Interiorul unui apartament cu o camera

Conţinut
 1. Particularități
 2. Tendințele moderne
 3. Stiluri reale
 4. Reguli de zonare
 5. Opțiuni de amenajare a mobilierului
 6. Cum să învingeți aspectul?
 7. Idei frumoase pentru inspirație

Astăzi, pe piața imobiliară, apartamentele cu o cameră sunt foarte populare. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece pentru bani relativ puțini, cumpărătorul își obține propria casă și încredere în viitor. Sarcina principală care apare în fața fiecărui proprietar este nevoia de a vă potrivi tot ceea ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă într-un spațiu mic. Planificarea, zonarea și utilizarea rațională a fiecărui centimetru de spațiu sunt componentele principale ale unui design interior de succes.

Particularități

Dacă o persoană intenționează să locuiască într-un apartament, atunci cu greu vor fi dificultăți mari în organizarea unui spațiu confortabil. Dar plasarea unei familii întregi pe 30 de metri pătrați nu este o sarcină ușoară. Într-o astfel de situație, este necesar chiar în stadiul inițial să se calculeze toate nuanțele și să se urmeze cu strictețe planul.

Orice apartament, chiar și cel mai mic, începe cu un spațiu pe coridor. În interiorul unui apartament cu o cameră, planificarea acestei părți a camerei trebuie abordată cu deosebită atenție. Instalarea dulapurilor de la podea la tavan va ajuta la rezolvarea problemei depozitării unora dintre bunurile dumneavoastră.

Cel mai probabil, va trebui să refuzați să cumpărați mobilier gata făcut, deoarece nu va îndeplini toate cerințele.

Lungimea standard a cuierului este de 42-43 de centimetri, plus 3-4 centimetri adaugă haine calde, adică adâncimea dulapului poate fi de 50 de centimetri față de modelele gata făcute de la 70 și mai mult. Adesea, un design personalizat oferă spațiu pentru o mașină de spălat și ustensile de uz casnic: un aspirator, un mop, o găleată, o mătură.

Pentru a extinde vizual spațiul, este necesar să instalați cât mai multe suprafețe reflectorizante. Ușile glisante ale dulapului cu oglindă, o oglindă mare în podea lângă ușă sau chiar pe ea, vă vor ajuta să scăpați de senzația de constrângere și de aglomerare. Acest lucru va fi facilitat și de iluminarea spot pe mai multe niveluri. Dar rafturile pentru lucruri mici vor trebui abandonate, ele pot îngreuna mișcarea și pot crea o atmosferă de dezordine.

Următoarele locații care necesită reorganizare sunt baia și toaleta. Există mai multe opțiuni în funcție de filmarea și caracteristicile tehnice ale sediului.

Mutarea toaletei în baie va face posibilă eliberarea întregii camere pentru depozitarea lucrurilor. De obicei, spațiul de toaletă este destul de îngust, de aceea este necesar să se utilizeze suporturi de tragere și rafturi pe mai multe niveluri. În acest caz, este mai bine să refuzați ușa, înlocuind-o cu o ușă specială.

O alta varianta: combinarea toaletei cu baia prin demolarea peretelui. Alegând această metodă, puteți plasa mai inteligent toate elementele sanitare necesare. Dacă s-a decis să nu instalați mașina de spălat în această cameră, atunci este mai bine să puneți chiuveta în colț. În caz contrar, așezarea tradițională orizontală de-a lungul peretelui rămâne.

Puteți lua în considerare instalarea mașinii sub o chiuvetă sau sub un singur blat, astfel spațiul va fi mai armonios.

Când devine necesar să folosiți fiecare centimetru al camerei, ar trebui să acordați atenție sistemului de instalare cu o toaletă suspendată.Acest design ocupă puțin spațiu și nu înglobează vizual camera.

Cel mai probabil, va trebui să renunți la o baie completă, înlocuind-o cu un duș. Cel mai bine este să nu cumpărați un model de cockpit gata făcut. Într-o cameră de duș autoconstruită, puteți ajusta nu numai dimensiunile, ci și să oferiți un loc încorporat pentru rafturi pentru accesoriile de baie. Dacă, totuși, prezența unei băi este o condiție prealabilă, atunci trebuie să abordați cu competență utilizarea spațiului de sub ea. În loc de plăci ca placare, utilizați panouri pentru deschiderea pantofilor. În acest caz, pe ele poate fi prevăzut un loc pentru agenți de curățare.

După ce ați plasat instalațiile sanitare în colțuri, cea rămasă poate fi folosită sub un mic dulap, o cutie de creion. Este mai bine să-l comandați pentru tavan și cu o ușă cu oglindă. Astfel, va exista loc pentru prosoape si alte lucruri necesare, iar oglinda va departa spatiul.

Zona de gatit este un element esential al oricarei locuinte. Nu contează dacă este o cameră separată sau combinată cu o cameră, compactitatea și funcționalitatea aspectului acesteia sunt importante.

Mai întâi trebuie să vă decideți cu privire la amplasarea aparatelor de uz casnic. Cu o mică înregistrare a camerei, echipamentul încorporat nu este un capriciu, ci o condiție importantă pentru un interior competent. Un cuptor cu microunde, un robot de bucătărie, un blender și un prăjitor de pâine aliniate pe suprafața de lucru nu numai că ocupă spațiu, ci și aglomerat vizual un spațiu mic.

Dacă nu există suficient spațiu pentru un set de bucătărie, este nevoie de suprafețe de lucru suplimentare. Una dintre opțiuni este zonele de extragere. Ele pot fi montate sub blatul principal al mesei sau puteți achiziționa o masă transformatoare.

O altă modalitate de a mări suprafața utilă este să folosești pervazul și spațiul din jurul acestuia. Unii îl combină cu un set de bucătărie ca un singur blat, alții îl folosesc pe post de masă. În casele din seria veche, puteți vedea adesea un fel de dulap rece sub pervazul ferestrei bucătăriei. Este transformat într-un dulap obișnuit de bucătărie.

Separat, este necesar să menționăm o astfel de metodă de extindere a zonei, cum ar fi unirea unui balcon.

Nu există nicio interdicție directă a unor astfel de acțiuni, dar adesea apar dificultăți atunci când se ajunge la un acord asupra planului ITO. Pentru a evita acest lucru, trebuie să cunoașteți câteva dintre nuanțe.

Este interzisă transferul caloriferelor de încălzire pe balcon. Acest lucru se datorează creșterii cantității de căldură necesară pentru încălzirea întregii case. Același argument este invocat de comisie atunci când refuză să legitimeze reamenajarea. Această problemă poate fi rezolvată prin instalarea de uși glisante sau ferestre franceze. Ca urmare, se va obține un singur spațiu funcțional, iar acceptanții nu vor avea o bază formală de refuz.

Dacă casa nu este monolitică, atunci blocul de balcon face parte din peretele portant. În acest caz, demontarea este interzisă. În astfel de condiții, este posibil să nu instalați ferestre și uși și să utilizați restul peretelui pervazului ca blat de masă.

La unirea balconului cu camera principală, este necesar să se efectueze o izolație de înaltă calitate. În caz contrar, suprafața interioară a peretelui va rămâne rece, pe ea se va forma condens, ceea ce va duce la apariția mucegaiului și a mucegaiului.

Singura cameră dintr-un apartament cu o cameră poartă o sarcină funcțională foarte mare. Acesta este un loc de dormit, o cameră de zi și o sufragerie. Mobilierul multifuncțional poate ajuta la organizarea spațiului. Pe piata moderna sunt prezentate numeroase modele de astfel de mobilier, de la cunoscute canapele extensibile pana la dulapuri.

Astfel de articole funcționale sunt mai scumpe decât cele obișnuite, dar în condiții de spațiu limitat ajută la obținerea rezultatului dorit.

Tendințele moderne

În fiecare an, designerii de interior oferă idei noi pentru decorarea apartamentelor, alegând culori și stiluri la modă. Dar de-a lungul timpului persistă anumite tendințe care și-au dovedit valoarea și relevanța.Pentru un apartament cu o cameră, aceste soluții testate în timp sunt cele mai potrivite.

Ergonomic

Producătorii de mobilă au dovedit că articolele de interior moderne nu pot avea doar un design original, ci pot îndeplini și o mulțime de funcții în același timp. Acest lucru vă permite să abandonați un număr mare de accesorii ca tehnică de decorare, menținând în același timp stilul și rafinamentul interiorului în detrimentul mobilierului. Atunci când decorați interiorul unui apartament cu o cameră, este necesar să abandonați un număr mare de elemente decorative. Acest lucru va evita senzația de dezordine în cameră. Mobilierul modern multifuncțional vă va permite să faceți acest lucru.

Materiale de calitate

Într-un apartament de suprafață mică, fiecare colț liber este important. Doar folosind materiale de înaltă calitate în decorare puteți obține un spațiu perfect armonios. Mobilierul la comandă este mai scump decât omologii standard. Dar în acest caz, pot fi prevăzute toate caracteristicile spațiilor și nevoile cumpărătorului.

Stiluri reale

Un apartament confortabil se distinge nu numai printr-un spațiu bine zonat și funcțional, ci și prin stilul general al întregii camere. O înregistrare mică nu ar trebui să afecteze frumusețea interiorului; un design ales corect va ajuta acest lucru.

stil scandinav

Dispune de ușurință, simplitate și naturalețe. Materialele folosite sunt în principal naturale - lemn, piatră, in, bumbac. Mobilierul este simplu si functional. Culorile principale ale acestui stil sunt alb, bej, gri deschis, albăstrui.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la culorile strălucitoare, acestea acționând ca accente. Culorile contrastante sunt folosite în textile: pături, perne, covoare țesute. Accesoriile pot fi și în nuanțe suculente, principalul lucru este că nu ar trebui să fie multe.

Abundența luminii implică utilizarea de perdele luminoase sau jaluzele. Pereții sunt de obicei decorați cu tencuială sau vopsiți în același ton. Pardoseala este acoperita cu parchet sau laminat imitand specii naturale de lemn deschis la culoare. Acest stil se caracterizează prin instalarea de iluminat pe mai multe niveluri.

High Tech

Acest stil reflectă perfect principiul principal al unui apartament mic - funcționalitatea. Liniile drepte și clare predomină în mobilier și elemente de decor. Toate spatiile de depozitare sunt montate cat mai discret posibil. Decorul folosește culori curate, laconice.

Înaltă tehnologie se caracterizează prin utilizarea pereților despărțitori glisanti. Sunt din sticlă și vizual nu ascund spațiul. Un număr mare de oglinzi, elemente cromate și metal sunt de asemenea binevenite.

Există un minim de decor, mai ales tablouri și fotografii alb-negru. Aparatele electrocasnice moderne nu se ascund în spatele fațadelor de bucătărie, ci acționează ca un element de design independent. O soluție bună ar fi să instalați un număr mare de iluminare spot pe mai multe niveluri: lămpi de podea și de perete, iluminare din spate.

Datorită conciziei sale și utilizării materialelor industriale, un interior high-tech poate fi foarte rece și inconfortabil. Din acest motiv, merită să diluați puțin acest design prin adăugarea de elemente din stilul pop art sau avangardă.

Accesoriile tipice acestor direcții vor merge bine cu conceptul de bază și vor adăuga luminozitate și dinamism întregului interior.

Minimalism

Acest stil este considerat cel mai de succes atunci când decorați apartamente mici. Caracteristica sa distinctivă este utilizarea de mobilier laconic și funcțional, culori deschise, calme, un minim de decor.

Materialele cu acest design ar trebui să fie cât mai naturale posibil. Pe podea se folosește o podea din lemn, pereții sunt acoperiți cu tencuială sau tapet simplu.

Tot spațiul, precum și mobilierul, trebuie păstrat în forme geometrice clare: dreptunghi, pătrat, oval. Pereții despărțitori din sticlă și oglindă sunt binevenite.

Este o greșeală să credeți că atunci când proiectați un apartament cu 1 cameră, trebuie să renunțați la stiluri confortabile, calde și acasă precum Provence, clasic și etno. Doar că atunci când decorați interiorul, merită să reduceți numărul de detalii decorative, alegând tonuri calme ca schemă principală de culori și folosind mobilier transformator care se potrivește atmosferei generale a încăperii.

Regula generală atunci când decorați interiorul unui apartament cu o cameră este să evitați supraîncărcarea spațiului. Acest lucru este valabil și pentru paleta de culori.

Alegerea culorilor pastelate, deschise poate fi considerată universală. Zonele funcționale separate trebuie evidențiate cu accente luminoase. Acest lucru se poate realiza prin vopsirea unei părți a peretelui sau prin adăugarea de textile colorate. Dar nu uitați că abundența de pături, perne decorative poate supraîncărca interiorul.

Dacă unitățile de bucătărie sunt construite într-o nișă separată, alegerea fațadelor strălucitoare lucioase va fi o soluție interesantă și originală. În cazul unei amenajări standard, este mai bine să nu concentrezi atenția asupra acestuia și să cumperi mobilier în nuanțe discrete. În zona de gătit, puteți adăuga culoare achiziționând vase și șervețele viu colorate sub ustensile.

Când decorați un coridor, nu este recomandat să folosiți tapet cu un model frecvent, care se repetă. Datorită faptului că spațiul este îngust, acest decor de perete se va ondula în ochi.

În proiectarea unui apartament cu o cameră, accente de culoare pot acționa ca una dintre modalitățile de zonare a spațiului.

Reguli de zonare

Cel mai important rol în planificarea interiorului unui apartament cu o cameră îl joacă alocarea corectă a zonelor funcționale necesare. Zonarea spațiului poate fi permanentă și transformatoare.

Metodele permanente includ delimitarea spațiului prin partiții construite. Este mai bine să le faceți să nu fie complet solide, astfel încât să puteți evita apariția colțurilor întunecate. Acest lucru nu se aplică pentru alocarea unei dane. Dar atunci când construiți o nișă pentru un pat, trebuie să vă amintiți despre circulația aerului, altfel puteți obține un spațiu înfundat. Acest lucru poate fi evitat prin combinarea pereților despărțitori de gips-carton cu perdele ușoare.

Un mic compartiment despărțitor situat în mijlocul spațiului comun poate separa zona de luat masa de sufragerie dacă nu există perete între bucătărie și cameră. Pe de o parte, este amplasat un televizor, pe de altă parte, o măsuță cu scaune. Ușile glisante din sticlă vor face și ele treaba.

Pentru o familie cu un copil, este important ca în apartament să fie alocată o zonă separată pentru copii. Daca copilul este foarte mic, patutul lui poate fi separat de camera comuna printr-un paravan. Pentru copiii mai mari, un podium este potrivit: o zonă de joacă și de lucru este amplasată în partea de sus, iar patul este scos, dacă este necesar.

O familie cu doi copii ar trebui să cumpere un pat supraetajat sau un complex special pentru copii: există o zonă de lucru în partea de jos și locuri de dormit în partea de sus.

Este mai bine să duceți un birou pentru bărbați sau un atelier pentru femei pe un balcon încălzit, închizând spațiul cu ferestre franceze.

Pentru un tânăr sau o fată, puteți zona o cameră folosind doar culoare și lumină. Dacă o persoană trăiește singură, nu este nevoie de partiții staționare.

Opțiuni de amenajare a mobilierului

Într-un apartament cu o cameră ar trebui să existe doar un minim de mobilier necesar, altfel interiorul va fi supraîncărcat, va exista senzația unui depozit de lucruri inutile. Prin urmare, în etapa de planificare, este necesar să ne imaginăm clar toată funcționalitatea viitoarei camere.

Spatiu de depozitare poate fi amenajat pe hol. Dacă spațiul ne permite, instalăm un dulap încorporat cu uși glisante cu oglindă. În caz contrar, va trebui să depozitați haine și încălțăminte în cameră. Merită să acordați atenție mobilierului multifuncțional. Într-o nișă, puteți instala un pat staționar cu un sistem de depozitare încorporat, canapele și puf-urile au adesea compartimente speciale pentru lucruri.

Este mai bine să utilizați un pervaz convertit ca masă sau zonă de lucru.De asemenea, blaturile pliabile sau pliabile pot economisi spațiu. Dacă în cameră a fost instalată o partiție, atunci o masă pliabilă pentru lucru sau studiu poate fi atașată pe una dintre laturile sale. Scaunele merită de asemenea să cumpărați un tip pliabil. Când sunt asamblate, nu ocupă mult spațiu, dar pot fi așezate pe cârlige înfipte în perete.

Pătuțul trebuie așezat lângă patul părinților. Pentru intimitatea copilului, acesta poate fi împrejmuit cu un paravan glisant sau un baldachin ușor.

O distribuție competentă a funcțiilor mobilierului și, dacă este posibil, combinația maximă a acestora, va contribui la crearea unui mediu confortabil și armonios.

Cum să învingeți aspectul?

Apartamentele mici pot fi vândute fie cu perete despărțitor, fie ca garsonieră. Amenajarea viitorului apartament depinde de dorința și capacitatea proprietarilor de a ridica sau demola pereți.

Interiorul garsonierei presupune prezenta unui maxim de spatiu deschis. De obicei, proiectul are deja un loc separat pentru zona de baie și zona de bucătărie. Acest lucru se datorează amplasării comunicațiilor clădirii. Prin urmare, viitorii chiriași trebuie să planifice spațiile, ținând cont de aceste caracteristici.

În apartamente mici nu mai mult de 18 mp. m, baia nu este separată de pereți, deoarece este necesară o anumită zonă pentru construcția lor, dar sunt instalate partiții opace. Un colț de duș și o toaletă se potrivesc în spatele lor. Zona de bucătărie este situată într-o nișă mică în care pot fi amplasate minimumul de obiecte necesare.

În astfel de apartamente, nu are sens să încerci să organizezi un loc de dormit staționar separat. Există suficient spațiu pentru o canapea extensibilă și noptiere joase pentru depozitarea hainelor.

Mulți încearcă să scape de pereții unui apartament cu o cameră. Dar prezența unei bucătării separate, deși una mică, are o serie de avantaje semnificative. Și dacă nu poți demola pereții, nu te supăra. O cameră separată va elimina zgomotul și mirosurile neplăcute în timpul gătitului.

În casele moderne monolitice și cu panouri, bucătăria are o filmare bună. Dacă așezați setul de-a lungul a doi pereți, atunci spațiul rămas, de preferință lângă fereastră, poate fi transformat într-un colț confortabil și moale.

Atunci când planificați un apartament de colț cu două ferestre, devine posibil să organizați un loc de dormit închis cu drepturi depline, cu o sursă naturală de lumină.

Exemple de proiecte pentru diferite domenii

Toate apartamentele cu o cameră pot fi împărțite după suprafață în:

 • Mic (16, 18, 20, 23, 30, 31 mp);
 • Mediu (32, 33, 34, 35, 36, 37 mp);
 • Mare (38, 40, 43, 45 mp).

Luați în considerare opțiunile de proiect pentru diferite grupuri.

Apartamentele cu o înregistrare minimă sunt adesea numite dormitoare. 16-18 metri pătrați au forma unui dreptunghi alungit care se termină într-o fereastră destul de îngustă. Este posibil să aranjați mobilierul într-o astfel de încăpere doar paralel cu pereții. Un cuier pentru îmbrăcăminte exterioară este plasat la uşă, urmat de o baie mică, o zonă de bucătărie, o canapea este amplasată pe peretele opus.

Adesea, proprietarii donează o parte din spațiul de lângă unul dintre pereți și montează o nișă de-a lungul acestuia. Contine o bucatarie, un dulap cu usi cu oglinda, un televizor si rafturi pentru depozitarea lucrurilor mici necesare. Această formă a camerei este cea mai de succes cu un volum minim, deoarece există o zonare naturală, progresivă, care nu necesită structuri suplimentare.

În Rusia, clădirile industriale inactive au început recent să fie transformate în apartamente rezidențiale. După ce ați cumpărat un apartament mic într-o astfel de clădire, puteți deveni proprietarul unui spațiu cu două niveluri. Pentru 20 de metri pătrați este alocată o zonă de dormit separată datorită înălțimii tavanului. Dispunerea etajului inferior nu diferă de camera de zi tipică.

Apartamentele cu o camera de dimensiuni medii sunt cele mai des intalnite in tara noastra. Reorganizarea spatiului in astfel de incaperi depinde de seria casei.Dacă există posibilitatea de a demola pereții, atunci este mai bine să utilizați acest lucru, deoarece aproape toate bucătăriile au o înregistrări foarte modeste. Utilizați structuri glisante - sticlă sau oglinzi ca pereți despărțitori.

În astfel de apartamente, atenția principală trebuie acordată organizării spațiului de depozitare. În Hrușciov, puteți găsi o cămară pe coridor. Poate fi transformata cu succes intr-un dulap spatios. O nișă de mică adâncime în cameră este ideală pentru un dressing. Cel mai adânc ar trebui să fie dat sub dormitor.

La 34-36 mp. m va fi posibilă amenajarea unui loc de muncă. Este plasat în principal lângă fereastră, folosind un pervaz ca blat de masă. Astfel, nu este nevoie să instalați o suprafață orizontală suplimentară, zona de lucru dispunând de o sursă de lumină naturală.

Se recomandă utilizarea activă a spațiului ferestrei și în zona bucătăriei. O opțiune este să mutați chiuveta pe fereastră. Drept urmare, avem un spațiu frumos, armonios. Singurul negativ este că stropirea cu apă pătează sticla. Un mic ecran transparent în partea de jos a ferestrei ajută la rezolvarea acestei probleme.

Prin extinderea sau prelungirea pervazului ferestrei bucătăriei, puteți obține un loc pentru zona de luat masa. O altă opțiune este o masă pliabilă.

Apartamentele cu o cameră, de dimensiuni mari, au început să apară în case de serie noi. Se remarcă prin bucătăriile spațioase. Acestea găzduiesc liber un set de bucătărie modern și o zonă de luat masa sau de living. Restul camerei este decorată cu un dormitor plin, cu un sistem de depozitare spațios.

Dacă o familie cu un copil intenționează să locuiască în apartament, atunci camera poate fi împărțită în două mici. Este de preferat să oferiți unui copil zona cu fereastră și să instalați un aparat de aer condiționat pentru adulți.

Idei frumoase pentru inspirație

 • Nu doar structurile din gips-carton, lemn sau sticla pot fi folosite ca compartimentari, ci si acvariile mari si semineele artificiale moderne. Designul transparent nu va aglomera camera, ci va crea o atmosferă confortabilă și liniștită;
 • Dacă proprietarii nu sunt pregătiți să renunțe la accesoriile lor preferate, atunci acestea ar trebui să fie plasate într-un perete despărțitor. La proiectare, sunt prevăzute găuri de dimensiunea necesară, unde o colecție, de exemplu, vaze, se va potrivi perfect;
 • Perdelele ușoare nu numai că vor ajuta la ascunderea locului de dormit, ci vor servi și ca element decorativ independent;
 • O suprafață de oglindă instalată vizavi de fereastră va extinde spațiul și va lăsa să pătrundă mai multă lumină în cameră;
 • Așezați televizorul pe mica structură pivotantă care separă bucătăria de sufragerie. În funcție de nevoie, îl puteți urmări în timp ce vă relaxați pe canapea sau pregătiți cina pentru întreaga familie;
 • O altă modalitate de a separa bucătăria de cameră este să instalați o canapea cu spatele la masa, acest lucru vă va permite să desemnați diferite zone fără bătăi de cap inutile;
 • Utilizați materiale diferite pentru pardoseală în diferite zone funcționale. Datorită acestui fapt, este posibilă delimitarea spațiului fără a utiliza structuri voluminoase;
 • Cu o cameră alungită, întunecată, instalați o fereastră falsă ca despărțitor. Va lasa sa intre lumina, iar daca este necesar, se poate inchide cu perdele;
 • Instalați multe corpuri de iluminat la diferite înălțimi, astfel puteți evidenția zona de care aveți nevoie în acest moment;
 • Dacă înălțimea camerei permite, puteți construi un podium, atunci chiar și în cel mai mic apartament va exista un loc de dormit cu drepturi depline, propus pentru durata restului;
 • O oglindă atașată la ușa din față nu numai că va extinde orice coridor, dar va face și adunarea mai convenabilă;
 • Când începeți renovarea într-un apartament cu o cameră, amintiți-vă că cu cât este mai puțină mobilă, cu atât mai bine. Transformatoarele moderne vă vor ajuta să ascundeți patul în dulap, să faceți șase scaune mici dintr-un puf sau să plasați un dulap întreg sub dană;
 • Nu vă fie teamă să aduceți accente de culoare strălucitoare într-o cameră mică.Cu ajutorul lor, zonele separate se disting și creează un interior plin de viață, dinamic. Amintiți-vă, moderația este cheia în orice.

În proiectarea unui apartament cu o cameră, este important să se calculeze temeinic fiecare nuanță. Zonarea competentă a spațiului, utilizarea mobilierului la comandă va crea un interior frumos, care satisface toate nevoile proprietarului. Dacă ne îndepărtăm de stereotipuri și aplicăm soluții non-standard la planificare, fiecare membru al familiei va primi propriul său colț confortabil, perfect în armonie cu atmosfera generală a casei.

Sfaturi pentru amenajarea unui apartament cu o cameră ne sunt împărtășite de designer în următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila