Idei moderne de design de apartamente

Conţinut
  1. Principalele tendințe ale modei
  2. Alegerea stilului
  3. Soluții de culoare
  4. Decorarea camerei
  5. Variante și exemple în interior
  6. Apartament studio
  7. Apartament cu o camera

Tendințele modei se extind dincolo de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii personale, mașini, destinații de călătorie și alegeri de carieră. Ele reglementează, de asemenea, stilul de decorare a spațiului acasă. După ce ați decorat locuința în conformitate cu cele mai recente tendințe, nu vă puteți teme de învechirea aspectului său timp de câțiva ani. Prin urmare, este necesar să aflăm ce abordări sunt populare acum, cum se pot manifesta în camere individuale, cum să combinați cerințele de design cu crearea unui mediu confortabil.

Principalele tendințe ale modei

Designul italian al apartamentului este la fel de potrivit atât în ​​spațiile mari, cât și în cele mici. Expresia acestui demers este utilizarea structurilor arcuite, a coloanelor; este indicat sa instalati mobilier din lemn, si nu produse din alte materiale. Oricât de mult ai încerca să introduci mai multe decorațiuni, acestea nu ar trebui să anuleze laconismul și eleganța. Spațiul este saturat cu diverse detalii menite să îmbunătățească percepția și să-l facă mai proaspăt.

Stilul modern nu este ceva uniform, monolitic, ca majoritatea celorlalte formate. În el puteți găsi note de minimalism și country, loft și clasice, pop art.

Se acordă prioritate necondiționată acelor soluții care sunt unice în exterior, demonstrează atât bunăstarea, cât și gusturile estetice ale rezidenților și arată frumos și practic. Din ce în ce mai des, designerii folosesc piese metalice pentru decorare, care au o mare varietate de scopuri practice. Suprafețele mate sunt și ele la modă.

O caracteristică obligatorie a unui stil modern într-un apartament, indiferent de produsele de decor folosite, este ușurința și discretitatea mediului creat. Daca vrei sa o faci mai putin omogena este suficient sa introduci un detaliu realizat in format pop art sau in orice stil etnic. Ca și înainte, trebuie folosite linii curate și drepte.

Colțurile rotunjite, diagonalele contrazic complet stilul modern.

Apartamentele dintr-o zonă mică sau standard vor rămâne tipul predominant de locuințe urbane pentru o lungă perioadă de timp și, prin urmare, combinarea diferitelor spații într-una singură va rămâne o trăsătură caracteristică a modei moderne. La replanificare, pereții despărțitori și chiar pereții individuali sunt îndepărtați, ceea ce ajută la extinderea spațiului disponibil. După o astfel de procedură, se dovedește a fi mai ușor pentru designeri și rezidenți să pună în aplicare ideile.

Pentru a utiliza rațional zona care este deja disponibilă și recurg rar la reamenajări, mulți oameni folosesc mobilier ușor și produse transformatoare. În loc de un birou mare în majoritatea apartamentelor, este suficientă o consolă luminoasă, totuși, cantitatea de lucru scrisă este puțin probabil să fie mare. Tendința modernă de a folosi opțiuni de mobilier pliabil se datorează nu numai dorinței de a economisi spațiu, ci și preferinței pentru designul minimalist.

Dacă aveți nevoie nu doar de un efect real, ci și de un efect vizual de reducere a suprafeței ocupate, ar trebui să preferați mobilierul, care într-o măsură sau alta este fabricat din sticlă durabilă, grade transparente de acril sau plastic.

Articole noi de electrocasnice, realizate într-un spirit futurist, își vor lua locul de drept în mijlocul unei încăperi decorate în stil high-tech, în acest sens, designul anului 2017 nu s-a schimbat.Tendința actuală a anului care a trecut în stilul high-tech a fost încorporarea tehnologiei în mobilier, în special atunci când se selectează elemente de design non-standard.

Decoratorii recomandă să nu folosiți culori prea groase, vopsele concentrate.

Interioarele sunt la modă unde toate ideile sunt întruchipate prin manipularea albului, negru, gri și albastru. Dar geometria poate să nu fie aceeași ca de obicei. Va arata chiar avantajos.

Alegerea stilului

Atunci când faceți reparații într-un apartament nou sau într-o casă veche, este recomandabil să acordați preferință materialelor naturale de finisare. Ei, în principiu, nu se demodează și nici după decenii nu va trebui să regretați alegerea făcută. Varietatea materialelor și modelelor potrivite este destul de mare, vă permit să întruchipați orice idee, chiar și cea mai nestandardă.

Cele mai bune modele ale designerilor moderni rareori nu se folosesc de lemn.

Utilizarea lui aduce frumusețe și textură unică, facilitează abordarea armoniei. În plus, suprafețele lemnoase pot fi combinate cu ușurință într-o singură compoziție cu detalii atât de culori deschise, cât și de întuneric, dacă efectul de contrast este utilizat corect.

Pentru a sublinia soluțiile de culori diferite, detaliile interioare frumoase, este indicat să adăugați iluminare pe mai multe niveluri, mai ales în încăperile mari și multifuncționale. Atunci când alegeți o abordare de design, căutați întotdeauna alternative la aceasta, pentru soluții stilistice care să atingă scopul de care aveți nevoie prin alte mijloace.

Pentru informațiile dvs.: designul tuturor camerelor ar trebui să fie ales mai mult sau mai puțin uniform, doar designerii de talie mondială le vor putea proiecta contradictorii și în același timp confortabil.

Design elegant avangardă va atrage cu siguranță pe cei cărora le plac soluțiile originale de design, accente captivante, forme unice și manipulări cu lumină și umbră. Oameni creativi - experimentatorii din inimile lor pot alege în siguranță expresionismul, cu ajutorul acestuia se obține un rezultat superb dacă totul este făcut corect.

Ediția modernă a acestui stil se distinge printr-o combinație de elemente stricte predominante cu părți luminoase și suculente ale camerei, care vizează dezvoltarea emoțiilor pozitive.

Dacă este folosit în interior stil modern, vopselele saturate trebuie folosite foarte limitat și numai în zona funcțională principală. Nu uita de rafinamentul și rafinamentul cu care trebuie să se potrivească orice cameră contemporană. Asigurați-vă că utilizați textile, asigurați-vă că armonia este menținută în locuri diferite între nuanțe.

Instalați doar cel mai necesar mobilier, aruncați orice accesoriu care nu are valoare practică directă.

Mansarda - un fel de hibrid de casă și spațiu exterior, iar cantitatea de mobilier de aici, spre deosebire de Art Nouveau, nu este limitată. Ar trebui să fie strict și simplu, să nu aibă un singur accent excesiv. Decorarea pereților folosind diverse tipuri de tencuială, panouri de oglindă, imitație de piatră naturală și cărămidă este la modă. Dar locuințele create prin metode de construcție a locuințelor cu panouri mari ar trebui să fie decorate diferit.

Se recomandă decorarea apartamentelor într-o casă cu panouri în spiritul țării sau în stiluri etnice mai pronunțate.

Holurile, ca și până acum, sunt dotate cu dulapuri cu compartimente, iar noptiere sunt așezate de-a lungul pereților, rafturile sunt atârnate chiar de pereți. Datorită acestui pas, nu este necesară creșterea suprafeței coridorului la 20 mp. m, reducând radical spațiul de locuit pentru a-l face confortabil și funcțional.

În băile combinate, băile de colț sunt destul de la modă, în timp ce culorile excesiv de închise trebuie evitate. Soluțiile de proiectare care acordă o atenție maximă sistemelor de depozitare vor ajuta la creșterea rentabilității spațiului util, pentru a transforma chiar și un apartament de 53 m2 sau mai puțin în locuințe suficient de spațioase.

Soluții de culoare

Culoarea albă și diferitele sale nuanțe vor rămâne pentru totdeauna una dintre opțiunile cheie pentru designul interior. Ele vă permit să prezentați eleganța mobilierului și detaliile decorative de orice altă culoare.

În plus, culori deschise în interior:

  • Extern o mărește;

  • Asigură ascunderea defectelor arhitecturale și a greșelilor de decor;

  • Creează o senzație de prospețime și imponderabilitate.

Potrivit experților, un interior alb ca zăpada ar trebui diluat cu maximum două alte culori, inclusiv nuanțele acestora. O soluție la modă și elegantă este utilizarea imitației de lemn ca vopsele suplimentare (fie că va fi deschisă sau întunecată - aceasta este decizia dvs. personală). Un astfel de pas va ajuta la crearea unui mediu proaspăt și lipsit de strălucire, cât mai calm și prietenos posibil pentru oameni.

Dacă nu vă este frică de experimente mai decisive, merită să înlocuiți tonurile de gri cu unele luminoase și, în același timp, să diluați culoarea albă cu apariția suprafețelor lemnoase.

Dar rețineți că nu va fi ușor să mențineți armonia, nu introduceți prea multe tonuri atrăgătoare, lăsați-le să atingă doar un detaliu de accent sau o parte din încăpere.

În camerele medii până la mari, merită să folosiți culori contrastante pentru a sublinia proprietățile geometrice ale camerelor și pentru a împărți vizual zona în zone.

Amintiți-vă: decorarea în tonuri de bej sau în alte culori calme este scârțâitul modei în 2017.

Puteți folosi în siguranță tonuri azur-turcoaz, albastru intens, purpuriu sau violet în plus. Stingerea emoțiilor cafea, cremoase, culori crem ar trebui completate cu o culoare pentru ciocolată. Potrivit unor experți, așa-numitele verdețuri erbacee vor fi populare în viitorul apropiat, a căror semnificație nu este doar un indiciu de prospețime, ci și crearea unei atmosfere de vară.

Decorarea camerei

Pe lângă cerințele generale caracteristice casei în ansamblu și ale fiecărei părți ale acesteia, ar trebui să se țină cont și de acele tendințe de modă care se aplică doar camerelor individuale. Să le aruncăm o privire mai atentă.

Living si bucatarie

Camerele de zi cu aspect modern pot fi destul de variate; abordarea clasică - atunci când se creează o cameră separată, în care se adună oamenii care locuiesc în casă și oaspeții, nu necesită ca aceasta să fie utilizată în alt mod.

Cu o schemă diferită, granițele dintre sufragerie și sufragerie sunt șterse; un astfel de pas este recomandabil dacă combinarea bucătăriei și a zonei de luat masa nu funcționează în niciun fel.

Destul de populară este organizarea garsonierei, în care linia dintre holul familiei, sala de mese și zona de bucătărie dispare.

Acesta din urmă are, de asemenea, o serie de formate care îndeplinesc pe deplin moda actuală. În încăperile mici, o zonă de lucru este adesea organizată, iar plasarea unui grup de luat masa este refuzată. Când există puțin mai mult spațiu, merită să puneți o masă și scaune pentru aceasta în bucătărie.

La sfârșitul anilor 2010, spațiul bucătăriei este în curs de transformare: în locul etajului superior al dulapurilor, care nu avea alternativă de mult timp, rafturile deschise au devenit la modă. Acestea permit exterior „descărcarea” încăperii, pentru a o face ceva mai ușoară și mai liberă.

Designerii nu îndeamnă deloc să renunțe la dulapuri, ci doar observă că este mai bine să folosești produse de suspendare relativ mici.

Un set de bucătărie, la fel ca la începutul deceniului, este cel mai bine luat neted și monocromatic. Cu cât conceptul este mai simplu și cu cât este mai puțin decor, cu atât mai bine.

Dormitor

Locurile de dormit merită nu mai puțină atenție decât spațiul bucătăriei și zona de primire a oaspeților. Majoritatea designerilor cred că zona de dormit nu ar trebui să mai facă parte din studio. În același timp, chiar și o zonă foarte modestă destinată unui dormitor nu servește ca un obstacol în calea formării unui interior confortabil și destul de practic.

Toate părțile funcționale, cu excepția zonei de dormit, ar trebui să arate cât mai neutre posibil pentru a nu atrage atenția asupra lor.

Atunci când creați un loc de muncă, este recomandabil să-l echipați cu o consolă atașată de perete și ținută în stare desfăcută pe un suport. Atunci când amenajați o bibliotecă de acasă, este recomandabil să nu puneți dulapuri grele, ci rafturi deschise cu rafturi de culori deschise.

Într-un spațiu restrâns, este indicat să instalați o canapea extensibilă.

Pe pereti se recomanda lipirea tapetului cu ornamente geometrice sau cu desene discrete in culori calde. Daca creezi in acest fel senzatia unui interior vechi, romantic, obtii un cadru complet elegant; efectul va fi sporit de lumina de deasupra capului atent selectată sau de razele soarelui care pătrund prin perdelele opace. În general, un stil retro este recomandat pentru dormitoare în 2017.

Folosirea lemnului natural va ajuta la adăugarea unei note de confort, indiferent de dimensiunea dormitorului. Unii experți cred că catifeaua va fi în curând la mare căutare și popularitate. Chiar dacă aceste idei nu ți se potrivesc, poți încerca și alte opțiuni inspirate din anii 1960 și 1970.

Cabinet

Nu contează dacă studiul este creat ca o cameră de sine stătătoare sau ca parte a unui dormitor, este foarte important să-l adaptezi viitorului proprietar. Sunt populare soluțiile cu mese lungi, relativ înguste, situate de-a lungul peretelui vitrat. În stânga ferestrei de pe acest perete, puteți agăța unul sau mai multe rafturi încăpătoare și puteți pune o noptieră mobilă sub blatul mesei pe aceeași parte.

Când se dovedește a folosi doar o zonă de lucru foarte mică, este logic să instalați o lampă de masă cu o poziție variabilă a abajurului, un suport reglabil.

Dulapurile în stil clasic sunt mobilier din lemn scump, cu aspect masiv, utilizarea obligatorie a pilaștrilor. Adăugând la „setul minimal” elemente aurite, candelabre cu sfeșnice metalice, perdele care amintesc de culise teatrale, poți crea o atmosferă foarte luxuriantă.

Dacă nu ești flatat de ideea unui palat sau a unui conac luxos al unui nobil al secolului înainte ca loc ideal de muncă, vrei ceva mai modern, biroul poate fi decorat în stil Art Deco.

Această direcție este infinit de departe de birourile standard, așa cum sunt obișnuiți să-și imagineze. Nu va fi dificil să creați o configurație atipică a camerei, chiar și realizarea unui tavan cu boltă este destul de potrivită.

Un birou de acasă modern este în același timp un loc auster, minimalist și exclusivist. Profesioniștii încearcă să rezolve contradicția dintre aceste cerințe introducând un detaliu cu aspect neobișnuit și sporind rolul decorativ al corpurilor de iluminat.

Balcon

Dar dacă designul zonei de lucru nu a suferit modificări semnificative în ultimul an, atunci nu același lucru se poate spune despre designul balcoanelor.

Nu încercați să puneți un frigider acolo, acest lucru nu este practic și va reduce doar iluminarea în camere de zi.

Atunci când organizează o seră în miniatură pe balcon, designerii sugerează din ce în ce mai mult să o combine cu zona de luat masa; tot ce este necesar este să puneți o măsuță și scaune.

Cu toate acestea, chiar dacă nu vă place absolut ideea unei sere, ar trebui să utilizați cel puțin o plantă în scopuri decorative. Verdeața este folosită în toate cele mai avansate exemple de design modern de balcon. Iubitorii de verdeață și natură ar trebui să înființeze nu doar o seră, ci o întreagă grădină de iarnă. În loc de garduri solide, sunt adesea plasate garduri cu zăbrele, acoperiri grațioase în diagonală sunt plasate pe podea, iar banda adiacentă peretelui poate fi umplută cu pietricele atractive.

O soluție originală - atunci când este instalată o partiție vitrata, camera este complet izolata de strada. În același timp, în interior este plasată iluminat cu LED-uri sub formă de tuburi lungi, pereții sunt vopsiți în tonuri delicate de roz deschis, pe unul dintre ei este atârnată o imagine cu o imagine alb-negru.

Dintre materialele care ar trebui folosite la decorarea balcoanelor și loggiilor, plasticul și lemnul sunt acum cele mai populare.În acest caz, este de dorit să faceți toate suprafețele de aceeași culoare. Un balcon în format clasic va arăta bine dacă îl tăiați cu piatră naturală sau cărămidă. Stilul mediteranean din această cameră se trădează prin utilizarea activă a culorilor alb, albastru și verde; este posibil să folosiți decor forjat sau bijuterii asociate cu apă.

În ceea ce privește utilizarea funcțională, loggiile și balcoanele sunt acum transformate în mod activ nu numai în birouri, ci și în săli de sport în miniatură.

Indiferent de metoda de decorare pe care o alegeți, luați în considerare dacă elementele de fixare vor rezista la stresul creat.

Despre opțiunile de design pentru balcon am putea vorbi mult timp, așa că să revenim la interiorul apartamentului și să vedem ce au pregătit designerii pentru copii în 2017.

Decorarea pereților într-o cameră pentru copii ar trebui să fie cât mai simplă și concisă posibil, complet sigură în ceea ce privește mediul și sănătatea. Autocolante și picturi murale, îmbinările contrastante sunt recomandate ca accente expresive. Decoratorii cu experiență nu vor neglija utilizarea unei suprafețe de accent.

Nu contează dacă sunt copii în casă sau nu - baia va fi acolo la fel. Și, cel mai probabil, suprafața sa va fi relativ mică, uneori nu mai mult de 4 metri pătrați. m. Prin urmare, orice mișcare care vizează extinderea spațiului va fi o soluție incontestabilă la modă. Merită să folosiți nuanțe deschise, adăugarea de luciu, organizarea suprafețelor oglinzilor. Placile diagonale, marginile bine concepute și un imprimeu poziționat pentru a face camera să pară mai înaltă sunt câteva trucuri mai interesante.

Designul apartamentelor în ultimii doi ani a devenit mai neclar în stil., sunt din ce în ce mai puține camere care ar fi clar interpretate ca clasice sau moderne. Practic, ei încearcă să combine accente și elemente unice de diferite stiluri, pentru a crea compoziții originale pe baza lor. Pe de altă parte, atenția este din ce în ce mai mare la zonarea spațiului interior al locuințelor și la delimitarea acestuia după un criteriu funcțional. Pe de altă parte, tendința de suprapunere a apărut treptat, atunci când o cameră îndeplinește două sau mai multe sarcini în același timp.

Puteți vedea adesea un dressing situat în dormitor, un colț de joacă în creșă.

Când o cameră are mai mult de o zonă funcțională, acestea încearcă să demonstreze cât mai clar unitatea stilului. Tapetul de aceeași culoare este o modalitate foarte bună de a face acest lucru.

Tavanul din gips-carton a devenit acum un anacronism. Practic, ei încearcă, ca și în proiectarea pereților, să obțină o simplitate maximă. În unele cazuri, sunt introduse doar elemente concepute în spiritul clasicilor moderni. Cele mai populare soluții se bazează pe panouri PVC, sisteme de casete. Fanii designului original pot încerca în siguranță să aplice tapet lichid pe tavan și să folosească structuri din lemn. Ca și înainte, produsele „plutitoare” corespund modului, mai ales atunci când sunt plasate în jurul perimetrului surselor de lumină.

În ceea ce privește culoarea tavanului, acesta poate fi fie strict monocromatic, fie multicolor, iluminat de becuri LED și completat cu obiecte decorative elegante. Suprafețele lucioase îndeplinesc cerințele sezonului 2017 mai bine decât altele; în multe versiuni, se utilizează un relief geometric scăzut și lămpi încorporate.

Variante și exemple în interior

Luați în considerare câteva exemple despre modul în care designerii decorează spațiile de locuit din apartamente în 2017.

Decoratorii nu au renunțat la încercările lor de a prezenta frumos camerele copiilor. La modă în ultimul an sunt elementele decorative ale celui mai fantezist, aspect fabulos. Starea romantică este creată de compoziții în spiritul „pădurii fermecate”. Dar acest lucru este posibil numai dacă există suficient spațiu, iar atunci când nu este suficient spațiu, căutările de proiectare vizează în primul rând compensarea spațiului lipsă.

Soluția sunt adesea structuri cu două niveluri, cu un gard obligatoriu pentru o mai mare siguranță. Deasupra există de obicei un loc pentru a dormi, iar imediat dedesubt este un dressing cu toate atributele necesare - dulapuri mici, o oglindă, cârlige.

Proprietarii respectabili încearcă adesea nu numai să înnobileze holul, ci și să îl decoreze cât mai elegant posibil. În acest scop sunt adesea folosite laminate moderat întunecate și mobilier ușor mai deschis.

În general, cu cât tavanul este mai sus, cu atât camera apare mai luminoasă.

Decoratorii nu sunt prea pasionați de accesorii, dar îndeplinesc destul de clar sarcina de a decora cu ajutorul lor. Aici puteți vedea cum combinația de culori strălucitoare este jucată favorabil pe zona medie a coridorului. Pereții galbeni bogat sunt în armonie cu cuierul roșu strălucitor al formei originale. Aceasta este o structură pe podea, a cărei parte inferioară vă permite să puneți umbrele.

Deschiderea perspectivei în camera de zi prin demontarea ușilor, precum și o singură culoare a podelei, care nu diferă mult de culoarea perdelelor, extinde radical spațiul, distruge însăși ideea de înghesuit.

Dar dacă coridorul mulțumește în primul rând oaspeților, atunci dormitorul este o cameră special pentru proprietari. Și aici spațiul imaginației este pur și simplu inepuizabil. Aici în fața noastră se află o încăpere plină de culori deschise, susținute cât se poate de simetric. Este subliniată de același tip de lămpi instalate de-a lungul marginilor tăbliei patului și de aceleași sisteme de depozitare chiar dedesubt. Dar florile din stânga și din dreapta sunt oarecum diferite, la fel ca și vazele în care sunt așezate.

Autorii acestui proiect au ținut cont și de ideea de simetrie, dar starea de spirit romantică și atmosfera naturală au venit în prim-plan pentru ei. Aceste motive sunt subliniate de un perete de fundal decorat cu imaginea unei păduri de toamnă învăluită în ceață deasă. Standurile de pe lateralele canapelei sunt în mod deliberat diferite.

Transformarea unui balcon sau a unei logii într-o parte a unui spațiu dezvoltat este o tendință destul de veche. Fotografia prezintă biroul, organizat pe fostul balcon. Între oricare două încăperi, acum încearcă să folosească uși glisante transparente cu un aspect diagonal. Acestea permit spațiilor să rămână unificate, dar, dacă este necesar, împart imediat spațiul în două zone autonome.

Dacă încăperile sunt combinate și pereții despărțitori sunt demontate, atunci această cale nu este potrivită. În bucătării-săli de mese, zonarea cu un set de colț, contoare de bar și „insule” este populară. Dar dacă spațiile nu sunt interconectate, problema spațiului liber iese adesea în prim-plan.

Designerii propun să crească eficiența utilizării spațiului datorită nișelor care pot găzdui rafturi deschise cu decor și chiar mobilier.

Apartament studio

Acesta este un tip special de locuință și nu este întotdeauna înțelept să îi aplicați scheme generale. În 2017, în garsoniere, se recomandă utilizarea cât mai multor pereți despărțitori, care nu numai că împart vizual spațiul, ci și, de exemplu, împiedică pătrunderea mirosurilor străine din bucătărie în zona de zi.

Într-una dintre opțiuni, accentul principal este pus pe alb și pe cele mai deschise tonuri posibile - tavanul este alb ca zăpada, pereții sunt gri la infinit, podeaua este nobilă la culoare, cu unele intercalate cu dungi întunecate. Un rând moderat de întuneric de dulapuri suspendate de bucătărie poate juca în contrast cu un mediu luminos, în timp ce grupul de luat masa este mult mai ușor decât acesta.

În garsoniere, precum și în orice apartament mic, acum este recomandat să folosiți mai multe oglinzi.

Sunt construite în pereți la diferite niveluri, dintre care unele pot fi amplasate pe orizontală, iar altele pe verticală. Această soluție aduce un plus de lumină încăperii și, prin urmare, poate fi combinată cu ușurință chiar și cu mobilier destul de întunecat, care într-o altă situație ar părea prea sumbru.

Experții recomandă utilizarea surselor de lumină împrăștiatăpentru a preveni efectul de „secție de spital”.Este mai bine să instalați spoturi pe pereți scurti, ceea ce vă va ajuta atunci când trebuie să oferiți iluminare maximă. O altă opțiune interesantă sunt candelabrele LED liniare situate de-a lungul pereților opuși paraleli unul cu celălalt. Acestea vă permit să întindeți vizual spațiul, făcând astfel camera să pară mult mai mare și mai spațioasă.

Apartament cu o camera

Aici, ca și în studio, este necesară funcționalitate maximă. Designerii au venit cu o serie de moduri de a-l oferi fără a diminua grația externă. Adesea, holul este făcut complet utilitar, iar holul este cel puțin parțial transformat într-un spațiu pentru experimente. Panourile din mozaic, decorarea cu materiale textile sau stuc vor arăta atractiv aici.

Tendința în proiectarea apartamentelor cu o cameră acum este de a reduce spațiul alocat zonei de dormit, dar în același timp trebuie menținută rigoarea și concizia.

Ele abandonează complet dulapurile grele: fie nu există deloc, fie sunt folosite opțiuni ascunse în nișe.

Puteți urmări o prezentare generală a proiectului de design finalizat al apartamentului în următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila