„Yandex.Modul” pentru TV: caracteristici și caracteristici

Conţinut
  1. Ce este?
  2. Specificații
  3. Avantaje și dezavantaje
  4. Sfaturi de operare

Yandex a lansat recent un nou produs, pe care l-a prezentat la o conferință oficială. Yandex. Modulul ”este un mic set-top box TV. Dispozitivul electronic este conceput pentru a îmbunătăți recrearea telespectatorilor prin adăugarea de inteligență artificială la aparatele de uz casnic. Să luăm în considerare mai detaliat caracteristicile playerului media.

Ce este?

Yandex. Modulul "- Acesta este un dispozitiv care arată ca un router. Există un buton de pornire la sfârșitul produsului. Acolo se află și antena, conectorul de alimentare și USB. Există o ieșire HDMI pe partea scurtă a dispozitivului. Cu acesta, dispozitivul se poate conecta direct la televizor. Prin pornirea set-top box-ului, utilizatorul are acces la „Kinopoisk”, profilurile Yandex („Difuzarea mea” și „Video”). Fiecare își poate crea un canal personal, unde își va forma o listă de preferințe personale (filme, muzică, bloguri, sport, știri etc.). De asemenea, se deschide accesul la „YouTube”, „Amediateku” și alte site-uri.

Gestionarea dispozitivului este ușoară. Pentru a face acest lucru, aplicați o aplicație specială pe telefon sau Yandex. Statie". Controlul vocal al redării muzicii și video este posibil. Sistemul are și alte caracteristici interesante.

De exemplu, îi puteți adresa lui Alice (asistentul vocal) o întrebare despre vreme, locația unui loc sau altceva.

Specificații

Sistemul de operare al dispozitivului - Android 7.1. Conexiune externă, prin micro-USB. Wi-Fi acceptat. Dispozitivul are 108 mm lungime, 14 mm lățime și 42 mm grosime. Media player-ul cântărește 72 g. Compania oferă o garanție pentru produse timp de 1 an. Setul include de obicei dispozitivul în sine, un cablu, cabluri HDMI și micro-USB. Sunt incluse și instrucțiuni. Dispozitivul funcționează cu aproape toate televizoarele cu HDMI.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele noutății sunt multiple.

  • Vă permite să selectați filme și alte videoclipuri în Yandex. După ce ați hotărât, puteți urmări ce interesează utilizatorul pe marele ecran.
  • Puteți include compozițiile muzicale preferate.
  • Nu este nevoie să folosiți butoane pentru control... Este suficient să ceri asistentului cu voce tare să reducă sunetul sau să oprească redarea video, să pornească o anumită melodie etc.
  • Rezoluție FullHD (1080p). oferă o calitate excelentă.
  • Conexiunea este simplă. Trebuie doar să conectați cablul la mufa TV. Configurarea este, de asemenea, destul de simplă.

Cu toate acestea, judecând după recenzii, playerul media are și dezavantaje. Unii oameni nu le place că dispozitivul poate fi legat la un singur profil... Prin urmare, dacă fiecare membru al familiei are preferințe diferite în muzică și filme, nu va funcționa să folosești dispozitivul pe rând. Va trebui să alegeți un cont sau să creați unul general.

Alți utilizatori subliniază că separat Yandex. Modulul „nu este foarte util... Comoditatea utilizării se simte doar la cumpărarea unui complex format dintr-un player media și difuzoare „inteligente”. Acesta este singurul mod de a determina numele melodiilor, de a seta mementouri, de a seta o alarmă. În ceea ce privește aplicația pe un smartphone, unii oameni o consideră incomod.

De asemenea, dezavantajele includ funcționalitate limitată și un abonament scurt la unele servicii (accesul gratuit se oferă timp de 3 luni).

Sfaturi de operare

După cum am menționat deja, puteți conecta dispozitivul la un televizor prin portul HDMI. Comunicarea cu asistentul vocal se realizează prin Yandex. Stație „sau un smartphone. Opțiune alternativă - difuzoare wireless IRBIS A, DEXP Smartbox. De asemenea, ar trebui să creați un cont Yandex.

Pentru ca dispozitivul dvs. să funcționeze bine, este important să oferiți Wi-Fi stabil. În acest caz, puteți face fără fire inutile și puteți plasa difuzoarele oriunde. Pe baza recenziilor utilizatorilor, Alice recunoaște mai bine comenzile dacă persoana se află lângă Yandex. Stație ", așa că este mai bine să-l puneți într-o apropiere accesibilă de locul de odihnă.

În următorul videoclip, veți găsi o prezentare completă a prefixului Yandex.Modul.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila