Cum conectez două difuzoare JBL?

Conţinut
 1. Particularități
 2. Cum să se împerecheze unul cu celălalt?
 3. Cum se conectează la telefon?
 4. conexiune la PC

JBL este un producător de renume mondial de acustică de înaltă calitate. Printre cele mai bine vândute produse ale mărcii se numără difuzoarele portabile. Dinamica se distinge de analogi prin sunet clar și bas pronunțat. Toți iubitorii de muzică visează la un astfel de gadget, indiferent de vârstă. Acest lucru se datorează faptului că, cu un difuzor JBL, orice piesă sună mai luminos și mai interesant. Cu ele, este mai distractiv să vizionezi filme pe un computer sau tabletă. Sistemul redă o varietate de fișiere audio și vine într-o varietate de dimensiuni și modele.

Particularități

Piața modernă este în mod constant completată cu tot mai multe modele noi, ceea ce poate fi greu de înțeles pentru un începător. De exemplu, atunci când există dificultăți în conectarea difuzoarelor la gadgeturi sau sincronizarea acestora între ele. Acest lucru se face în moduri diferite, dar cel mai simplu dintre ele este utilizarea Bluetooth.

Dacă aveți două unități JBL la dispoziție și doriți să obțineți un sunet mai profund cu volum crescut, le puteți sincroniza. În tandem, difuzoarele portabile pot rivaliza cu adevăratele difuzoare profesionale.

Și va beneficia datorită dimensiunilor sale mai convenabile. La urma urmei, astfel de difuzoare pot fi transportate cu ușurință dintr-un loc în altul.

Conexiunea se realizează conform unui principiu simplu: mai întâi, trebuie să conectați dispozitivele între ele și numai apoi - la un smartphone sau la computer. Această sarcină nu necesită abilități speciale sau cunoștințe tehnice.

Pentru a conecta două difuzoare JBL, trebuie mai întâi să le porniți... În același timp, ar trebui să se conecteze automat între ele prin modulul Bluetooth încorporat.

Apoi puteți rula programul pe un computer sau smartphone și vă puteți conecta la oricare dintre difuzoare - acest lucru va dubla volumul și calitatea.

Punctul esențial la împerecherea dispozitivelor este coincidența firmware-ului. Dacă sunt incompatibile, este puțin probabil să aibă loc conexiunea a două difuzoare. În acest caz, merită să căutați și să descărcați o aplicație potrivită pe piața sistemului dvs. de operare. Multe modele actualizează firmware-ul automat. Dar uneori merită să contactați un service de marcă autorizat cu o problemă.

Metoda de conectare wireless nu funcționează dacă, de exemplu, vorbim despre conectarea între Flip 4 și Flip 3... Primul gadget acceptă JBL Connect și se conectează la multe Flip 4 similare. Al doilea se conectează doar la Charge 3, Xtreme, Pulse 2 sau model Flip 3 similar.

Cum să se împerecheze unul cu celălalt?

Puteți încerca o modalitate complet simplă de a conecta difuzoarele între ele. Pe cazul unor modele de acustică JBL există un buton sub formă de opt unghiular.

Trebuie să îl găsiți pe ambele difuzoare și să îl porniți în același timp, astfel încât să se „vadă” unul pe celălalt.

Când reușiți să vă conectați la unul dintre ele, sunetul va veni de la difuzoarele a două dispozitive în același timp.

De asemenea, puteți sincroniza două difuzoare JBL și le puteți conecta la un smartphone după cum urmează:

 • porniți ambele difuzoare și activați modulul Bluetooth pe fiecare;
 • dacă trebuie să combinați 2 modele identice, câteva secunde mai târziu, acestea sunt sincronizate automat între ele (dacă modelele sunt diferite, mai jos va fi o descriere a modului de a proceda în acest caz);
 • activați Bluetooth pe smartphone și începeți să căutați dispozitive;
 • după ce dispozitivul detectează difuzorul, trebuie să vă conectați la acesta, iar sunetul va fi redat pe ambele dispozitive în același timp.

Conexiune acustică JBL prin Bluetooth

În mod similar, vă puteți conecta de la două sau mai multe difuzoare TM JBL. Dar când vine vorba de diferite modele, acestea se comportă astfel:

 • trebuie să instalați programul JBL Connect pe smartphone (descărcare pe piață);
 • conectați unul dintre difuzoare la un smartphone;
 • activați Bluetooth pe toate celelalte difuzoare;
 • selectați modul „Petrecere” din aplicație și conectați-le împreună;
 • după aceea toate sunt sincronizate între ele.

Cum se conectează la telefon?

Este chiar mai ușor să faci asta. Procesul de conectare este similar cu exemplul cu un computer. Difuzoarele sunt adesea achiziționate pentru a fi utilizate cu telefoane sau tablete, deoarece sunt ușor de transportat datorită portabilității și dimensiunilor reduse.

în care calitatea sunetului unui astfel de echipament este vizibil înaintea difuzoarelor standard ale smartphone-urilor obișnuite și a majorității modelelor de difuzoare portabile. Simplitatea conexiunii este, de asemenea, un avantaj, deoarece nu sunt necesare fire speciale sau descărcarea unei aplicații adecvate.

Pentru a asocia, va trebui din nou să utilizați modulul Bluetooth, care este prezent pe aproape fiecare telefon, chiar și nu pe cel mai modern și nou.

Mai întâi, trebuie să așezați ambele dispozitive unul lângă altul.

Apoi activați Bluetooth pe fiecare - acest buton este ușor de recunoscut după o pictogramă specifică. Pentru a înțelege dacă funcția a fost activată, trebuie să apăsați butonul până când apare semnalul de indicație. De obicei, înseamnă o culoare roșie sau verde care clipește. Dacă totul a funcționat, trebuie să căutați dispozitive pe telefon. Când apare numele coloanei, trebuie să faceți clic pe ea.

Conexiune prin cablu

Pentru a conecta două difuzoare cu un singur telefon, puteți utiliza o conexiune prin cablu. Acest lucru va necesita:

 1. orice telefon cu mufă de 3,5 mm pentru conectarea cu căști (difuzoare);
 2. difuzoare în cantitate de două bucăți cu mufă de 3,5 mm;
 3. o pereche de cabluri AUX (3,5 mm mascul si femela);
 4. adaptor-splitter pentru doi conectori AUX (3,5 mm "mascul" cu "mama").

Să aruncăm o privire la cum să faceți o conexiune prin cablu.

Mai întâi trebuie să conectați adaptorul splitter la mufa telefonului, iar cablurile AUX la mufele de pe difuzoare. Apoi conectați celelalte capete ale cablului AUX la adaptorul splitter. Acum puteți porni piesa. Trebuie să știți că difuzoarele vor reproduce sunet stereo, adică unul este canalul stâng, al doilea este cel drept. Nu le împrăștiați departe unul de celălalt.

Această metodă este universală și funcționează cu aproape toate telefoanele și modelele de acustică. Nu există lag sau alte probleme audio.

Dezavantajele sunt necesitatea achiziționării unui adaptor, o separare tangibilă pe canale, ceea ce face imposibilă ascultarea muzicii în camere diferite... Conexiunea de comunicare prin cablu nu permite difuzoarelor să fie distanțate.

Conexiunea nu va funcționa dacă telefonul are un conector USB Type-C și un adaptor Type-C - 3,5 mm în locul conectorului AUX.

conexiune la PC

Difuzoarele JBL sunt compacte, ușor de utilizat și fără fir. În zilele noastre, popularitatea accesoriilor wireless este în creștere, ceea ce este destul de firesc. Independența față de cabluri și alimentare permite proprietarului gadgetului să rămână mereu mobil și să evite problemele asociate cu depozitarea, deteriorarea, transportul sau pierderea firelor.

Condițiile importante pentru conectarea unui difuzor portabil JBL la un computer sunt funcționarea acestuia sub sistemul de operare Windows și prezența unui program Bluetooth încorporat. Cele mai multe modele moderne au această aplicație, așa că nu sunt de așteptat probleme cu găsirea. Dar când Bluetooth nu este găsit, va trebui să descărcați drivere suplimentare pentru modelul dvs. de computer de pe site-ul oficial al producătorului.

Dacă computerul detectează un difuzor prin Bluetooth, dar nu este redat niciun sunet, puteți încerca să conectați JBL la computer, apoi accesați managerul Bluetooth și faceți clic pe „Proprietatea” dispozitivului, apoi faceți clic pe fila „Servicii” - și puneți o bifă peste tot.

Dacă computerul sau laptopul nu găsește difuzorul care trebuie conectat, va trebui să accesați setările de pe acesta. Acest lucru se face conform instrucțiunilor. Diferă pentru diferite computere, în funcție de modelul dispozitivului. Dacă este necesar, îl puteți găsi rapid pe Internet și este, de asemenea, posibil să puneți o întrebare despre problemă pe site-ul producătorului.

O altă problemă sunt întreruperile audio la conectarea prin Bluetooth. Acest lucru se poate datora unor protocoale sau setări Bluetooth incompatibile de pe computerul la care vă conectați.

Dacă difuzorul a încetat să se conecteze la diferite dispozitive, ar fi înțelept să contactați serviciul.

Oferim instrucțiuni pentru conectarea difuzorului la un computer personal.

În primul rând, difuzoarele sunt pornite și aduse cât mai aproape de PC pentru a facilita stabilirea conexiunii. Apoi trebuie să deschideți pe dispozitivul Bluetooth și să faceți clic pe butonul cu pictograma corespunzătoare din coloană.

Apoi ar trebui să selectați opțiunea „Căutare” („Adăugați dispozitiv”). După aceea, un laptop sau un computer staționar va putea „prinde” semnalul de la acustica JBL. În acest sens, numele modelului conectat poate fi citit pe ecran.

Următorul pas este stabilirea unei conexiuni. Pentru a face acest lucru, apăsați butonul „Asociere”.

În acest moment, conexiunea este completă. Rămâne de verificat calitatea dispozitivelor și poți asculta cu plăcere fișierele pe care le dorești și să te bucuri de sunetul perfect de marcă de la difuzoare.

Cum să conectați două difuzoare, vedeți mai jos.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila