Opțiuni de amenajare pentru o casă cu un etaj cu o dimensiune de 12x12 m

Opțiuni de amenajare pentru o casă cu un etaj cu o dimensiune de 12x12 m
  1. Caracteristicile designului unei structuri mari
  2. Opțiuni interesante

Dispunerea unei case cu un etaj de 12x12 metri pătrați oferă un spațiu real pentru creativitate. Intr-adevar, intr-un astfel de spatiu se va putea incapea foarte mult. Locuința va deveni un refugiu excelent pentru o familie numeroasă, aici pentru toată lumea există un colț confortabil separat. Și pentru ca o astfel de zonă să fie folosită cât mai eficient posibil, ar trebui să luați în considerare cu atenție designul detaliat al casei.

Astăzi vom vorbi despre mai multe opțiuni pentru amenajarea unei case cu un etaj.

Caracteristicile designului unei structuri mari

Pentru a folosi cât mai eficient tot spațiul liber dintr-o astfel de casă, este important să nu permiteți un număr mare de încăperi de trecere. Și, de asemenea, pentru a exclude formarea colțurilor inutile.

De asemenea, trebuie amintit că o structură cu un etaj poate fi mult mai practică și interesantă dacă este completată cu mansardă, garaj sau subsol.

Opțiuni interesante

Enumerăm câteva opțiuni specifice pentru amenajarea casei de 12 pe 12 metri pătrați:

Plan casa cu trei dormitoare

Aceasta este o opțiune excelentă pentru o familie cu copii. Pe o parte a clădirii (inferioară sau superioară) se află o baie și toaletă, un hol de intrare, o bucătărie și o sufragerie, precum și un cazan, dacă este necesar. Pe de altă parte, există dormitoare, o cameră de joacă pentru copii, un dulap.

De asemenea, puteți adăuga orice anexe casei. Aceasta poate fi o verandă confortabilă, un garaj sau un carport. La fel și o saună sau o piscină.

Proiect de locuinta cu mansarda

Această opțiune prevede alocarea unei suprafețe mari pentru o cameră de oaspeți, care poate fi folosită și ca sală de mese. O astfel de cameră va dura până la 15 metri pătrați.

Deoarece suprafața casei este destul de mare, poate încăpea cu ușurință patru sau chiar cinci dormitoare.

De exemplu, 3 - în partea principală a casei și încă 2 - în pod. In acelasi fel, poti imparti baile, lasand una in jos, iar cealalta in pod. În continuare, rămâne să alegeți locația camerelor rămase. La discreția dumneavoastră, va exista un birou, o bucătărie, un hol de intrare, un dulap și o boiler.

Clădire cu un etaj cu soclu

Particularitatea acestei opțiuni de amenajare este etajul suplimentar sub clădirea principală. Desigur, casa are 12 pe 12 mp. m este destul de spațios.

Cu toate acestea, plinta vă va oferi posibilitatea de a muta toate încăperile utilitare la etajul inferior. Și mai sus, lăsați doar camerele de zi. Acest lucru va face spațiul mult mai confortabil și mai organizat. Deci, la subsol este rezonabil să amplasați o boiler, o spălătorie, o cameră de depozitare. Partea principală a clădirii va avea un hol de intrare, hol, bucătărie și sufragerie separată, living și trei dormitoare.

Acestea nu sunt toate opțiunile pentru planificarea unei case de 12x12 metri. Nu vă fie teamă să experimentați și veți obține o casă unică și foarte confortabilă pentru dvs.

În următorul videoclip, veți găsi sfaturi despre dezvoltarea calității amenajării unei case private.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila