Coloane de dialog: prezentare generală a modelului și instrucțiuni de utilizare

Conţinut
 1. Avantaje și dezavantaje
 2. Revizuirea celor mai bune modele
 3. Sfaturi de selecție
 4. Manual de utilizare

Difuzoarele Dialog sunt la mare căutare în rândul utilizatorilor care apreciază sunetul de înaltă calitate și clar. Producătorul produce multe modele diferite de acustică - fiecare cumpărător poate alege cea mai bună opțiune pentru el însuși. În acest articol, ne vom familiariza cu caracteristicile coloanelor de dialog și vom afla ce să căutăm atunci când alegem.

Avantaje și dezavantaje

Produsele marca Dialog au câștigat multă vreme dragostea multor consumatori. În sortimentul producătorului, puteți găsi multe difuzoare de înaltă calitate, care diferă în ceea ce privește designul și caracteristicile tehnice. Popularitatea produselor muzicale Dialog este ușor de explicat prin numeroasele avantaje.

 • Difuzoarele de marcă se laudă sunet grozav. Ele reproduc urmele curat, fără zgomot și distorsiuni neplăcute pentru ureche.
 • Produse de dialog renumit pentru calitatea impecabilă a construcției. Acustica brandului este realizată conștiincios și nu are defecte.
 • Coloane de dialog maxim usor de gestionat. Nu sunt mai complicate decât simplele dispozitive muzicale cu o unitate de dischetă încorporată. Difuzoarele sunt echipate cu butoane de control semnate, iar instrucțiuni detaliate sunt incluse la toate modelele.
 • Acustica producătorului în cauză are un design foarte atractiv. O varietate de modele de difuzoare sunt disponibile în diferite culori. Va fi posibil să găsiți dispozitivul potrivit pentru orice interior.
 • Politica de prețuri a unui producător cunoscut nu poate decât să se bucure. Gama include multe difuzoare de înaltă calitate, dar ieftine, cu un sunet bun.
 • Brandul încântă consumatorii sortiment larg a produs produse muzicale. Chiar și cel mai pretențios consumator poate alege o opțiune demnă de orice modificare.
 • Difuzoarele de marcă sunt realizate din materiale de calitate... Deosebit de populare sunt modelele, al căror corp este realizat din plăci MDF. Astfel de exemplare se disting printr-un sunet deosebit de plăcut și clar.
 • Multe dintre modelele de difuzoare ale mărcii sunt extrem de funcționale. Există opțiuni la vânzare care oferă un modul Bluetooth încorporat, un tuner FM, o interfață USB de tip A (pentru un card flash).

  Nu există defecte serioase în tehnica muzicală a lui Dialogcu toate acestea, mulți consumatori au observat că difuzoarele sunt „slăbite”. Puterea declarată de producător provoacă adesea unele îndoieli în rândul iubitorilor de muzică - apare gândul că caracteristicile specificate sunt supraevaluate, iar tehnologia nu le corespunde întotdeauna.

  Revizuirea celor mai bune modele

  Marca Dialog produce un număr mare de difuzoare cu putere și design extern diferit. Să aruncăm o privire mai atentă la cele mai bune modele.

  • Dialog W-203. Sistem audio atractiv în negru și verde. Puterea este de 38 W. Difuzoarele sunt controlate cu ajutorul unei telecomenzi fără fir. Acustica in cauza este alimentata de o retea electrica (220 V).

  Difuzoarele sunt de tip 2.1 si sunt dotate cu carcasa din plastic, deci sunt destul de ieftine.

  • Progresiv AP-2500. Acesta este un sistem de difuzoare active de calitate excelentă. Echipat cu modul Bluetooth, karaoke, cititor de carduri, interfață USB, intrări digitale necesare și radio FM. Acustica este pe podea, puterea totală este de 110 wați. Sistemul este controlat de o telecomandă, echipată cu un afișaj LED de înaltă calitate. Carcasa difuzorului este din MDF.
  • AST-25UP... Acestea sunt difuzoare pentru computer ieftine și de înaltă calitate, cu o dimensiune compactă.Produsele au un design atractiv si sunt echipate cu carcase maro din MDF. Difuzoarele computerului AST-25UP au o putere redusă - doar 6 wați. Echipat cu port USB, mini jack 3.5.
  • Progresiv AP-1020. Acesta este un sistem audio portabil cu o ieșire de 18 wați. Are o carcasă din plastic, se poate conecta la alte dispozitive folosind modulul Bluetooth încorporat. Este prevăzut un slot pentru carduri de memorie, precum și un conector pentru format micro USB.

  Acest dispozitiv muzical este alimentat de la o baterie și poate funcționa în modul de sine stătător timp de 3 ore.

  Sfaturi de selecție

  Dacă decideți să cumpărați difuzoare multifuncționale de înaltă calitate de la Dialog, sunt cateva reguli de urmat.

  • Mai întâi trebuie să decideți ce fel de echipament audio aveți nevoie și în ce scopuri. De exemplu, difuzoarele mici de putere medie sau mică sunt suficiente pentru un computer de lucru. Dacă vrei să pui acasă un sistem muzical „puternic”, este logic să te uiți la opțiuni mai puternice, care se disting prin sunet puternic și deosebit de bogat.
  • Alegeți opțiunile și configurațiile care vă vor fi utile în ingineria muzicală. Așa că vei ști exact ce anume îți va fi util în coloanele de marcă și pentru ce nu are rost să plătești în exces.
  • Aflați totul despre caracteristicile tehnice ale acusticii Dialog selectate. Acordați atenție nivelului de putere, cadrelor de frecvență. Solicitați dealer-ului dumneavoastră documentația tehnică care vine cu sistemul dumneavoastră audio. Se recomandă să învățați toți parametrii de acolo, deoarece consultanții exagerează adesea în mod deliberat multe valori pentru ca cumpărătorul să manifeste mai mult interes pentru achiziție.
  • Acordați atenție designului difuzorului. Încercați să alegeți modele care să se potrivească cu interiorul care le înconjoară. Din fericire, marca are multe sisteme audio frumoase care se integrează perfect în majoritatea mediilor.
  • Inspectați echipamentul înainte de a plăti... Dispozitivele trebuie să fie perfect asamblate, fără defecte, daune, așchii, zgârieturi, piese slăbite și alte defecte.
  • Ascultați sunetul difuzoarelor alese... Calitatea reproducerii ar trebui să fie bună, fără zgomot, distorsiuni. Dacă observați probleme la sunetul acusticii Dialog, este mai bine să aruncați o privire mai atentă la alte modele.
  • Verificați dacă toate funcțiile vehiculului funcționează corect. Dacă este posibil, efectuați toate verificările în timp ce sunteți încă în magazin. Astăzi, punctele de vânzare sunt mai probabil să ofere verificări la domiciliu. Dacă ați cumpărat difuzoare conform acestor condiții, asigurați-vă că verificați cu atenție funcționarea lor acasă.
  • Pentru achiziționarea de echipament muzical Dialog original, ar trebui să mergeți exclusiv la un magazin de încredereunde se vând aparate audio sau electrocasnice. Doar în astfel de locuri puteți cumpăra echipamente de calitate, însoțite de service în garanție. Nu este recomandat să schimbi boxe surprinzător de ieftine în magazinele dubioase, mai ales că acustica Dialog nu este oricum prea scumpă.

   Nu ezitați să verificați echipamentul din magazin și să îl inspectați cu meticulozitate. Ar trebui să examinați cu atenție nu numai difuzoarele foarte scumpe, dar și bugetare.

   Astfel, te vei scuti de a cumpăra produse defecte sau de calitate scăzută.

   Manual de utilizare

   Toate difuzoarele Dialog sunt vândute însoțite de instrucțiuni clare și detaliate de utilizare. Nu neglija să-l studiezi, chiar dacă vi se pare că va fi foarte ușor să vă ocupați de echipamentul muzical achiziționat.

   Regulile de utilizare a coloanelor Dialog depind de modelul specific și de caracteristicile acestuia. Dar există și comune pentru toate dispozitivele. Să facem cunoștință cu câteva puncte.

   • Nu instalați acustica Dialog în apropierea dispozitivelor de încălzire sau în lumina directă a soarelui.
   • Nu așezați difuzoarele prea aproape de alte obiecte și nu le acoperiți cu materiale... Încercați să nu obstrucționați ventilația și răcirea difuzoarelor, altfel acestea se pot supraîncălzi.
   • Ai grijă la asta pentru ca umiditatea să nu ajungă pe acustică. Nu puneți vase pline cu apă lângă ele.
   • Dacă decideți să vă curățați difuzoarele, sub nicio formă nu utilizați produse chimice agresive sau abrazive... Curățarea este permisă numai cu o cârpă uscată și curată.
   • Dacă difuzorul este alimentat de o baterie reîncărcabilă, va trebui să fie încărcat până la 100% cel puțin o dată pe lunădacă utilizați rar dispozitivul. Acest lucru va prelungi durata de viață a produsului.
   • Încearcă nu lăsați acustica la reîncărcare mult timp.
   • Ai grijă la asta astfel încât copiii și animalele de companie să nu poată ajunge la acustica de marcă.
   • Activați rețeaua Bluetooth a difuzorului (la multe modele acest lucru se face prin apăsarea butonului „M” și punerea dispozitivului în modul corespunzător). Apoi porniți modulul Bluetooth al telefonului mobil. Trebuie să conectați gadgetul la acustică, după care puteți începe melodii - acestea vor fi redate prin difuzoare.
   • Pentru a conecta difuzoarele Dialog la un computer sau laptop, va trebui să conectați cablurile necesare la conectorii corespunzători ai echipamentului... Ele sunt de obicei indicate prin culori specifice. O diagramă detaliată a conexiunii este întotdeauna indicată în instrucțiuni.

   O prezentare generală a difuzoarelor ieftine: DIALOG AP-1010 și DIALOG AP-1050, vezi mai jos.

   fara comentarii

   Comentariul a fost trimis cu succes.

   Bucătărie

   Dormitor

   Mobila