Dimensiuni fete de perna

Conţinut
  1. Dimensiuni fete de perna
  2. Alegerea fetelor de pernă
  3. Țesături

Într-un vis, ne petrecem o treime din viață. Somnul nostru, și odată cu el și bunăstarea noastră în general, depinde de crearea confortului în timpul odihnei. Unul dintre factorii relaxarii de calitate este dimensiunea pernei.

Dimensiuni fete de perna

Atunci când alegeți o față de pernă pentru o pernă, este important să luați în considerare pentru cine anume este achiziționat atributul de pat. Trebuie să cunoașteți parametrii acestei persoane, precum și condițiile de utilizare a feței de pernă. Înainte de a alege, trebuie să măsurați perna în înălțime și lățime (vertical și orizontal), adăugând doi centimetri pe fiecare parte, deoarece sunt cusute cu o precizie scăzută pentru întreținere gratuită și schimb suplimentar de aer.

Standardul unei fete de pernă pătrată de 70x70 cm este conceput pentru o pernă de 68x68 cmcare este potrivit pentru ca majoritatea oamenilor să doarmă pe spate. Acestea sunt concentrate pe caracteristicile anatomice: distanța (lungimea) de la începutul umărului până la marginea pernei. Persoanele cu brâu lat de umăr aleg modele mai mari.

Fetele de perna 60x60 cm sunt mai apropiate de cele standard, sustin bine gatul si capul, cel mai probabil, vor fi folosite pe perne pentru adulti si copii care prefera sa se odihneasca pe spate.

Producătorii străini au introdus conceptul de „euro” pe piața de lenjerie de pat din Rusia. Această caracteristică se aplică fiecărei țări în parte, caracteristicile sale, unde au fost produse textile. Dimensiunea standard european dreptunghiulara 50 pe 70 cm pentru o perna 48x68 cm este potrivita pentru cei care dorm in diferite pozitii.

Dimensiunea 40x60 cm se foloseste in paturile pentru copii, se selectează o față de pernă cu o marjă de 3-4 cm pentru ca perna să nu se piardă în timpul somnului sau odihnei.

Dimensiunile 40x40 si 35x35 cm sunt potrivite pentru patuturi si carucioare. Adulții le vor putea folosi în voie sau ca decor, mai ales pentru transformarea interiorului unei case sau apartament.

Alegerea fetelor de pernă

Când cumpărați lenjerie, în primul rând, trebuie să vă ghidați după dimensiunea pernelor disponibile. Funcția fetei de pernă este de a ne proteja corpul de umplutură. Este important să acordați atenție cusăturilor și execuției lor: acestea nu trebuie asamblate, chiar, subțiri, nu trec fibre, puf, pene, praf și așa mai departe prin găuri de la un ac sau cusături rare.

Pentru o odihnă de calitate, modul de închidere a feței de pernă este important. Cel mai frecvent este atunci când o margine a feței de pernă este filetată în cealaltă. Fermoarul este convenabil dacă este de bună calitate, cusut frumos cu o cusătură dublă, fără fire proeminente. Astăzi este foarte rar să vezi o închizătoare în fețele de pernă făcute folosind nasturi. Acesta este ceea ce distinge lenjeria de pat de marcă de înaltă calitate sau așternutul personalizat.

Detaliile de design ale fețelor de pernă sub formă de volane, margini, volane, panglici, broderii nu ar trebui să interfereze cu fața și să le afecteze ușurința de utilizare.

Țesături

Materialul pentru lenjerie de pat este selectat pe baza proprietăților sale: fibre naturale, absorbția umidității, ușurință, respirabilitate, durabilitate.

Cele mai accesibile și ieftine vor fi fetele de pernă chintz. De-a lungul timpului, din utilizarea produselor din această țesătură, apar dezavantaje: după spălare, produsele se micșorează, iar cu utilizarea frecventă, modelul este șters.

Lenjeria din satin este mai scumpă, dar lasă o senzație tactilă plăcută - țesătura este netedă, aproape că nu se șifonează, își servește proprietarul mult timp, păstrează culoarea.

Lenjeria este înzestrată cu proprietăți naturale excelente, dar o astfel de față de pernă are o suprafață aspră, va părea aspră, mai ales după spălare, este dificil de călcat.

Tehnologia modernă oferă microfibră, ale căror fețe de pernă au aproape toate calitățile bumbacului. În plus, au o structură moale și rețin bine căldura.

O fetă de pernă din materiale naturale sau similare va crea toate condițiile pentru a vă bucura de somn, redând puterea.

Pentru informații despre cum să alegeți așternutul potrivit, vedeți următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila