Evaluarea celor mai bune televizoare de 24 de inchi

Conţinut
 1. Cele mai bune modele pentru calitate
 2. Opțiuni de buget
 3. Cum să alegi?

Nu este deloc necesar să achiziționați un receptor de televiziune cu un ecran mare. Evaluarea celor mai bune televizoare de 24 de inchi arată în mod convingător că în multe cazuri sunt pur și simplu perfecte. Trebuie doar să alegeți corect versiunea cea mai potrivită.

Cele mai bune modele pentru calitate

Evaluarea televizoarelor de 24 de inchi include în mod meritat Funai model 24FEV5725 / 10... Ecranul dispozitivului oferă o schimbare a imaginii cu o frecvență de 100 Hz. Structural este furnizat un tuner analogic. Din păcate, tehnologia Wi-Fi nu este acceptată.

Dar, pe de altă parte, toate nuanțele principale referitoare la imaginea și recepția reală a emisiunilor în direct sunt la nivelul corespunzător.

O alternativă mult mai funcțională este Yuno ULM-24TC111... Strict vorbind, are o diagonală a ecranului de 23,6 inci. Rezoluția suprafeței ajunge la 1366x768 pixeli. Matricea răspunde la comenzile de la procesorul central în 8,5 ms. Alte caracteristici sunt următoarele:

 • luminozitatea imaginii - până la 210 cd pe 1 sq. m;
 • dezvoltarea încrezătoare a DVB-T2, DVB-C;
 • suprimarea zgomotului vizual;
 • filtrare pe pieptene;
 • măturare cu o frecvență de 50 Hz;
 • tăierea automată a unui semnal foarte puternic;
 • blocare de către părinți;
 • selecția canalelor preferate;
 • Interfață CI + PCMCIA;
 • prelucrare dosare H. 264, H. 265;
 • calitatea sunetului la nivel Dolby Digital;
 • capacitatea de a conecta hard disk-uri externe cu o capacitate de până la 1 TB;
 • suport de perete conform standardului VESA 75x75.

Un televizor foarte subțire are și meritat o poziție foarte bună pe piață. Philips 24PHT4031 / 60... Este un dispozitiv LED excelent care garantează imagini de nivel HEVC. Avantajul incontestabil este tehnologia Digital Crystal Clear. Tunerul încorporat face o treabă excelentă de procesare a semnalelor:

 • DVB-C;
 • DVB-T;
 • DVB-T2.

Aparent, designeri competenți au lucrat la produsul Phillips. Tehnologiile moderne speciale îmbunătățesc luminozitatea și contrastul.

Chiar și cele mai dinamice scene vor fi redate perfect. Experții notează bogăția culorilor și transferul lor natural. Luminozitatea display-ului este mai mare decât cea a modelului anterior, iar tehnic ajunge la 250 cd la 1 m2 de suprafață.

Opțiuni de buget

Atunci când alegeți receptoare TV ieftine de 24 de inchi, ar trebui să acordați atenție model LG 24TK410V-PZ... Important: producătorul îl poziționează și ca înlocuitor complet pentru un monitor pentru computer desktop. Ecranul și subsistemul video asigură cu încredere recepția imaginilor din categoria HD. Există un mod „Film”, datorită căruia puteți vedea totul clar chiar și în cele mai întunecate episoade.

Deoarece sunt furnizate difuzoare cu sunet stereo, nu este nevoie în mod special de difuzoare externe. Tehnologia specială Flaker Safe minimizează pâlpâirea neplăcută și chiar periculoasă. Deoarece designul este conceput pentru montare pe perete, dispozitivul este mai versatil decât alte modele. Sistemul de sunet este pe deplin compatibil cu standardul Virtual Surround. Puteți conecta componente externe utilizând USB și HDMI.

BBK 24LEM-1078 / T2C poate fi considerată pe bună dreptate o alegere destul de bună.

Această unitate oferă în mod constant o rezoluție HD Ready. Tehnologiile DVB-C, DVB-T2 sunt pe deplin acceptate. Unghiul de vizualizare în ambele planuri ajunge la 178 de grade. Matricea raspunde in doar 5 ms, luminozitatea ajunge la 200 cd pe metru patrat. m, iar raportul de contrast este de 3000 la 1.

Echipamentul Hyundai este adesea o soluție atractivă. De exemplu, model H-LED24ES5020 cu display foarte subțire... Imaginea este actualizată cu calitate HD Ready de 60 de ori pe secundă. Putere sonoră - 2x2 W. Standardele Dolby Digital, NICAM sunt pe deplin acceptate.

Este oportun să se finalizeze revizuirea versiunilor bugetare pe o astfel de noutate ca SUPRA STV-LC24LT0060W... Rezoluția este aceeași ca și pentru alte modele - 1366x768 pixeli. În același timp, funcționalitatea HDTV este pe deplin implementată. Sunt furnizate teletext și cronometru.

Înregistrarea este activată și de un temporizator, dacă este necesar. Raportul de contrast dinamic ajunge la 80.000 la 1.

Cum să alegi?

Desigur, atunci când alegeți un televizor, trebuie să studiați cu atenție recenziile lăsate de alte persoane. Cea mai valoroasă informație din ele este modul în care dispozitivul se comportă la câteva luni după cumpărare. Dar propria ta evaluare a cel puțin aspectului televizorului nu poate fi ignorată. Pentru bucătărie, asigurați-vă că acordați atenție opțiunii de montare pe perete. Vă permite să abandonați diverse rafturi, piedestale și alte soluții care aglomerează spațiul.

Aproape toate modelele moderne pot:

 • lucrul cu carduri de memorie;
 • reproduce imagini, sunet și video de pe suport USB;
 • utilizați porturi USB pentru a conecta echipamente suplimentare;
 • utilizați modul Smart TV.

Astfel de opțiuni sunt deja disponibile chiar și în modelele de clasă bugetară. Și dacă nu sunt acolo, acesta este fie un dispozitiv de calitate scăzută, fie un produs învechit. Dacă nu există spațiu liber pentru agățat pe perete, puteți alege oricând un model de televizor încorporat. Deoarece iluminarea din bucătărie este de obicei ridicată, iar în această cameră se lucrează sau se adună seara, o proprietate foarte importantă este stratul antireflex al ecranului. Dacă este prezent, chiar și expunerea intensă la lumina soarelui sau razele electrice nu va crea reflexii neplăcute.

Dar există și alte câteva considerații care trebuie luate în considerare. Astfel, tehnologia avansată a punctelor cuantice poate îmbunătăți saturația scenelor întunecate și poate crește luminozitatea imaginii. Si aici Punctele slabe caracteristice LCD-urilor LED convenționale (unghiuri de vizualizare limitate, răspuns lent al matricei) rămân complet.

Prezența modului HDR ajută la compensarea parțială a acestor dezavantaje și, prin urmare, este foarte important să fii interesat de prezența acestuia.

   Iată mai multe recomandări:

   • este indicat să cumpărați televizoare din magazinele mari de vânzare cu amănuntul și, în mod ideal, în reprezentanțele oficiale ale producătorilor;
   • nu aveți încredere automat în mențiunea Smart TV, este mai bine să aflați cu atenție care este funcționalitatea reală în acest mod;
   • dacă este posibil, preferați dispozitivele cu o frecvență de scanare mai mare.
   Vezi mai jos pentru o prezentare generală a unuia dintre modele.
   fara comentarii

   Comentariul a fost trimis cu succes.

   Bucătărie

   Dormitor

   Mobila