Cele mai populare modele de case de 7 pe 9 m cu mansardă

Printre numărul mare de opțiuni pentru casele private de țară, cel mai adesea puteți găsi clădiri cu mansardă. Unul dintre principalele motive pentru această popularitate este creșterea spațiului de locuit la costuri minime.

Particularități

Când construiți o mansardă, trebuie reținut că aceasta ar trebui să aibă cea mai mică greutate posibilă. Cel mai adesea se recomandă ca această cameră să fie solidă, fără pereți despărțitori. Dacă sunt necesare pereții despărțitori pentru întruchiparea ideilor dvs., atunci cel mai bine este să le faceți din gips-carton - acest material este suficient de puternic, în timp ce foarte ușor. De asemenea, este necesar să se țină cont de greutatea acoperișului, a mobilierului și a decorațiunii interioare. Această greutate poate afecta integritatea pereților și fundațiilor.

Noul sediu va trebui impermeabilizat. Un alt punct important sunt ferestrele, ele sunt greu de montat, dar rezultatul final va fi pur și simplu uimitor.

Casele cu mansarda au o serie de avantaje obiective:

 • Economisiți bani pe materiale de construcție.
 • Economie de timp la lucrările de construcție și instalare.
 • Un spațiu bine gândit în pod aproape poate dubla suprafața casei.
 • Simplitate în efectuarea comunicațiilor într-o nouă parte rezidențială - este suficient să le întindeți de la primul etaj.
 • Reducerea pierderilor de căldură prin acoperiș.
 • Dacă lucrarea este efectuată corect, nu este nevoie să evacuați chiriașii - aceștia pot continua să locuiască în siguranță la primul etaj.
 • Oportunitatea de a echipa o cameră nouă nu numai ca rezidențială, acolo puteți organiza o zonă de recreere, o sală de biliard sau o zonă de lucru cu un atelier.
 • Oportunitatea de a realiza propriile idei creative în viziunea amenajării acestei încăperi. Formele neobișnuite vă pot oferi câteva idei creative.

Cu toate acestea, astfel de clădiri au și unele dezavantaje:

 • Nerespectarea tehnologiilor de construcție poate duce la un transfer necorespunzător de căldură în întreaga casă.
 • Selectarea necorespunzătoare a materialelor poate duce la umiditate ridicată și îngheț în timpul iernii.
 • Costul ridicat al instalării luminatoarelor din cauza lucrărilor complexe.
 • Dacă iarna există ferestre, lumina naturală poate fi afectată din cauza zăpezii.

Proiecte

Unul dintre cele mai populare proiecte pentru o casă cu mansardă este o structură de 7 pe 9 metri. Dacă o astfel de casă este cu un etaj, atunci poate fi folosită atât ca cabană de vară, cât și ca locuință pentru mai multe persoane. Cu spațiu de locuit suplimentar la mansardă, întreaga clădire poate fi privită ca o casă mare și completă pentru o familie cu un număr mare de persoane.

Casa are o suprafata de 7x9 mp. m cu mansardă, suprafața totală poate ajunge la 100 mp. m. Această zonă trebuie să includă în mod obligatoriu două sau trei dormitoare (în funcție de numărul de persoane), un living, o bucătărie, o baie cu toaletă și un hol de intrare.

Atunci când alegeți aspectul unei case de 7 pe 9 m cu mansardă, trebuie să vă amintiți:

 • Este recomandabil să plasați toate dormitoarele, precum și camerele pentru copii, la etaj - acest lucru vă va face odihna completă și mai plăcută.
 • Bucătăria, ca și holul, trebuie să fie utilată la parter. Există un număr mare de opțiuni pentru a le combina.
 • Baia și toaleta ar trebui să fie la parter. Pentru comoditate sau într-o casă cu o familie numeroasă, puteți face o baie suplimentară la etajul doi.
 • Scara nu trebuie să încalce integritatea spațiului nici la primul, nici la al doilea etaj. Ar trebui să fie integrat organic în interior.
 • Înălțimea tavanului trebuie să fie de cel puțin 240 cm.

Adesea, atunci când construiești o casă nouă cu mansardă în loc de mansardă, este mult mai ușor să te gândești la amplasarea elementelor precum un balcon sau o verandă. Într-o casă deja locuită va fi dificil să le „terminăm de construit”.De asemenea, în timpul construcției, este posibil să combinați o casă cu un garaj - atunci suprafața camerei de la etajul doi poate crește.

Exemple frumoase

Există un număr mare de case pentru rezidență permanentă cu mansardă. Astfel de structuri pot fi construite din orice materiale: cărămizi, blocuri, cherestea.

Unul dintre cele mai simple și mai comune exemple de casă 7x9 cu mansardă este prezentat în diagrame. La parter se afla o bucatarie, un living, o baie, o baie si un hol. În același timp, există un coridor de trecere cu o scară care duce la etajul doi. Cu această aranjare a camerelor, două dormitoare vor fi amplasate la etajul doi. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă pentru o familie mică - un dormitor este conceput pentru părinți, a doua cameră este concepută ca o creșă.

A doua versiune populară a casei de 7 pe 9 m cu mansardă este construită în întregime din lemn. Are o scară curbată până la etajul doi. Pe primul se afla un hol de intrare, o baie, o bucatarie combinata cu un hol, o camera de recreere si un birou privat. Etajul al doilea are trei dormitoare. Această opțiune este perfectă pentru o familie de 4-5 persoane.

Datorită simplității soluției și a zonei mici a structurii în sine, aceste opțiuni sunt cele mai populare. Datorită prezenței unui număr mare de camere, în fiecare dintre ele puteți arăta propriile soluții de design atunci când decorați interiorul.

Casele de 7 pe 9 m câștigă popularitate. Mansarda vă permite în mare măsură să măriți suprafața \ u200b \ u200bspațiul de locuit, în timp ce dvs. puteți aranja camerele după cum doriți.

Vezi mai jos pentru mai multe detalii.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila