Revizuirea celor mai bune amplificatoare

Conţinut
 1. Revizuirea mărcilor populare
 2. Evaluarea celor mai bune modele
 3. Sfaturi de selecție

Difuzoarele de înaltă calitate și scumpe pot, de asemenea, să nu-și mai mulțumească proprietarul cu un sunet curat și puternic. Nu merită să alergi după un nou sistem audio. Mult mai bine și mai înțelept completați difuzoarele sau căștile cu un amplificator de înaltă calitate... El este capabil să facă sunetul mai spațios și mai bogat. Există multe modele de calitate cu prețuri diferite.

Revizuirea mărcilor populare

Amplificatoarele muzicale sunt vândute într-o gamă largă. Mulți producători produc produse pentru diferite segmente de preț. Amplificatoarele de la Parasound, E4Life, Fostex, Yamaha, Fiio, Magnat sunt destul de populare. Produsele lor se disting prin raportul calitate-preț bun. Partea de sus poate fi completată cu următoarele denumiri: AVE, Denon, Magnat. Fiecare utilizator își afișează preferatele. Unele firme produc amplificatoare bune pentru căști, în timp ce altele produc amplificatoare bune pentru difuzoare. În plus, există produse cu prețuri diferite.

Specificațiile înseamnă mult, dar nu totul. Mulți utilizatori le pasă și de aspectul amplificatorului.

Evaluarea celor mai bune modele

Cele mai bune amplificatoare sunt populare în întreaga lume, deoarece pot îmbunătăți semnificativ calitatea sunetului sistemelor audio. Compararea modelelor de calitate din diferite segmente de preț vă permite să găsiți ceva potrivit în funcție de nevoile și capacitățile dumneavoastră. Miniamplificator potrivite pentru căști și cele puternice design full-size - pentru difuzoare. Puteți alege între modelele Hi-Fi și Hi-End.

Buget

Astfel de modele sunt de obicei folosite pentru căști sau difuzoare cu capacitate mică. Se pot distinge modele deosebit de populare.

 • E4Life. Dispozitiv cu două canale de joasă tensiune cu dimensiuni compacte. Puterea maximă a modelului este de 110 W. Semnalele sunt primite din diverse surse. Amplificatorul poate fi folosit chiar și cu un laptop, PC și MP3 player. Carcasa este destul de neobișnuită în design. Capacul superior este transparent, puteți vedea componentele hardware cu iluminare din spate cu LED roșu. Sunetul este destul de clar, frecvențele nu sunt distorsionate. Există o unitate de alimentare și protecție împotriva scurtcircuitului, supraîncălzirii. În ciuda greutății și dimensiunilor sale ușoare, puterea amplificatorului mulțumește. Chiar și în cazul utilizării prelungite, modelul se încălzește doar puțin.

Trebuie remarcat faptul că intrările nu sunt foarte convenabile. Cu supraîncărcare audio, indicatoarele deja strălucitoare clipesc literalmente, ceea ce poate fi enervant.

 • Astra Audio A10-SE. Model de buget unic funcționează pe lămpi EL34 și 6Zh32P. Este posibil să conectați un preamplificator. Sunetul, deși diferit de cel obișnuit, este totuși foarte plăcut la ureche. Calitatea redării depinde în mare măsură de modul în care a fost înregistrată melodia pe media și de ce gen. Există o sursă de alimentare încorporată în carcasă, este convenabil. Sunetul este cu adevărat moale. Ansamblul este de înaltă calitate la un preț accesibil. Designul este destul de simplu. Printre deficiențe, se poate remarca instalarea complexă a modificării. Este demn de remarcat faptul că cunoscătorii de sunet tub nu regretă că au cumpărat.
 • Fiio A. Model portabil din aluminiu este destul de confortabil. Toate porturile sunt situate pe panoul de jos, în timp ce partea de sus are un control al volumului și un comutator pentru setările de bas. Recomandat pentru utilizare cu surse de sunet cu impedanță în intervalul 16-150 ohmi cu o putere minimă de 0,45 wați. Acest amplificator acoperă întregul spectru de frecvență audibilă cu o marjă mică. Există o mufă standard pentru căști de 3,5 mm.Bateria încorporată de 14000 mAh vă permite să utilizați dispozitivul în mod autonom timp de 16 ore. Amplificatorul face sunetul mai bogat, mai spațios și corectează basul. Carcasa din aluminiu elimină interferențele electromagnetice. Trebuie remarcat faptul că dispozitivul este atât de compact încât poate fi purtat într-un buzunar. Singurul dezavantaj este cablul AUX scurt.
 • Astell & Kern AK XB10. Amplificatorul este special conceput pentru conectarea căștilor fără fir. Interesant este că modelul poate juca rolul unui microfon cu căști. Amplificatorul este proiectat pentru dispozitive cu impedanță scăzută. În acest caz, modelul poate funcționa atât cu aptX, cât și cu aptX HD. Acest lucru vă permite să obțineți un sunet de înaltă calitate. De remarcat faptul că autonomia este mică.

Segmentul de preț mediu

Astfel de amplificatoare sunt deja mai interesante. Pot fi folosite cu surse de sunet mai puternice. Modelele populare sunt prezentate mai jos.

 • Laconic Lunch Box Pro. Un amplificator cu două canale destul de atractiv și are două tuburi 6N24P, unul 6N3P. Modelul funcționează într-un interval de frecvență de 10-10000 Hz. Există o mufă pentru căști de 6,3 mm. Modelul este realizat din otel si vopsit in negru. Forma amintește oarecum de o geantă de voiaj. Acest tip de design vintage atrage mulți utilizatori. Sunetul este destul de moale, neted. Sursa de alimentare este încorporată în carcasă. Ansamblul este destul de de înaltă calitate, modelul în sine este compact și ușor. Cu căștile cu impedanță scăzută, sunetul se degradează ușor. Cablul de alimentare este de proastă calitate și va trebui înlocuit în curând.
 • Fostex HP-V1. Amplificatorul combinat are o carcasă din aluminiu. În față, există o intrare de linie, un port de 3,5 mm, un comutator și un control al volumului. Amplificatorul reproduce toate frecvențele audibile. Un model destul de interesant mulțumește cu o putere de 200 mW cu o rezistență de 32 ohmi. Combinația dintre diferite drivere garantează un sunet bogat și clar. Bateria încorporată permite amplificatorului să fie folosit autonom timp de 10 ore. Funcționează la fel de bine indiferent de căștile cu care este folosit. Trebuie remarcat faptul că dispozitivul compact nu este foarte convenabil pentru a ieși din buzunar.
 • Yamaha A-S801... Un model destul de modern, puternic, functioneaza cu frecvente de 10-100000 Hz. Sunetul practic nu este distorsionat cu o rezistență de 4-8 ohmi. Este posibil să personalizați parametrii de redare. O mulțime de linii și alte porturi. Reproduce bine muzica în orice gen. Există o telecomandă, o sursă de alimentare încorporată. Atrage sunetul detaliat fără zgomot și interferențe. Controlul volumului se inversează uneori.
 • Emotiva PT-100... Preamplificator interesant la un pret bun. Destul de câteva porturi cu caracteristici interesante. Deci PT-100 poate primi un semnal de linie de la două surse și are o etapă fono încorporată. De asemenea, amplificatorul poate fi folosit cu un PC ca placă de sunet. Preamplificatorul sună plăcut, nu face zgomot sau distorsiuni. Funcționalitatea largă și calitatea construcției sunt foarte plăcute. Printre deficiențe, se remarcă faptul că Bluetooth funcționează doar printr-un dongle opțional.

Cel mai scump

Aceste amplificatoare sunt cele care vor încânta iubitorii de muzică. Pot fi folosite cu echipamente de studio.

 • Fostex HP-A8C. Aparat zilnic, dar foarte avansat. Există două mufe pentru căști și multe intrări / ieșiri diferite. Mai mult, arsenalul include optice, coaxiale și liniare. Rezistența recomandată pentru o performanță optimă este de 16-600 ohmi. Cu un indicator de 32 ohmi, produce o putere de 7 wați. Funcționează în intervalul de frecvență 10-80000 Hz. Plăcut este indicele armonic destul de scăzut - 0,002%. Design auster, corp din sticlă și aluminiu cu afișaj OLED. Mă bucur că există o telecomandă, un DAC, un port USB Tip B. Materialele de calitate și asamblarea fiabilă asigură că amplificatorul va dura mult timp. O varietate de setări și interfețe vă permit să obțineți un sunet live și clar. Frecvențele înalte, totuși, sună aspru și aspru. Utilizatorii notează că modelul nu este cu mult inferior amplificatoarelor profesionale.
 • Rotel RA-157 Produse japoneze pentru uz casnic remarcabil prin versatilitatea sa... Sună clar și puternic atunci când este asociat cu orice sursă. Cu o sarcină de 8 ohmi, fiecare ieșire furnizează până la 120 de wați. Nivelul de distorsiune este destul de scăzut. Există într-adevăr o mulțime de porturi, amplificatorul poate fi folosit în tandem cu orice dispozitiv. Modelul își va aminti nivelul de volum pentru fiecare sursă de semnal, ceea ce va simplifica utilizarea ulterioară. Amplificatorul este considerat cel mai bun din punct de vedere al raportului preț și calitate din acest segment. Chiar si la putere mare, modelul garanteaza un sunet clar si spatios. Amplificatorul este cu adevărat versatil.

Etapa phono încorporată este destul de slabă, ceea ce merită luat în considerare. Nu există un port digital coaxial.

 • YAMAHA A-S1100. Interesant, există indicatori analogici pe panoul frontal. Arată cool și nostalgic. Sursa de alimentare împreună cu caloriferele ocupă cea mai mare parte a spațiului din carcasă. Cu o sarcină de 4 ohmi, ieșirile furnizează până la 160 de wați. Adevărat, sunetul va fi distorsionat la puteri mari. Setul de intrări este slab, câteva „lalele”, o etapă fono și atât. Restul va trebui conectat printr-un DAC extern. Amplificatorul funcționează exclusiv cu un semnal analogic, dar sună cu adevărat de înaltă calitate. O unitate de alimentare puternică garantează un studiu de înaltă calitate a tuturor frecvențelor. Designul retro arată foarte interesant.
 • Marantz PM-KI Pearl Lite. Numeroasele comenzi ale modelului puternic sunt foarte atractive. Amplificatorul este mai potrivit pentru profesioniștii care au experiență cu dispozitive similare. Dispozitivul a primit un afișaj LCD convenabil și alte completări. Indicația luminoasă este implementată destul de bine. O ieșire reprezintă până la 100 de wați. Calitatea ridicată a construcției garantează fiabilitatea. Placarea cu cupru completează aspectul general. Numeroase butoane vă permit să reglați parametrii cât mai fin posibil. Panoul de control este simplu, s-ar putea spune chiar prea multe. Amplificatorul elegant poate fi folosit cu o varietate de surse de semnal.

Sfaturi de selecție

Pentru început, ar trebui să înțelegi asta amplificatoarele sunt preliminare, de putere și integrate. Primul poate colecta sunet din mai multe surse și îl poate îmbunătăți. Amplificatorul de putere este proiectat pentru a îmbunătăți semnalul sursei originale. Acest lucru se realizează prin condensatoare și transformatoare încorporate. Modelele integrate combină proprietățile celor două opțiuni anterioare.

Este necesar să alegeți cu atenție un amplificator de înaltă calitate și puternic, ținând cont de toate caracteristicile tehnice.

 • Este important să luați în considerare scopul utilizării. Unde va sta amplificatorul și câte dispozitive sunt planificate să fie conectate în același timp.
 • Numărul de canale. Numărul lor poate fi de la 1 la 5.
 • Putere nominală. Ar trebui să fie aceeași cu sursa audio care trebuie conectată. Alternativ, puterea nominală a amplificatorului poate fi puțin mai mică.
 • Funcționalitate suplimentară. Vorbim despre numărul de porturi, prezența sau absența unui crossover. Ar trebui să vă gândiți și la telecomanda frecvențelor joase, să lucrați la 1-2 ohmi și altele asemenea.
 • Clasa amplificatorului. Sunt doar două dintre ele: AB și D. În al doilea caz, calitatea sunetului depinde direct de interior.

De obicei, puteți naviga după preț. Cu cât un amplificator este mai scump, cu atât sună mai bine.

În următorul videoclip, veți găsi o recenzie detaliată a amplificatorului integrat stereo Yamaha A-S801.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila