Playere MP3 cu Bluetooth: caracteristici, prezentare generală a modelului, criterii de selecție

Conţinut
 1. Particularități
 2. Prezentare generală a modelului
 3. Cum să alegi?

Modelele moderne de playere MP3 diferă în multe privințe de modelele mai vechi, care au un set minim de funcții. Astăzi, multe mărci lansează dispozitive care se laudă cu funcționalități bogate și comenzi convenabile. În acest articol, vom arunca o privire mai atentă asupra gadgeturilor muzicale Bluetooth și vom afla cum să le alegem pe cele potrivite.

Particularități

Modelele moderne de playere MP3 sunt produse în cantități uriașe. Piața actuală este plină de gadgeturi de înaltă calitate și de mărci mari care le produc. Jucătorii de top echipați cu funcționalități suplimentare, care includ tipul de comunicație wireless Bluetooth, sunt deosebit de populari astăzi.

Să ne dăm seama care sunt principalele caracteristici ale unor astfel de dispozitive populare.

 • Modele moderne de playere MP3 cu funcție Bluetooth poate reda melodii din majoritatea formatelor actuale.

Utilizatorii nu trebuie să își ajusteze în mod constant melodia preferată la tipul de fișier dorit (de exemplu, folosind un convertor).

 • Jucătorii produși astăzi sunt extrem de funcționali. În gadgeturile cu interfață Bluetooth, există adesea și alte suplimente funcționale, cum ar fi Wi-Fi sau radio FM.
 • Gama de playere moderne cu funcție Bluetooth este uriașă - fiecare cumpărător poate găsi cea mai bună opțiune la vânzare, chiar dacă face cele mai mari cerințe la astfel de echipamente. Alegerea unui gadget demn este complicată doar de o gamă inutil de bogată.
 • Playere MP3 cu Bluetooth care sunt puse în vânzare astăzi, se disting prin cel mai convenabil control... Este o plăcere să lucrezi și să te relaxezi cu astfel de echipamente. Nu este dificil să-ți dai seama cum să-l folosești corect. În plus, setul complet cu toate dispozitivele are întotdeauna o instrucțiune de utilizare simplă și ușor de înțeles.
 • Multe modele de playere MP3 portabile realizate cu carcase din metal sau aluminiu... Se dovedesc a fi mai durabile, mai practice și mai fiabile. În plus, aceste materiale au un efect benefic asupra aspectului gadgeturilor.
 • Ar trebui notat design interesant jucători multifuncționali moderni. La vânzare există atât gadgeturi simple, cât și minimaliste și non-standard, cu design interesante și luminoase.

Această tehnică nu are de obicei dezavantaje serioase. Adevăr, multe modele au un consum mare de energie și, prin urmare, trebuie reîncărcate frecvent... Și unii producători produc playere MP3 Bluetooth de înaltă calitate și multitasking, dar prețul ridicat le oprește.

Prezentare generală a modelului

Gama de playere MP3 moderne cu funcționalitate Bluetooth este uriașă. Pe rafturi și în magazinele online, puteți găsi multe modele diferite, care diferă unele de altele prin funcționalitate, caracteristici tehnice, design extern și cost. Să aruncăm o privire la un mic clasament al celor mai populare gadget-uri Bluetooth.

Digma Z4 16GB

Acest model ieftin deschide cele mai populare playere Bluetooth. Aparatul este foarte convenabil deoarece este echipat cu o clemă specială... Cu ajutorul piesei specificate, gadgetul poate fi atașat de îmbrăcăminte. Astfel, poate fi folosit la jogging sau alte activitati.

Aparatul este mic și foarte ușor (cântărește doar 27 de grame). Memoria încorporată este de 16 GB, dar uneori utilizatorii nu au suficient.

În astfel de cazuri, playerul este echipat cu un slot pentru card microSD (capacitate maximă 32 GB).

Benjie s8

Player Hi-Fi de înaltă calitate cu funcție Bluetooth. Este la mare căutare deoarece este ieftin, dar are un design plăcut și o funcționare convenabilă.... Modelul este echipat cu un ecran mic de 1,4 inchi. Dispozitivul acceptă carduri de memorie microSD. Când ascultă muzică, utilizatorul poate regla independent nivelul volumului. Gadgetul poate fi asociat cu căști datorită prezenței unui jack de 3,5 mm.

Benjie S8 are o interfață USB 2.0. Memoria încorporată este de 8 GB.

Shanling M0

Player Hi-Fi de înaltă calitate care acceptă carduri microSD. Pe acest gadget ieftin, puteți asculta melodii în formate atât de populare precum APE, FLAC, ALAC, WAV, AIFF, DSF, DFF, MP2, MP3, M4A, WMA, AAC, OGG. Capacitatea bateriei este de 640 mAh. Durata de viață a bateriei este limitată la 15 ore.

Corpul Shanling M0 este realizat din plastic rezistent. Diagonala display-ului modelului este de 1,54 inci.

Cayin N3

Un player muzical Bluetooth compact, cu un design negru minimalist. Modelul se distinge prin reproducerea sunetului de înaltă calitate. Și, de asemenea, ușor - doar 100 g. Dimensiunile mici și greutatea modestă vă permit să purtați întotdeauna dispozitivul cu dvsfără a suferi vreun inconvenient. Puterea sonoră pe canal în acest model este de doar 130 mW. Pe lângă Bluetooth, există o interfață USB Type C. Există un afișaj cu o diagonală de 2,4 inchi.

Acest model este echipat cu o baterie litiu-ion, a cărei încărcare completă este suficientă pentru 12 ore de funcționare neîntreruptă a gadgetului. Corpul este realizat din sticla si metal. Există o mufă pentru căști.

Fiio M7

Un player multimedia interesant cu Bluetooth de bună calitate, cu o gamă largă de funcții și un design atractiv. Adevăr, gadgetul nu are cea mai mare memorie internă - doar 2 GB... Dar nu vor fi probleme cu acest lucru, deoarece dispozitivul are un slot pentru instalarea cardurilor de memorie din următoarele formate: microSDHC, microSDXC, microSD (volumul maxim nu trebuie să depășească 512 GB).

Dispozitivul are propria baterie litiu-ion, datorită căreia poate funcționa autonom timp de 20 de ore. Corpul produsului este realizat din metal rezistent. Există atât butoane, cât și comenzi tactile.

Hiby r3 pro

Player audio frumos cu Bluetooth 5.0. Are funcții suplimentare: conexiune la o rețea Wi-Fi, suportă UAT, este echipat cu o ieșire de 2,5 mm. Dispozitivul are un LDAC bidirecțional. Este instalată o baterie bună, permițând gadgetului să funcționeze în mod autonom până la 20 de ore.

Acest player portabil acceptă carduri microSD de până la 2TB. Echipat cu un ecran IPS cu ecran tactil de înaltă calitate cu o diagonală de 3,2 inchi.

Puteți conecta căști datorită mufei de 3,5 mm. Carcasa Hiby R3 Pro este realizată din aluminiu de înaltă calitate, ceea ce are un efect pozitiv atât asupra durabilității, cât și asupra designului dispozitivului.

Sony NW-A55

Brandul japonez produce playere de o calitate excepțională pentru a asculta muzică. Sony NW-A55 are un design practic și inteligent. Conținutul funcțional include nu numai Bluetooth, ci și interfața NFC, USB, WM-Port. Memoria încorporată este de 16 GB și puteți instala și un card de memorie de astfel de formate precum microSDHC, microSDXC, microSD cu un volum maxim de 127 GB.

Controlul poate fi atât prin atingere, cât și prin buton... Dispozitivul are o baterie de înaltă calitate, datorită căreia playerul poate funcționa autonom timp de 45 de ore. Există un egalizator digital sub formă de 6 moduri presetate. Corpul este realizat din metal puternic și durabil. Greutatea gadgetului este de doar 99 g. Dispozitivul are tuner FM si display cu diagonala de 3,1 inchi. Sony NW-A55 este proiectat pentru a citi formatele MP3, WMA, FLAC, AAC, APE, WAV, AIFF, HE-AAC.

Astell & Kern A & norma SR15

Dacă sunteți dispus să plătiți bani uriași pentru un MP3 player de înaltă calitate, atunci ar trebui să aruncați o privire mai atentă la acest model interesant. Corpul său este realizat din aluminiu de calitate aeronautică. Modelul are în funcționalitate și Bluetooth, și Wi-Fi, și USB 2.0.Acest player neobișnuit este echipat cu un afișaj de 3,3 inchi de înaltă calitate. Gadgetul acceptă formate precum AAC, AIFF, APE, Apple Lossless, DFF, DSD, FLAC, MP3, OGG, PCM, WAV, WMA, DSF.

Memoria încorporată a acestui dispozitiv scump este de 64 GB. Puteți instala un card de memorie extern, al cărui volum nu va depăși 400 GB. Greutatea dispozitivului este de 154 g. Sunt prevăzute atât ieșiri pentru căști echilibrate, cât și neechilibrate.

Sony NW-WM1A

Un model scump de la un cunoscut brand japonez cu o carcasă fiabilă și practică din metal. Memoria încorporată este de 128 GB, dar poate fi mărită folosind carduri de memorie, dacă este necesar. Gadgetul este echipat cu un display de înaltă calitate, cu o diagonală de 4 inchi. Dispozitivul este controlat folosind butoane și un senzor.

Această tehnică compactă reproduce sunetul în intervalul de frecvență 20-40.000 Hz. Sunt furnizate atât Bluetooth, cât și NFC. Cu toate acestea, aici nu există un tuner FM. Cum nu poate fi utilizat setul cu cască Sony NW-WM1A... Timpul de lucru continuu în modul autonom poate fi de 30 de ore - un indicator bun. Trebuie remarcat faptul că corpul produsului este fabricat de înaltă calitate și fiabil, dar nu are proprietăți impermeabile.

Cum să alegi?

Vă puteți pierde în gama uriașă de playere MP3 Bluetooth. Există atât de multe mărci care produc produse de calitate, atractive și practice, încât este dificil să te mulțumești cu o anumită opțiune.

Luați în considerare la ce ar trebui să acordați atenție atunci când faceți o alegere în favoarea gadgetului „tău”.

 • Decideți imediat ce parametri tehnici aveți nevoie - putere, gama de frecvente, capacitatea bateriei. Inițial, cunoscând toate caracteristicile, astfel de echipamente mobile pot fi ridicate mai rapid și mai ușor.
 • După ce am ales modelul optim de jucător, asigurați-vă că este confortabil pentru dvs... Țineți-l în mâini, apăsați butoanele, verificați funcționarea senzorului. Dacă ți s-a părut că gadgetul nu ți se potrivește, ar trebui să fii atent la un alt model, care va fi mai confortabil de operat.
 • Luați în considerare prezența unui ecran în dispozitiv... Să nu credeți că jucătorii care nu au deloc un afișaj sunt mai puțin fiabili și de înaltă calitate. De obicei, astfel de caracteristici sunt diferite pentru gadget-uri, care pot fi controlate cu ușurință și fără probleme numai prin butoane și nu există niciun sens special în ecran.
 • Acordați atenție culorii și designului dispozitivul tehnic selectat. Astăzi, pe rafturile magazinelor sunt expuse o mare varietate de modele de playere MP3: acestea pot fi negre, roșii, albastre sau cu un luciu metalic. Fiecare utilizator poate găsi pentru el însuși cea mai atractivă opțiune, care va fi atât funcțională, cât și completa imaginea.
 • Luați în considerare volumul bateriei... Acest parametru va determina cât timp jucătorul poate funcționa complet offline. Acordați atenție acestei caracteristici importante atunci când alegeți un gadget decent.
 • Inspectați echipamentul înainte de cumpărare pentru daune și defecte... Calitatea de construcție a jucătorului ar trebui să fie perfectă, chiar dacă costă mai puțin de 1.500 de ruble.
 • Dați preferință jucătorilor de la mărci cunoscute... Nu este recomandat să cumpărați produse fabricate sub mărci clandestine necunoscute. Această tehnică se poate deteriora rapid și nu face decât să frustreze utilizatorul. De obicei, în astfel de copii oamenii sunt atrași de costul tentant, dar mulți producători cunoscuți produc și jucători ieftini de bună calitate.
 • Dacă doriți să cumpărați un player original și de înaltă calitate cu funcție Bluetooth, ar trebui să mergeți la magazinul corespunzător.... Poate fi un networker mare sau o priză mono-brand. Nu este recomandat să cumpărați astfel de lucruri în piață sau în magazine stradale fără nume - aici veți obține un gadget de calitate scăzută, de construcție slabă. Ulterior, nu vei dori să-l schimbi dacă te confrunți cu căsătorie, defecțiuni și defecțiuni.

Revizuire video a playerului MP3 cu Bluetooth ONN W6, vezi mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila