Cum alegi mobilierul modern pentru living?

Designerii la modă nouă sunt autorii celor mai extraordinare soluții de interior. Camera este într-un stil modern, cu alte cuvinte într-un stil modern, frumos dar foarte neobișnuit. Într-un astfel de living, vedem netezimea contururilor, simplitatea imaginii, armonia formei și asimetria, pretenția mobilierului rafinat.

Mobilierul pentru camera de zi poate fi selectat în stilul „high-tech”, „Provence”, „modern”, „minimalism”, „loft”, „Imperiu”, „țară”, precum și în scandinavă și engleză. stiluri.

Design Art Nouveau

Interiorul în stil art nouveau (art nouveau) ocupă primul loc condiționat în evaluarea popularității designului camerei. Un astfel de interior este plăcut ochiului, necomplicat. Liniile sale sunt fluide, iar mobilierul și decorul sunt pretențioase. Există mai mult de o linie de design aici. Ele sunt unite printr-o singură formă frumoasă. Livingul are elemente florale de decor.

Designul este perfect atât pentru apartamentele mari, cât și pentru cele mici. O cameră modernă este o idee bună de design. Sufrageria va arata oaspetilor dumneavoastra ca proprietarul ei are un gust foarte bun. Doar arată-ți imaginația și vei reuși. Nu este atât de dificil să-ți creezi propriul interior într-un stil modern.

Vatră

Mulți oameni doresc să aibă un șemineu acasă. E plăcut să stai acasă seara și să visezi, întorcându-ți privirea spre flăcările dansante. Semineul este garantat ca va face camera de zi speciala si ii va imbogati aspectul. Atunci când creează un șemineu, meșterii folosesc diverse piese metalice, precum și elemente de piatră, marmură, granit și ceramică.

De asemenea, selectează și asamblează materiale lustruite, netede sau chiar aspre într-un singur ansamblu de design.

Șemineele în stil modern vin în diferite tipuri. Designerii au creat un cadru sub forma literei „D”. Vatra are linii clare și simple, atât de caracteristice clasicilor. Focul și hornul au, de asemenea, contururi bizare. Șemineul este decorat cu modele frumoase, modele originale din stuc și elemente de decor forjate. Apropo, un șemineu este scump.

Tapet

Să mergem la tapetul din sufragerie. Stilul modern diferă de alte stiluri prin bogăția și rafinamentul său. Aspectul sufrageriei tale depinde de starea pereților. Designerii creează interiorul camerei într-un stil modern folosind decorarea pereților. Sunt imagini de fundal de înaltă calitate care vor oferi sufrageriei dvs. un sentiment de sărbătoare și sofisticare. Luați-le alegerea în serios.

Caracteristici ale tapetului pentru o astfel de cameră de zi:

  • modele de tapet fără forme clare;
  • toate liniile din figură sunt netede;
  • desen pentru „cărămidă”, „zidărie”, „piele”;
  • motive vegetale ale desenelor;
  • modele în relief și luciu.

O cameră în stil modern arată deosebit de frumoasă cu tapet în culori pastelate. Este mai bine să alegeți tonuri ușoare de tapet, discrete, plăcute pentru ochi. Faceți unele părți ale camerei roșii, negre sau alte culori bogate. Puteți decora pereții camerei cu panouri de lemn și scânduri convexe, textile cu flori.

De asemenea, este important să acordați atenție iluminării sufrageriei. La urma urmei, în această cameră ne place să citim sau să ne uităm la televizor. Candelabru este o parte integrantă a interiorului camerei de zi. Ea creează confort și aduce un anumit farmec. Candelabru din camera de zi este cel mai bine agățat în centru. Aceasta va crea sursa principală de lumină în cameră. În creație, folosesc elemente din bronz, cristal sau sticlă, nichel, lemn, metal.

Magazinele moderne ne oferă o selecție foarte largă de candelabre bune și lămpi frumoase pentru camere moderne.Puteți alege o lampă cu abajur, un ornament neobișnuit din metal și sticlă, o minge sau o fântână de cristal din pandantive subțiri.

Motivele florale cu un cadru elaborat și sticlă nedeschisă și muguri de cristal arată frumos. Sunt pur și simplu capodopere de artă pe tavanul camerei tale.

Iluminat

În interiorul camerei de zi, designerii se bazează pe iluminarea pe mai multe niveluri. Evidențiază în mod favorabil caracteristicile de design ale camerei. Designul modern al camerei ne invită să folosim un candelabru original pentru iluminatul principal al camerei. În plus, ar trebui să fixați lămpi speciale pe perete și să puneți o lampă de podea modernă non-standard pe podea.

Sursele de lumină au linii simple neclare și lux. Pentru a crea o lampă pentru camera de zi, ei iau un abajur, un plafon cu ornamente florale și o bază elaborată. O lampă de podea frumoasă este plasată în colțul sufrageriei. Lampa de perete va lumina ușor întregul interior, accentuând în același timp elementele necesare.

Decorarea ferestrei

Pentru că uneori este plăcut să petreci timpul în sufragerie, admirând priveliștea de la fereastră. Printre varietatea de elemente de design pentru living, perdele, tul, perdele, perdele sunt departe de ultimul loc.

Textilele pentru ferestre într-un stil modern pot fi diferite ca culoare, stil și stil. Puteți alege o pânză simplă drapată, perekids și lambrequins. În zilele noastre, ornamentele sub formă de linii, forme bizare, modele florale, frunze, fluturi și păsări sunt deosebit de populare. Culorile mov, verde, albastru, roz, nuanțele și combinațiile lor posibile arată frumos.

Mobila

Livingul modern este confortabil și foarte elegant. Mobilierul de designer la modă ar trebui să fie în interiorul fiecărei fashioniste moderne. Designul unei astfel de camere este standard, fără prea mult fast. Mobilierul din cameră are contururi și curbe netede și delicate. Este decorat cu sculpturi, forjare, metal și pietre prețioase. Un astfel de mobilier ajută la crearea unui mediu practic și plăcut pentru relaxare în sufragerie.

Mobilier modular

Noul mobilier modular este foarte confortabil. Modelele portabile combină caracteristicile modernității. Ele îmbină cu succes calitatea înaltă și luxul. O cameră modulară este un set de elemente individuale care creează cu ușurință un ansamblu de design perfect. Este ușor de asamblat, ceea ce vă permite să faceți reamenajare și să schimbați interiorul. În locul pereților se folosesc modele curbate în culori strălucitoare.

Modelele modulare se disting prin faptul că constau din componente ușoare și compacte. Nu ocupă spațiu suplimentar în apartamentul tău. O comodă rotundă sau ovală și un bordură arată frumos. Picioarele curbate, lipsa de simetrie amintesc de stilul modern. Modelele de sticlă cu păsări, ramuri și plante sunt folosite pentru a decora mobilierul.

Perete

Designul modern al camerei este sofisticat și neconvențional. Pereții în stil modern sunt din lemn și plăci de fibre. Pentru decorare se folosesc ușile din sticlă, metal, sculptură, oglindă. Un set cu cască poate include o noptieră joasă, dulapuri suspendate cu panouri de sticlă și un raft. Apartamentul va păstra mult spațiu liber pentru instalarea electrocasnicelor.

Stilul se vede usor in micile detalii. Linii netede, modele florale, colțuri netezite și raționalizare - toate acestea disting setul cu cască într-un stil modern. Practicitatea designului se îmbină armonios cu livingul modern. Camerele de zi sunt decorate în alb și oferă oamenilor o senzație de prospețime.

Dacă doriți, puteți reînvia designul cu elemente suculente sub formă de mobilier luminos, o masă întunecată lucioasă sau o imagine colorată pe perete.

Canapele

Mobilierul tapițat poate lumina camera de zi. Este rafinată, pretențioasă, neobișnuită. La creare, au folosit țesături și materiale naturale. Mobilierul este de dimensiuni reduse - canapele mici, fotolii, canapele, puf. Spatele sunt rotunjite, picioarele sunt curbate, trecând în cotiere. Mobilierul este usor si aerisit.

Tapițeria canapelelor și fotoliilor este de obicei în culori pastelate cu ornamente florale - trandafiri, bujori sau fluturi și păsări ale paradisului. Canapelele nu trebuie să fie amplasate de-a lungul peretelui camerei. Cel mai bine sunt plasate în mijlocul sufrageriei. Bucătăria și camera de zi conectate vor arăta luxoase atunci când veți crea acolo un loc de relaxare prin plasarea unui set de mobilier moale la modă la masă.

Dulapuri

În camera de zi, așezați un dulap conceput ca o vitrină. Acum este o parte la modă a interiorului. Aici puteți afișa toate cele mai bune seturi sau seturi de argintărie. Dulapurile sunt realizate în principal din lemn, au elemente din sticlă, vitralii sau colorate. Au picioare curbate și elemente sculptate. Totul arată impresionant și oferă o anumită eleganță sufrageriei tale.

Scaune

Interiorul într-un stil modern se caracterizează prin confortul său. Scaunele sunt unul dintre elementele principale ale interiorului livingului. Sunt din plastic, metal, lemn, material textil. Scaunele sunt confortabile și frumoase, se remarcă prin îndrăzneala designului. Puteți găsi scaune clasice din lemn, cu materiale textile și spătar elegant sau scaune moderne, raționalizate, cu tapițerie din piele artificială.

Designerii permit împărțirea camerei în diferite zone. Designul bucătăriei-sufragerie într-un stil modern, care conține un bar, un set de mobilier, o masă elegantă, scaune confortabile va sublinia bunul gust al proprietarului acestei camere. Zona de luat masa a camerei provine din rafturi invizibile, transformatoare de mese, scaune inalte cu picioare si spate reglabile. Trebuie remarcat faptul că confortul și interiorul confortabil sunt inseparabile de designul modern.

O cameră în stil contemporan, la modă, plină de farmec și vibrantă. Vrei să fii într-o astfel de cameră și nu o poți lăsa nicăieri. Modern conține totul original, clasic, tehnologii moderne, modele florale, personaje din basme. Un astfel de interior atrage atenția prin luxul și, în același timp, modestia. Astăzi mulți designeri îl folosesc cu succes.

Pentru informații despre cum să alegeți mobilierul pentru o cameră de zi în stil modern, vedeți următorul videoclip:

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila