cu fir funcționează corect;
  • daca este necesar actualizați firmware-ul software-ului TV (Samsung nu stă la un loc în ceea ce privește îmbunătățirea software-ului și lansează noi actualizări aproape la fiecare șase luni);
  • dacă verificarea conexiunii la Internet și actualizarea au avut succes, dar încă nu puteți porni aplicația, trebuie să contactați suportul tehnic al producătorului televizorului.

  Pentru cum să instalați YouTube pe televizorul dvs. Samsung, vedeți mai jos.

  fara comentarii

  Comentariul a fost trimis cu succes.

  Bucătărie

  Dormitor

  Mobila