Difuzoare portabile JBL

Conţinut
  1. Particularități
  2. Modele populare
  3. Cum se utilizează?
  4. Prezentare generală a recenziilor

Ascultarea muzicii în afara casei astăzi a devenit posibilă datorită difuzoarelor portabile care nu necesită o conexiune electrică. Gadgeturile acustice moderne funcționează pe baterie și se conectează la dispozitivul necesar (computer, telefon) prin Bluetooth. Sunt disponibile modele multifuncționale la care puteți conecta și unități flash. Unul dintre cele mai populare printre cumpărători este marca americană JBL.

Particularități

Astăzi, pe piața acusticii wireless există un număr mare de modele de boxe Bluetooth portabile de la diverși producători. Multe dintre ele nu au calitate ridicată a sunetului și durabilitate. Pentru a nu cumpăra un produs de calitate scăzută, ar trebui să alegeți dispozitive doar de la producători de încredere.

Difuzoarele JBL sunt la mare căutare de mult timp, iar recenziile bune de la clienți mulțumiți nu fac decât să confirme calitatea excelentă a produselor.

Toate difuzoarele portabile de la JBL se caracterizează nu numai prin calitatea ridicată a sunetului, ci și printr-o durată lungă de viață. Prin urmare, cererea pentru produsele companiei este în creștere în fiecare an. Toate modelele de difuzoare de la JBL au o serie de caracteristici care disting produsele acestui brand.

  • Caracteristica principală este sunetul. Puritatea sunetului este cea mai importantă calitate atunci când alegeți un difuzor. Iar marca se descurcă 100%. Datorită calității înalte a sunetului, produsele portabile JBL sunt numărul unu printre toate celelalte produse similare.
  • Design neobișnuit. Gadgetul este ușor de recunoscut după aspectul său.
  • Gama larga de preturi (de la modele bugetare pentru 1.500 de ruble până la mostre premium, al căror cost ajunge la 30-35 mii de ruble).
  • Multifunctionalitate. Fiecare model nou al mărcii este o versiune îmbunătățită a celui precedent. Apar noi funcții și capabilități: asistent vocal, ceas, radio, conexiune duală.
  • Gamă variată de modele, care diferă între ele într-un set de funcții, formă, mărime, putere. Toată lumea va putea alege o opțiune potrivită pentru sine.

Compania americană JBL este o calitate testată în timp. Marca produce dispozitive acustice și alte componente electronice din 1946. Produsele producătorului sunt concepute pentru uz casnic și profesional. Produsele JBL sunt alese de companii de muzică mondială și celebrități.

Modele populare

Înainte de a cumpăra o boxă Bluetooth fără fir, trebuie să vă familiarizați cu atenție cu toate caracteristicile sistemului audio, cu latura funcțională a acestuia. Este important să acordați atenție nu numai designului extern al dispozitivului, ci și calității acusticii acestuia. Gama largă de difuzoare portabile de la JBL vă permite să găsiți difuzorul perfect. Vă sugerăm să vă familiarizați cu evaluarea modelelor de boxe portabile de la JBL, care sunt cele mai solicitate pe piața de boxe.

Boombox

Cea mai puternică linie de difuzoare portabile JBL. Sunetul uimitor al JBL Boombox 2 vă permite să simțiți fiecare ritm al oricărei piese muzicale. Dispozitivul durează 24 de ore de funcționare neîntreruptă (capacitatea bateriei - 20.000 mAh), timp de încărcare complet a bateriei - 6,5 ore.

Carcasa impermeabilă face posibilă utilizarea dispozitivului acustic la petreceri pe plajă sau lângă piscină. Nu se teme să cadă în apă, rezistă la o adâncime de 90 cm.

Difuzorul wireless este echipat cu funcția JBL Connect, datorită căreia puteți sincroniza funcționarea mai multor dispozitive acustice de la JBL. Este posibil să încărcați dispozitivele conectate fără a deconecta muzica. Sistemul de difuzoare are un asistent vocal și un microfon. Designul elegant oferă un mâner confortabil pentru a transporta cu ușurință dispozitivul în orice loc, greutatea acestuia este de 5,9 kg.

Încărca

Model multifuncțional cu o gamă largă de sunet. Bateria de 7500 mAh ține 20 de ore de funcționare continuă. Este posibil să conectați 2 smartphone-uri în același timp. Carcasa durabilă, rezistentă la umiditate, vă permite să utilizați dispozitivul în apropierea piscinei, nu-l va dăuna din cauza stropilor accidentale.

Alte gadget-uri pot fi încărcate prin conectorul USB. Coloana are o serie de caracteristici interesante: asistent vocal, microfon, JBL Connect. Modelul este disponibil într-o gamă largă de culori.

Xtreme

Un gadget acustic puternic care poate fi folosit în afara casei. Dispozitivul poate fi folosit pentru conversații prin Bluetooth, ceea ce este foarte convenabil pentru cei care au mâinile ocupate, cum ar fi șoferii. Principalul lucru este să nu uitați să setați volumul la minim, astfel încât conversația dvs. să rămână în continuare confidențială.

Carcasa impermeabilă împiedică picăturile de apă și particulele mici de praf și nisip să pătrundă în interiorul dispozitivului. Cu toate acestea, nu va rezista la presiunea apei, așa că nu ar trebui să coborâți coloana în apă. Funcția JBL Connect permite conectarea a până la 3 difuzoare de marcă la un sistem de difuzoare, ceea ce face posibilă crearea unei coloane sonore puternice la o petrecere acasă sau în aer liber.

Bateria dispozitivului durează 14-15 ore (10 mii mAh). Timpul de încărcare completă este de 3,5 ore. Cea mai recentă tehnologie NFC vă permite să vă conectați smartphone-ul pur și simplu ținându-l de carcasa difuzorului, dar este posibil ca această funcție tehnologică să nu funcționeze întotdeauna.

Modelul este disponibil in mai multe culori: rosu, negru, verde inchis si camuflaj. Datorită curelei convenabile, dispozitivul poate fi luat cu tine în călătorie, greutatea produsului este de doar 2,36 kg.

MERGE

Un model fără fir mic, cu un design luminos și sunet puternic. Dimensiunea sa compactă îl face ușor de strecurat în buzunar sau de luat cu tine la alergat. Echipat cu protecție excelentă IP67 împotriva particulelor mici de praf și stropilor de apă. Bateria ține 5 ore de ascultare a pieselor tale preferate. Designul cool al dispozitivului include o buclă confortabilă pentru degete, datorită căreia difuzorul este fixat ferm în mână în timpul mișcării.

Tunet

Difuzor portabil excelent cu radio încorporat și transmițător Bluetooth. Modelul funcțional Tunet XL FM vă permite să vă conectați rapid la orice dispozitiv electronic care acceptă funcția Bluetooth și să ascultați orice melodii cu un sunet bun. Radioul FM încorporat vă permite să fiți mereu la curent cu știrile și să ascultați posturile de radio preferate oriunde, deoarece acestea pot fi stocate în memorie.

Afișajul mic arată informații despre postul FM. Bateria durează 15 ore de funcționare a dispozitivului fără reîncărcare.

Flip

Model de sunet puternic, sunetul este clar și puternic. Poate fi folosit pentru antrenamente sau petreceri in aer liber. Bateria ține 12 ore de redare a muzicii cu o singură încărcare. Carcasa cu clasificare IPX7 vă permite să luați difuzorul cu dvs. la plajă. Disponibil în 11 nuanțe bogate, care cu siguranță vă vor înveseli.

CLAMĂ

Difuzor wireless cu design compact. Este convenabil să-l iei cu tine în drumeție sau la plimbare. Cârligul robust vă permite să atașați dispozitivul la un rucsac sau o geantă. Modelul pentru copii poate rezista până la 10 ore de muncă continuă.

O gamă largă de culori vă permite să alegeți un model luminos, care va fi un accesoriu grozav pentru look-ul dumneavoastră. Coloana este echipată cu o serie de funcții: Bluetooth, microfon, asistent vocal, protecție împotriva umezelii.

Orizont

Difuzor portabil multifuncțional cu radio FM, ceas cu alarmă și transmițător bluetooth. Un model excelent pentru casa, echipat cu 2 conectori USB si posibilitatea de a conecta o unitate flash.Afișajul cu iluminare din spate ușor de utilizat arată ora și data curente. Când setați o alarmă, o puteți seta să bipească alegând dintre melodiile standard sau din lista de melodii a unui dispozitiv conectat prin Bluetooth.

Puls

Modelul original portabil luminos va decora orice petrecere cu sunet puternic și spectacol de lumini strălucitoare. Capacitatea unei baterii încărcate durează până la 12 ore de redare a muzicii. Sistemul de difuzoare cu muzică ușoară și protecție la apă IPX7 poate fi luat cu tine la petrecere pe plajă sau la piscină.

Este posibil să conectați 2 difuzoare JBL care acceptă PartyBoost pentru un sunet stereo mai bun.

Cum se utilizează?

Toate modelele de difuzoare fără fir marca JBL sunt destul de ușor de utilizat. Pentru a conecta dispozitivul necesar la difuzor, puteți utiliza una dintre cele 2 metode: prin intermediul funcției Bluetooth sau printr-un cablu USB. Pentru a conecta, de exemplu, un smartphone la un difuzor, trebuie să activați butoanele Bluetooth de pe gadgetul acustic și de pe smartphone. Apoi selectați numele coloanei din lista de dispozitive disponibile și faceți clic pentru a vă conecta.

Difuzoarele Bluetooth vor funcționa fără întrerupere dacă distanța de la gadgetul conectat la sursa de sunet nu este mai mare de 5-7 m (în funcție de modelul gadgetului acustic). De asemenea, încercați să păstrați ambele gadgeturi în aceeași cameră, deoarece pereții sau mobilierul pot interfera cu transmisia semnalului. Dacă sunetul a început să fie întrerupt, ar trebui să reporniți difuzorul și să reconectați gadgetul la acesta.

Monitorizați încărcarea bateriei. Dacă semnalul dintre dispozitiv și smartphone începe să dispară periodic, aceasta înseamnă că difuzorul se va epuiza în curând. Acest lucru poate fi indicat și printr-un semnal indicator care clipește pe dispozitivul acustic.

Pentru a conecta un alt dispozitiv la difuzor, trebuie mai întâi să deconectați de la acesta dispozitivul care a fost conectat anterior la acesta sau pur și simplu să dezactivați Bluetooth-ul pe acesta.

Dispozitivul se incarca, ca orice alt gadget, printr-o priza. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți cablul într-un conector special al dispozitivului și să îl conectați printr-un conector USB la un computer sau printr-o sursă de alimentare la o priză.

Prezentare generală a recenziilor

Feedbackul de la proprietarii boxelor portabile JBL arată că toți cumpărătorii sunt mulțumiți de achiziția lor. Toată lumea observă puritatea sunetului melodiilor preferate, audibilitatea excelentă a fiecărei bătăi. Corpul durabil și inserțiile cauciucate vă permit să țineți confortabil dispozitivul în mână sau să îl fixați pe o suprafață plană. Mulți sunt încântați de carcasa rezistentă la apă, astfel încât difuzorul poate fi luat cu tine la plajă sau la piscină fără teama de a-l deteriora cu picături de apă sau particule de nisip.

Unii au fost jenați de costul ridicat al produselor mărcii, dar calitatea ridicată a sunetului și versatilitatea dispozitivelor au justificat pe deplin prețul acestora. Atunci când cumpărați o boxă de la JBL, se recomandă să acordați atenție certificatelor de autenticitate, deoarece acum există multe falsuri ale mărcii americane pe piața boxelor, a căror calitate este mult mai proastă decât originalul.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila