Caracteristici și prezentare generală a amplificatoarelor Yamaha

Conţinut
  1. Avantaje și dezavantaje
  2. Gama
  3. Criterii de alegere

Yamaha este de departe una dintre cele mai cunoscute mărci de echipamente muzicale. Sortimentul mărcii include atât echipamente muzicale moderne, cât și vintage. Unele dintre cele mai populare produse sunt amplificatoare de sunet puternice care convertesc semnalele electrice în unde sonore.

Amplificatoarele sunt întotdeauna necesare atunci când sunetul acustic de înaltă calitate este important. Să facem cunoștință mai detaliată cu gama de amplificatoare de la marca japoneza Yamaha, să aflăm argumentele pro, contra și să luăm în considerare criteriile pentru alegerea acestui tip de tehnologie.

Avantaje și dezavantaje

Marca japoneză Yamaha este auzită de toți cei care au fost cel puțin o dată interesați de echipamente muzicale de înaltă calitate. Yamaha este renumit pentru calitatea impecabilă și durata lungă de viață a produselor tehnice.

  • Oferte de brand japonez gamă largă de echipamente muzicale profesionale, inclusiv amplificatoare de înaltă calitate de diferite puteri. Toate modelele pot fi considerate unice, deoarece folosesc tehnologii speciale și priceperea specialiștilor acumulată de-a lungul anilor.
  • Toate produsele de marcă sunt certificat, îndeplinește standardele internaționale de calitate.
  • În sortimentul mărcii, puteți alege exact amplificatorul muzical care va satisface toate cerintele si cele mai diverse solicitari ale clientilor.

Dintre deficiențe, desigur, trebuie spus despre prețul destul de ridicat pentru amplificatoare și produse conexe ale mărcii. Deci, amplificatoarele integrate pot costa până la 250 de mii de ruble și chiar mai mult.

Gama

Iată o mică recenzie a evaluării amplificatoarelor de la principalul producător Hi-Fi Yamaha, precum și o privire asupra caracteristicilor celor mai populare modele.

Yamaha A-S2100

Acest model este amplificator integrat cu putere stereo 160 W pe canal. Distorsiunea armonică este de 0,025%. Există o etapă fono MM, MS. Acest model cântărește aproximativ 23,5 kg. Acest amplificator este un control al volumului de înaltă calitate care ajustează nivelul de ieșire la un nivel acceptabil.

Modelul este, de asemenea, echipat cu o unitate de alimentare puternică, oferind un sunet energic și dinamic cu răspuns rapid. Costul este de aproximativ 240 de mii de ruble.

Yamaha A-S201

Acest model de amplificator integrat in negru cu design original si etaj fono incorporat este realizat intr-un format standard. Cu ajutorul acestuia, puteți oferi un sunet detaliat și puternic. Puterea de ieșire este de 2x100 W, potrivită pentru utilizarea cu multe sisteme moderne de difuzoare. Există două canale de amplificare, nu există un player USB încorporat. Greutatea este de aproximativ 7 kg, prețul mediu este de 15 mii de ruble.

Yamaha A-S301

Acest model este proiectat în conformitate cu conceptul de brand proprietar. Reprezintă amplificator integrat în negru cu carcasă laconică... Acest amplificator este asamblat pe baza unor componente speciale și este, de asemenea, echipat cu o sursă de alimentare foarte puternică pentru o putere maximă de ieșire de 95 wați pe canal și sunet surround. Amplificatorul dispune de intrări analogice tradiționale și digitale moderne care vă permit să conectați amplificatorul la televizoare sau playere blu-ray.

Yamaha A-670

Modelul compact negru A-670 este un amplificator stereo integrat care reproduce sunetul într-o gamă largă de la 10 la 40.000 Hz cu cea mai minimă distorsiune. Costul este de aproximativ 21 de mii de ruble.

Yamaha A-S1100

Unul dintre cele mai avansate modele ale brandului japonez cu sunet dinamic. Disponibil pe negru și maro. Modelul are un design elegant cu panouri din lemn natural. Este un amplificator integrat single-ended cu un design special. Capabil amplificator stereo pentru a dezvălui pe deplin toate capacitățile de sunet ale playerului tău preferat. Potrivit pentru toate tipurile de surse audio.

Yamaha A-S3000

Se crede că cel mai puternic model de design A-S3000 este acesta este cel mai bun lucru pe care un brand japonez are de oferit astăzi. Acest amplificator stereo are o reproducere completă a tuturor expresivității muzicii, cu ajutorul lui puteți obține un sunet extrem de clar și o transmisie simetrică a semnalului. Modelul este echipat cu un transformator special pentru a elimina complet pierderile de transmisie a semnalului, precum și multe alte funcții la fel de interesante.

Yamaha A-S501

Acest amplificator integrat în argint este ușor similar cu Yamaha A-S301 în unele caracteristici externe. Semnalul acestui model poate fi primit de la un player Blu-ray, iar amplificatorul poate fi conectat și la un televizor datorită prezenței unei intrări optice. Terminalele acustice ale acestui model sunt placate cu aur, ceea ce indică calitatea excelentă a tehnologiei și durabilitatea acesteia. Tranzistoarele de ieșire sunt modelate pentru a elimina chiar și cea mai mică distorsiune a sunetului. Costul este de aproximativ 35 de mii de ruble.

Yamaha A-S801

Acest model de amplificator integrat este excelent pentru a oferi un sunet excepțional de puternic și de înaltă calitate. Amplificator stereo Echipat cu componente simetrice de înaltă calitate, cu transformator de putere personalizat și intrări audio digitale pentru televizor și player Blu-ray. Costul este de peste 60 de mii de ruble.

Yamaha A-U670

Amplificatorul integrat este potrivit pentru a reproduce chiar și cea mai mică imagine muzicală. Puterea este de până la 70 W pe canal, modelul este echipat cu un filtru trece-jos. Convertorul USB D/A încorporat vă permite să reproduceți sunetul surselor de înaltă definiție la calitate originală. Distorsiunea armonică totală este de numai 0,05%. Interfețele de ieșire includ o ieșire pentru subwoofer și o mufă pentru căști. Costul este de aproximativ 30 de mii de ruble.

Pentru un confort maxim, aproape fiecare model de amplificator este echipat cu o telecomandă convenabilă. Marca oferă perioade bune de garanție pentru toate modelele, în medie 1 an. Majoritatea modelelor de amplificatoare au moduri speciale pentru creșterea frecvenței sunetului. Când comparăm mai multe modele din lista de mai sus, putem concluziona că toate sunt complet moderne, precum și adaptate chiar și celui mai pretențios client.

Fiecare amplificator Yamaha este proiectat și proiectat individual, folosind cele mai recente progrese științifice și tehnologie de ultimă oră.

Criterii de alegere

Pentru a selecta un amplificator de calitate din gama Yamaha, este foarte important să acordați atenție nu numai principalelor caracteristici tehnice, ci și altor parametri.

  • Puterea de ieșire a mai multor modele poate varia semnificativ, de aceea, este indicat sa compari modelele care iti plac in functie de astfel de caracteristici.
  • Moduri de funcționare a amplificatorului. În funcție de modelul de amplificator stereo, puterea poate fi indicată pe canal, iar în funcție de aceasta canalele pot fi conectate în diverse moduri (în stereo, paralel și în punte).
  • Canale și tipuri de intrări/ieșiri. Majoritatea amplificatoarelor de la brand sunt pe 2 canale, la ele poti conecta 2 difuzoare in mai multe moduri, dar exista si amplificatoare cu 4 si chiar 8 canale. În funcție de model, această problemă ar trebui clarificată în specificațiile tehnice. În ceea ce privește intrările și ieșirile, ar trebui și ele clarificate, fiecare model de amplificator are al lui.
  • Procesoare încorporate. Acestea pot include filtrare, crossover și compresie. Filtrele sunt folosite pentru a preveni deteriorarea amplificatorului de către semnalul de joasă frecvență. Crossover-urile împart semnalul de ieșire în benzi de frecvență pentru a crea intervalele dorite. Compresia este necesară pentru a limita intervalul dinamic al semnalului audio. Acest lucru se face, de regulă, pentru a elimina distorsiunile.

În plus, atunci când alegeți și cumpărați amplificatoare, cel mai bine este să acordați prioritate punctelor de vânzare verificate, precum și magazinelor de marcă licențiate care vând produse japoneze autentice. De asemenea, este important să verificați cum sună modelele dvs. preferate înainte de a cumpăra.

O recenzie video a amplificatorului integrat Yamaha A-S1100 este prezentată mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila