Cum se configurează YouTube pe televizoarele inteligente Samsung?

Conţinut
 1. Cum se instalează și se activează?
 2. Cum să actualizez și să restabiliți?
 3. Ce se întâmplă dacă programul nu funcționează?

Astăzi, tot mai mulți oameni urmăresc videoclipuri pe internet. Programul TV nu vă permite să alegeți timpul de vizionare a conținutului de interes pentru telespectator. Aici intră în joc avantajele găzduirii video. Vă permite nu numai să vizionați oricând filme, seriale TV, emisiuni sportive și videoclipuri muzicale, ci și să urmăriți viața bloggerilor dvs. preferați.

Pentru a vă bucura de experiența de vizionare cu confort maxim, puteți stabili o conexiune la televizor. Desigur, modelul tehnologiei trebuie să fie nou. Citiți despre nuanțele instalării și configurării YouTube pe un Samsung Smart TV în articol.

Cum se instalează și se activează?

Televizoarele inteligente ale mărcii în cauză sunt fabricate în Coreea. Această tehnică este echipată cu sistemul de operare Tizen. În acest sens, găzduirea video nu necesită o instalare separată. Este deja încorporat în televizor. De menționat că nu toate echipamentele TV Samsung acceptă funcția Smart. Acest punct poate fi clarificat analizând instrucțiunile cu caracteristicile tehnice ale produsului.

Dacă televizorul dvs. are funcția specificată, îl poți conecta la internet. Metoda este aleasă în funcție de situație. Poate fi o conexiune prin cablu sau Wi-Fi. Apoi ar trebui să intri în meniul „Smart TV”. Găsiți pictograma YouTube acolo. Făcând clic pe el, puteți selecta orice videoclip. Dacă vă conectați cu Google, puteți vedea selecțiile de film și muzică salvate în contul dvs.

Este important să înțelegeți că doar vizionarea video este disponibilă prin intermediul televizorului. Nu veți putea lăsa un comentariu și da like conținutului care vă place.

Aceste opțiuni sunt disponibile numai atunci când vă conectați cu un smartphone sau un computer.

Dacă din anumite motive metoda de mai sus nu a funcționat, puteți configura găzduirea video într-un mod diferit.

 1. Mai întâi, trebuie să descărcați widget-ul aplicației în cauză pe computer, laptop sau tabletă.
 2. Luați stick-ul USB. Creează un folder pe el, numește-l Youtube. Încărcați arhiva aplicației pe care ați descărcat-o în ea.
 3. Apoi introduceți stick-ul USB în portul USB al echipamentului TV. Lansați Smart Hub.
 4. În lista care apare, găsiți aplicația de găzduire video.

Există situații când o aplicație instalată dispare din meniu... În acest caz, reinstalați-l. Puteți găsi aplicația de descărcare în magazinul oficial Samsung Apps. Trebuie doar să introduceți numele în bara de căutare.

După instalarea aplicației, este mai bine să o conectați la telefon sau la computer.... Acest lucru va îmbunătăți gradul de utilizare. Veți deschide videoclipul pe un dispozitiv mobil sau laptop. Acesta va fi reprodus pe marele ecran.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de:

 1. Deschideți programul pe dispozitivul suplimentar (PC sau telefon). Acolo ar trebui să faceți clic pe „Vizualizare pe televizor”.
 2. Pe echipamentele de televiziune, trebuie să găsiți elementul „Bind device” în meniu.
 3. Codul care apare trebuie introdus în câmpul corespunzător. După aceea, trebuie să faceți clic pe „Adăugați”. O pictogramă specială va indica legarea gadgeturilor.
 4. Pentru a începe difuzarea, trebuie doar să faceți clic pe el.

Cum să actualizez și să restabiliți?

Dacă ai instalat aplicația și o folosești de ceva vreme, dar nu mai funcționează, are nevoie de o actualizare... Pentru a face acest lucru, trebuie să deschideți magazinul de aplicații. Găsiți widgetul dorit acolo. Când se deschide pagina aplicației, veți vedea un buton „Reîmprospătare” pe care trebuie să faceți clic. După aceea, găzduirea video se va adăuga pe televizor.

O altă opțiune este recuperați YouTube datorită setărilor software. Pentru a face acest lucru, accesați meniul Smart TV și găsiți setările de bază.

Ar trebui să existe un punct pentru a dezinstala software-ul.Selectați aplicația specificată din listă și actualizați-o.

Este de remarcat faptul că, recent, pe unele televizoare inteligente Samsung, capacitatea de a viziona videoclipuri pe Internet a dispărut. Acest lucru se aplică echipamentelor cu un an de lansare înainte de 2012. Acest lucru se explică prin faptul că aplicația este actualizată constant. În curând va avea caracteristici și capabilități pe care televizoarele mai vechi nu le pot suporta.

Cu toate acestea, proprietarii unor astfel de modele nu ar trebui să dispere. Și în această situație, puteți găsi o cale de ieșire.

 1. Smart ar trebui să fie activat mai întâi. Acest lucru se face folosind butonul App.
 2. Apoi trebuie să scrieți în rândul care sugerează introducerea unui login: develop. Linia goală pentru parolă se va completa de la sine.
 3. Apoi trebuie să bifați caseta de lângă „Reține parola”. Același lucru trebuie făcut lângă inscripția „Autentificare automată”.
 4. După aceea, puteți apăsa butonul „Autentificare”.
 5. Pe telecomandă trebuie să apăsați instrumentele. Va apărea un meniu. Ar trebui să găsiți setările în el. În subsecțiunea „Dezvoltare” trebuie să acceptați condițiile (bifați caseta de lângă cuvântul „Accept”). Apoi trebuie să faceți clic pe Ok.
 6. După aceea, va trebui să modificați setările adresei IP a serverului. Acest lucru nu este greu de făcut. Trebuie doar să formați numerele: 46.36.222.114.
 7. Apoi ar trebui să confirmați acțiunea cu butonul Ok. După aceea, trebuie să mergeți la secțiunea „Sincronizarea aplicațiilor utilizator”. Descărcarea se va finaliza în 5-6 minute.

Aproape totul este gata. Rămâne să părăsești Smart Hub și să te întorci acolo din nou. O nouă aplicație va apărea pe ecran. Se numește ForkPlayer. Pentru a viziona videoclipul, va trebui să-l activați. Se va deschide o listă de site-uri cu o selecție largă de filme diferite. Youtube va fi printre ei.

Ce se întâmplă dacă programul nu funcționează?

Dacă ați urmat instrucțiunile, dar nu puteți crea o conexiune la un serviciu de găzduire video, ar trebui să faceți următoarele:

 • Verificați conexiunea la internet;
 • actualizați firmware-ul televizorului.

daca tu a șters accidental aplicația, reinstalați utilizând procedura de mai sus. Dacă ați încercat totul, iar instalarea și lansarea găzduirii video încă nu funcționează, ar trebui să contactați suportul tehnic al mărcii care a lansat echipamentul de televiziune.

Vezi mai jos cum să instalezi YouTube pe televizorul tău inteligent Samsung.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila