Cuverturi de pat Amore Mio

Conţinut
 1. Despre companie
 2. Caracteristici speciale ale produselor
 3. Materiale (editare)
 4. Gama de dimensiuni
 5. Varietate de culoare și textură
 6. Gama
 7. Recenziile clienților

Cuverturile de pat de bună calitate nu numai că pot transforma interiorul dormitorului și îi pot adăuga note neobișnuite, originale, dar și pot încălzi proprietarii în nopțile răcoroase. Un exemplu izbitor de astfel de versatilitate este cuvertura de pat Amore Mio, care a reușit deja să găsească mulți fani printre cunoscătorii de lucruri ieftine, dar solide.

Despre companie

Marca Amore Mio a fost creată cu sprijinul grupului rus de companii cu mulți ani de experiență în TexRupublic. În același timp, produsele sunt fabricate în fabrici de textile din China. Sub noul brand, compania produce cele mai bune dintre produsele sale la nivel de calitate de lux. Pe lângă cuverturi, sortimentul Amore Mio include pături și lenjerie de pat.

Operând pe piață din 1993, TexRupublic acordă prioritate calității produselor tuturor mărcilor sale, concentrându-se totodată pe cererea consumatorilor. Selecția atentă a furnizorilor de materiale de calitate, profesionalismul tuturor angajaților, soluțiile de design îndrăznețe și politica de prețuri flexibile - acestea sunt „secretele” care fac ca produsele companiei să fie solicitate și populare. Noua marcă Amore Mio nu a făcut excepție, al cărei nume se traduce prin „dragostea mea” și spune că fiecare unitate de produs este creată cu dragoste și este capabilă să ofere un adevărat confort acasă.

Caracteristici speciale ale produselor

Una dintre principalele caracteristici ale produselor marca Amore Mio este versatilitatea sa - cuverturile de pat în ambalaje frumos proiectate pot deveni nu numai o achiziție profitabilă pentru propria casă, ci și un cadou excelent pentru orice ocazie.

În plus, avantajele cuverturii de pat includ:

 • Selecție mare de culori și texturi.
 • Rezistența culorii - produsele nu se estompează la spălare și nu se estompează sub influența razelor solare.
 • Moliciune - suprafața cuverturii, plăcută la atingere, nu provoacă disconfort, nu provoacă iritații pe piele.
 • Capacitatea de a menține căldura eficient.
 • Hipoalergenic.
 • Ingrijire fara pretentii.
 • Rezistență și durabilitate.

În același timp, prețurile pentru astfel de cuverturi de pat sunt întotdeauna menținute în intervalul mediu, ceea ce le face accesibile pentru o gamă largă de consumatori.

Singurul dezavantaj al produselor Amore Mio este că nu sunt potrivite pentru cunoscătorii de țesături naturale, deoarece sunt realizate în întregime din materiale sintetice.

Materiale (editare)

În producția de cuverturi Amore Mio se folosesc:

 • Microfibră (microfibră). O țesătură inovatoare 100% sintetică realizată din cele mai fine fibre de poliester. Grosimea fiecărei fibre este de sute de ori mai mică decât a unui păr uman. Fabricarea microfibrelor este un proces de înaltă tehnologie în mai multe etape care creează un material ușor, pufos. Fiecare fibră a materialului obținut are un număr mare de pori microscopici, care contribuie la creșterea higroscopicității și la uscare rapidă, păstrarea formei și rezistența la uzură.
 • Satin artificial. Baza pentru fabricarea sa este poliesterul. Conform caracteristicilor sale, este aproape de omologul său natural - același neted la atingere și strălucitor. Cuverturile de pat din satin artificial nu se sifoneaza, nu se uzeaza si nu necesita ingrijire speciala.
 • Velour sintetic. Practic, deloc inferior velurului natural, are aceeași suprafață catifelată, reține perfect căldura, permițând în același timp aerului să treacă bine, oferind confort și confort în timpul somnului și al odihnei.
 • Acril. O alternativă bună la cuverturile de lână. Produsele acrilice rețin căldura nu mai rău decât cele din lână, dar, în același timp, nu necesită o întreținere atât de atentă.În plus, nu provoacă alergii și nu își pierd caracteristicile originale de-a lungul anilor.

În ciuda artificialității tuturor materialelor utilizate, compania garantează siguranța lor completă pentru adulți și copii.

Gama de dimensiuni

Brandul Amore Mio oferă cuverturi de pat în diferite dimensiuni:

 • 160x220 cm - pentru o cușetă și jumătate;
 • 200x220 cm - pentru camere duble standard;
 • 220x240 cm (dimensiune Euro) - pentru un pat supradimensionat.

În plus, există cuverturi de pat acrilice tricotate în intervalul de 130x160 cm, dar se recomandă să fie folosite doar ca pătură în timpul somnului - nu sunt potrivite pentru a face un pat.

Varietate de culoare și textură

Produsele Amore Mio sunt prezentate într-o paletă largă de culori. Sortimentul include:

 • Produse monocrome de la culori pastelate moi la culori saturate strălucitoare.
 • Modele cu o varietate de ornamente, printre care motivele florale ocupă un loc aparte.
 • Cuverturi de pat cu desene geometrice si abstracte.

Textura modelelor nu este mai puțin variată: de la perfect netedă la catifelată. Un loc aparte îl ocupă produsele din velur cu cusături termice sub formă de modele. Utilizarea acestui tip de cusătură conferă cuverturii o textură neobișnuită și un aspect original frumos.

Gama

Sortimentul de cuverturi Amore Mio este actualizat și completat în mod constant, rămânând foarte divers și numeros. Cele mai populare modele sunt:

 • Deco. Model din velur sintetic de culoare uni cu cusături termice în formă de trandafir. Un astfel de model va adăuga o notă romantică designului dormitorului și va transforma orice interior.
 • Alba. Pătură reversibilă din microfibră roz și verde. Datorită faptului că, pe de o parte, este vopsită în roz moale, iar pe de altă parte - în verde, cuvertura de pat vă permite să creați o atmosferă diferită în dormitor - în funcție de starea dvs. de spirit. Pe langa roz si verde, pot fi folosite si alte combinatii de culori.
 • Sapporo. Fabricat din satin sintetic cu un design vibrant de orhidee. Un pat cu o astfel de cuvertură va deveni un „punctul culminant” al interiorului dormitorului și va crea o atmosferă confortabilă și veselă.

Pe lângă modelele cu model convențional, Amore Mio prezintă și produse cu o imagine 3D tridimensională creată folosind o metodă modernă specială de imprimare pe țesătură.

Recenziile clienților

Numeroase recenzii ale cuverturii de pat Amore Mio indică faptul că acestea se ridică cu adevărat la ceea ce promite producătorul. Cumpărătorii observă că odihna și somnul cu astfel de cuverturi de pat devin mult mai confortabile. Nu este nici cald, nici frig sub ele, sunt placute pentru corp si nu irita nici macar pielea delicata a bebelusului.

Este deosebit de apreciat de către consumatori că produsele mărcii nu se uzează mult timp și nu necesită îngrijire specială - husele se spală ușor și se usucă rapid.

În același timp, nu cad, nu se sfărâmă și nu se freacă. Și, desigur, cumpărătorii sunt mulțumiți de preț, care poate varia în funcție de material, dar rămâne întotdeauna accesibil.

Pentru textile și perdele de la Amore Mio în interior, vezi următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila