Boxe Xiaomi: caracteristici și prezentare generală a modelelor

Conţinut
  1. Particularități
  2. Prezentare generală a modelului
  3. Cum să alegi?
  4. Manual de utilizare

Produsele marca Xiaomi au devenit foarte populare printre ruși și locuitorii CSI. Producătorul a surprins și cucerit cumpărătorii oferind prețuri atractive pentru o calitate decentă. După smartphone-uri de succes, au fost lansate pe piață cele mai bine vândute absolute - difuzoare wireless Bluetooth. Acustica portabilă fabricată în China nu face excepție, demonstrând o construcție, design și versatilitate excelente.

Particularități

Difuzoarele Bluetooth mobile Xiaomi au devenit un concurent serios pentru hiturile recunoscute - JBL, Marshall, Harman. Intrarea companiei în afacerea cu playere muzicale portabile a adus profituri semnificative companiei. Producătorul a întruchipat multe idei noi în produse, a creat tendințe pe care mulți le urmează acum. Difuzorul Xiaomi este o alegere excelentă pentru cunoscătorii de dispozitive portabile. În același timp, pot concura chiar și cu unele boombox dacă folosești aplicații speciale care îmbunătățesc calitatea sunetului. În general, fiecare produs al mărcii este justificat în categoria sa de preț.

Chiar și ținând cont de inovațiile inutile și de calitatea sunetului nu întotdeauna perfectă, aceștia sunt reprezentanți demni ai grupului lor de produse.

Prezentare generală a modelului

Printre produsele brandului există acustice pentru toate gusturile și veniturile. De la modele retro până la gadgeturi moderne, cu forme elegante și culori vibrante. Corpul este realizat din metal, plastic rezistent la impact si materiale cauciucate. Adesea, un difuzor de muzică este atât de multifuncțional încât combină o placă turnantă, un ceas cu alarmă, un amplificator de sunet, un radio și multe altele. Coloana ceasului cu iluminare din spate poate fi folosită chiar și ca lumină de noapte.

Strălucirea dispozitivului este disponibilă în diferite moduri și se adaptează la tempo-ul piesei muzicale.

Difuzor Bluetooth Mi

Una dintre cele mai populare difuzoare ale mărcii, ascund o putere neașteptată în spatele unei amprente mici. Sistemul Bluetooth este găzduit într-un corp din metal în formă de paralelipiped. În același timp, modelul este ușor și zgomotos. Sunetul trece prin găurile din carcasa metalică. Coloana este disponibilă în mai multe culori strălucitoare din care puteți alege. Un sistem muzical mic este capabil de mult mai mult decât se așteaptă de la el. Accentul principal al sunetului este pus pe medii, dar nici basul nu este trecut cu vederea. Frecvențele joase se manifestă atât de puternic încât gadgetul vibrează perceptibil. Pentru o stabilitate sporită, există picioare cauciucate în partea de jos a difuzorului.

Mini-boombox-ul este echipat cu o baterie încăpătoare de 1500 mAh. Spre bucuria iubitorilor de muzică, dispozitivul revine la funcționare cu o încărcare completă după câteva ore folosind un cablu micro-USB conectat la un alt gadget sau la rețea. Nu există un cablu și un adaptor corespunzător incluse cu difuzorul. Poate că acest fapt vă permite să economisiți semnificativ costul final al coloanei. Deși astăzi poți găsi cu ușurință cablul potrivit în magazin. Difuzorul are un sistem wireless Bluetooth pentru o conexiune ușoară cu alte dispozitive. Din păcate, jucătorul nu va supraviețui pe vreme rea, deoarece nu este protejat de apă. Dar, pe de altă parte, este capabil să supraviețuiască atunci când cade de la masă.

Difuzor Bluetooth Mi Compact 2

Noul mini-difuzor de la marca Xiaomi este prezentat în alb și în formă de „șaibă”. Dezvoltatorii promovează dispozitivul ca fiind un gadget capabil să ofere un sunet puternic și clar. Bebelușul cântărește doar 54 g și se potrivește cu ușurință în palma mâinii tale. Principiul de funcționare a unui dispozitiv de dimensiuni modeste se bazează pe utilizarea magneților de neodim. Difuzorul portabil de succes Xiaomi are un microfon încorporat, care vă permite să utilizați difuzorul hands-free pentru a efectua apeluri telefonice. Bluetooth funcționează pe o rază de până la 10 metri.

Partea superioară a difuzorului elegant este realizată sub forma unei plase prin care sunetul pătrunde în exterior. Este foarte convenabil să folosești un cablu special din kit cu dispozitivul: punând bucla pe încheietura mâinii, nu mai există nicio șansă de a scăpa difuzorul din mâini.

Există un indicator luminos în partea de jos a dispozitivului. Există un singur buton de control, dar utilizatorii sunt încurajați să-l programeze în diferite combinații pentru a controla unele dintre setări.

Dacă țineți apăsat butonul timp de cel puțin o secundă, apelul primit va renunța. Și dacă nu îl eliberați timp de aproximativ 6 secunde, dispozitivul va fi resetat la setările din fabrică. Toate dispozitivele asociate vor fi șterse. Difuzorul Mi Compact Bluetooth 2 are o baterie Li-ion de 480 mAh încorporată, reîncărcabilă printr-un port micro USB. La un volum de 80%, gadgetul la o încărcare completă va funcționa timp de 6 ore la rând. Producătorii au inclus un manual de instrucțiuni și un cablu în setul de difuzoare. Aceasta este cea mai bună boxă în miniatură de la brand până acum.

Difuzor Mi Pocket 2

Dispozitiv compact, portabil, alimentat cu baterie. Designul difuzorului bluetooth este realizat în stilul Xiaomi - minimalism, culoare albă, număr maxim de funcții. Premiul de design 2016 a fost acordat acestui difuzor dintr-un motiv. Bebelușul este atrăgător pentru compactitatea sa - se va potrivi cu ușurință în palmă sau în buzunarul pantalonilor. De la îndemână, nu ați crede că dispozitivul poate produce un sunet bun până la 7 ore cu o baterie cu litiu încărcată 1200 mA * oră.

Pe lângă caracteristicile tehnice, este important să se ia în considerare calitatea sunetului pentru o evaluare subiectivă. În acest caz, mulțumește cu bogăția și puritatea sa. Înregistrările de bună calitate fără pierderi sună bine și chiar și transmisia wireless nu prezintă aproape nicio interferență. Fără ele, apropo, poți asculta muzică în modul „maxim”, ceea ce nu este cazul cu marea majoritate a dispozitivelor similare.

Desigur, nu există basuri „pompante”, „groase”, atât de îndrăgite de tineri. Mai degrabă, gadgetul se va potrivi utilizatorilor mai în vârstă. Și va avea succes în interiorul zonei de lounge acasă în rolul unui sistem audio de înaltă calitate, dar cu putere redusă „cinema mobil”, amplificând sunetul de pe tabletă.

Este atât de grozav să ai mereu muzică bună cu tine. Mai mult, acest difuzor se adaptează la volumul dispozitivului asociat cu acesta. Și propriul volum este controlat de un inel metalic în partea de sus a difuzorului. Partea inferioară a coloanei este realizată din termoplastic PC + ABS. Este un material utilizat în industria auto cu duritatea și rezistența la deteriorare caracteristice.

Difuzor Bluetooth Mi Mini

Difuzor mic, ușor și ieftin. Se potrivește în palmă și cântărește doar 100 de grame. O astfel de acustică este ușor de încărcat chiar și în clutch-ul unei doamne sau de purtat în buzunar. Din primăvara anului 2016, difuzorul este disponibil în trei modele de culori: argintiu, auriu și negru. În ciuda dimensiunilor sale modeste, acustica bluetooth mulțumește cu un sunet bun și are o putere fără precedent pentru dimensiunile sale - 2 wați. Utilizatorii sunt plăcut surprinși de marea funcționalitate a dispozitivului cu un corp atât de mic.

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker Mini este un difuzor portabil compact, dar elegant. Corpul metalic este realizat sub forma unui cilindru trunchiat. Găurile difuzoarelor par mai degrabă un decor suplimentar decât un plus necesar. Partea inferioară a dispozitivului este realizată din material cauciucat. Coloana este stabilă pe diferite suprafețe. Un buton de pornire ascuns a fost de asemenea plasat în partea de jos. Speaker Mini are un conector microUSB.

Prezența Bluetooth vă permite să vă asociați cu dispozitive complet diferite care acceptă o interfață wireless. Cel mai adesea, nu există dificultăți de conectare. Acustica în miniatură funcționează din propria baterie până la 4 ore fără reîncărcare. De asemenea, un microfon este încorporat într-un dispozitiv modern.

Sunetul din difuzor poate fi numit destul de curat. Frecvențele înalte sunt perfect rezolvate. Basul nu sună atât de perfect.În general, ascultarea muzicii electronice, pop, rap de pe dispozitiv este confortabilă și plăcută la ureche. Mai ales dacă o faci într-o cameră mică. Calitatea sunetului împreună cu designul nu ridică obiecții. Dintre minusuri, merită remarcată incapacitatea de a schimba melodiile, basul slab și difuzorul mono. Ei bine, și un dezavantaj condiționat asociat cu dimensiunea - posibilitatea de a pierde dispozitivul.

Cum să alegi?

Desigur, pe lângă propriile preferințe în ceea ce privește designul, nivelul volumului, funcționalitatea și costul, trebuie să ascultați difuzorul înainte de a cumpăra. Este important să înțelegeți în ce scop este cumpărat dispozitivul. De aceasta depind și calitatea performanței acustice și ușurința în utilizare. Pentru a asculta muzică în aer liber, aveți nevoie de un dispozitiv cu difuzoare puternice, ideal rezistent la apă și la șocuri. Dacă intenționați să luați difuzorul cu dvs. în plimbările cu bicicleta sau în drumeții pe munte, ceva ușor, dar sonor vă va face.

În orice caz, trebuie să țineți cont de puterea bateriei și de cât timp va dura fără realimentare. Sloturile pentru carduri de memorie și butoanele suplimentare pentru configurare nu vor fi niciodată de prisos. Dar utilizatorii în vârstă și tineri pot lua un dispozitiv cu cea mai primitivă funcționalitate. La urma urmei, pentru a amplifica sunetul este nevoie de difuzor, în primul rând.

Consultanții de la punctul de vânzare vă pot ajuta la alegere. Dar este mai bine să urmăriți mai întâi câteva recenzii video de la adevărații proprietari de boxe portabile. Poate că acest lucru va fi util pentru o achiziție de succes.

Manual de utilizare

Cum să porniți un dispozitiv audio este, în cele mai multe cazuri, intuitiv, privind orice model. Dacă nu este clar cum să faci acest lucru, este mai bine să apelezi la ajutorul instrucțiunilor. Același lucru este valabil și pentru reglarea volumului. De obicei, aceste opțiuni sunt ușor de configurat. Poate fi mai dificil să vă conectați de la difuzor la un smartphone sau un computer personal. Dar toți cei care doresc să asculte muzică pot înțelege operația. Acest lucru se întâmplă conform următorului algoritm.

  • Activați Bluetooth pe dispozitivul la care va fi conectat difuzorul portabil.
  • Apăsați butonul de pornire de pe coloană și nu îl eliberați până când dioda situată lângă buton nu este activată.
  • Accesați setările Bluetooth din meniul smartphone-ului (sau alt dispozitiv).
  • Selectați numele coloanei din lista de dispozitive disponibile și faceți clic pe el.
  • După sincronizare, puteți asculta muzică prin difuzor selectând melodii din lista de redare de pe smartphone.

Data viitoare când vă conectați, nu va trebui să faceți din nou acești pași - doar porniți difuzorul și Bluetooth pe smartphone-ul dvs. Puteți controla difuzorul folosind butoanele fizice de navigare direct din corp și faceți acest lucru de pe smartphone. De asemenea, puteți verifica la ce nivel este încărcarea unui difuzor portabil datorită unui smartphone - informațiile sunt afișate în bara de stare.

Dar această opțiune nu este prezentă în fiecare smartphone. Asta este tot ce trebuie să știți despre utilizarea difuzorului portabil Xiaomi. Dispozitivele muzicale chinezești de acest nivel merită atenție și prețul lor.

În următorul videoclip, veți găsi o recenzie detaliată a difuzorului Bluetooth Xiaomi.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila