Perne de leagăn de grădină

Conţinut
 1. Variante
 2. Ce material ar trebui să alegi?
 3. Perne de umplere
 4. Modele de perne și huse
 5. Opțiuni frumoase de design

Fiecărui copil îi place să se leagăn pe leagăn și ia această distracție simplă cu încântare. Câtă bucurie aduce senzația de zbor! Te înalți ca o pasăre și apoi cu toată puterea zbori în jos. Ne place leagănul pentru că ne oferă, pentru o scurtă clipă, senzația de zbor și libertate deplină.

Dar nimeni nu a spus că leagănul este potrivit doar pentru copii. Din ce în ce mai des, pe terenurile de grădină, puteți găsi leagăne nu numai pentru copii, ci chiar și pentru întreaga familie. La urma urmei, este foarte plăcut să te relaxezi la sfârșitul unei zile grele de muncă, stând confortabil pe un leagăn. Designerii moderni oferă multe opțiuni grozave pentru leagăne de grădină: din lemn sau metal, mari sau mici, achiziționate sau realizate manual.

Există chiar și paturi balansoare și canapele balansoare. Însoțitorii constanti ai unui leagăn de grădină sunt pernele. Acestea vor crea un sentiment de confort, vă vor face șederea cu ei confortabilă și sigură și vor deveni un accent luminos în designul unei zone suburbane moderne.

  Variante

  Pe piața de bunuri pentru grădină, puteți găsi o mulțime de oferte de perne leagăn de la producători ruși și străini. Dacă sunteți un fericit proprietar al modelelor achiziționate, atunci, de regulă, achiziționați un leagăn împreună cu un set de accesorii (saltea, perne sau huse cu un anumit design). În acest caz, obțineți imediat o versiune gata făcută, frumos proiectată pentru site-ul dvs. Producătorii de astfel de produse încearcă să facă cât mai simplu posibil îngrijirea acestor produse.

  Pernele sunt furnizate cu huse cu fermoar înlocuibile care pot fi îndepărtate și spălate dacă se murdăresc. Pentru a salva pernele și leagănul de vreme rea, acestea oferă huse speciale pentru mobilier de grădină. Pernele în sine sunt cel mai adesea de formă dreptunghiulară, cu dimensiunea unei laturi de la 50 la 100 cm.Sunt realizate din materiale care nu se estompează la soare, nu se tem de ploaie sau praf. Costul unui leagăn cu perne, huse și alte accesorii este de obicei foarte mare.

  Dar nu toți locuitorii de vară au posibilitatea de a cheltui pe astfel de opțiuni scumpe. Cineva face singur un leagăn.

  Aceasta înseamnă că accesoriile în acest caz vor trebui cusute cu propriile mâini, deoarece opțiunile standard sunt scumpe și există riscul ca acestea să nu se potrivească în dimensiune.

  Ce material ar trebui să alegi?

  Atunci când alegeți materialul pentru coaserea huselor de pernă este necesar să se ia în considerare:

  • trebuie să fie rezistent la stres mecanic;
  • țesătura nu trebuie să se estompeze la soare, să nu se întindă sau să se întindă;
  • materialul pernelor trebuie să fie sigur și ușor de curățat.

  O țesătură pentru perne de grădină în aer liber este cel mai bine aleasă dintr-un amestec de fibre naturale și sintetice. Fibrele naturale vor oferi siguranță și confort, cele sintetice - rezistență, elasticitate și rezistență la umiditate.

  Dacă sunteți un fan al materialelor durabile, alegeți tapiserie. Sunt dense, iar opțiunile lor de culoare sunt destul de variate. Puteți alege materiale din piele artificială sau înlocuitorul acesteia. Asemenea perne nu se tem de vremea rea, dar in zilele caniculare devin foarte calde si nu este foarte placut sa stai pe ele.

  Scoaterea huselor de pernă va facilita foarte mult îngrijirea produselor.

  Perne de umplere

  Pentru umplerea pernelor se folosesc diverse materiale, atât naturale, cât și artificiale.

  • Cauciuc spumă - materialul cel mai des folosit în astfel de scopuri. Este ieftin, disponibil în foi de diferite grosimi. Material ușor, moale, dar rezistent, care poate fi spălat și curățat.Un astfel de umplutură nu își va pierde forma mult timp.
  • Holofibră - un material poros si multistrat, foarte elastic si usor. Reține bine căldura, fibrele sale sunt puternice. O pernă realizată dintr-un astfel de material nu își va pierde forma mult timp. Disponibil în diferite versiuni: holofiber în bile, foaie sau în rulouri. Oricare dintre opțiuni va funcționa ca umplutură pentru pernele de grădină. Produsele realizate din acesta pot fi spălate manual și într-o mașină de spălat.
  • Sintepon - familiar tuturor și tuturor, material nețesut izolator ieftin. Este folosit ca umplutură pentru pături, perne, jucării moi și ca izolație pentru haine. Disponibil în țesături de diferite densități și grosimi. Material ușor, rezistent, voluminos, care poate fi spălat la 40 de grade. Singurul dezavantaj este că se turtește în timp (fibrele se compactează, iar grosimea materialului scade).
  • Silicon - cel mai inovator material de umplutură din fibre ușoare de poliester, filate în bile. Acest material vine în diferite grade de elasticitate. Este prietenos cu mediul și nu provoacă alergii, este foarte voluminos și elastic, reține bine căldura și își păstrează perfect forma. În comparație cu alte materiale de umplutură, vă va dura cel mai mult. Singurul dezavantaj este prețul ridicat.
  • Comforrel - umplutura este asemănătoare cu holofibre și puf sintetic. Material ieftin, ușor, hipoalergenic. Este lavabila si foarte rezistenta.
  • Bile din polistiren expandat - foarte des folosit ca umplutură pentru scaune moi. În ciuda dimensiunilor sale mici, fiecare dintre bile este o particule foarte elastică, puternică și în același timp foarte ușoară.

  Pentru un leagăn cu o saltea mare, constând dintr-una sau mai multe perne, este mai bine să alegeți ca umplutură cauciuc spumos sau silicon. Dacă decideți să faceți perne mici - manechine sau role, atunci holofiber, material sintetic de iarnă sau comfortel sunt mai potrivite.

  Umplutura cu bile de polistiren va fi potrivită pentru pernele cu un singur leagăn.

  Modele de perne și huse

  Pe Internet, puteți găsi multe opțiuni pentru modele pentru perne. Am făcut o mică selecție pentru tine.

  • Huse de perna din spuma. Imaginile ilustrează bine procesul de realizare a copertelor. Nu uitați să utilizați doar mărimile dvs.
  • Schema de execuție a saltelei din spumă.
  • Modelul unei perne - o rolă și diferitele sale opțiuni.
  • Modelul unei perne pătrate obișnuite este un manechin.

  Opțiuni frumoase de design

  Fotografiile prezentate în această secțiune vă vor ajuta să vă decideți asupra designului pernelor de grădină.

  Veți afla mai multe despre cum să vă actualizați husele de leagăn de grădină în următorul videoclip.

  fara comentarii

  Comentariul a fost trimis cu succes.

  Bucătărie

  Dormitor

  Mobila