Uscătoare de aer marca Master

Conţinut
 1. Particularități
 2. Prezentare generală a modelului
 3. Cum se utilizează?

Pentru ca o persoană să se simtă bine, trebuie să existe un micromediu favorabil în camera în care stă mult timp. Acesta este măsurat prin nivelul optim de umiditate, care ar trebui să varieze de la 40 la 75%. O creștere a acestui indicator afectează negativ starea sănătății umane.

Pe lângă factorul uman, umiditatea ridicată creează un mediu favorabil pentru apariția și reproducerea ciupercilor și mucegaiului, care pot afecta negativ starea încăperii și echipamentele și mobilierul amplasat în ea.

Pentru a rezolva problema, au fost inventate dispozitive speciale care ajută la menținerea unui nivel optim de umiditate în incintă - dezumidificatoare de aer. Performanța și eficiența dispozitivului depind de calitatea construcției dispozitivului, așa că ar trebui să alegeți dezumidificatoare de la producători care s-au dovedit deja bine pe piața de electrocasnice. Unul dintre acestea este produsele TM Master.

Particularități

Compania Master este angajată în producția de diverse echipamente climatice pentru industrie. Catalogul mărcii conține o selecție largă de uscătoare de aer, încălzitoare, aparate de aer condiționat, echipamente de ventilație. Produsele Master se adresează unei game largi de cumpărători din domeniul tehnologiei de climatizare industrială.

Dezumidificatoarele master au o serie de avantaje care disting produsele mărcii de produse similare de la alți producători.

 • Dezumidificatoarele își fac treaba eficient - vă permit să scăpați de umiditatea excesivă din încăperi.
 • Sunt disponibile trei serii principale de dezumidificatoare Master - adsorbtie, profesional si casnic.
 • Se folosesc o serie de dezumidificatoare profesionale în construcții, sector industrial, afaceri mici, adică pentru îndepărtarea umezelii din totalul spațiilor.
 • De mare putere dispozitivele vă permite să reglați nivelul de umiditate în zone mari - șantiere, piscine, arhive, depozite.
 • Toată linia de dezumidificatoare are putere crescută și are o rezistență ridicată la uzură.
 • Toate modelele sunt echipate cu un dispozitiv special - higrostat, care vă permite să mențineți nivelul dorit de umiditate.
 • Toate dispozitivele sunt complet automatizate.
 • Munca neîntreruptă pentru o lungă perioadă de timp.

Prezentare generală a modelului

Catalogul Master conține mai mult de 20 de modele de uscătoare de aer de diferite serii. Dintre dispozitivele din seria profesională, următoarele modele sunt cele mai populare - DH 44, DH 92, DH 721, DH 732, DH 62, DH 752. Vă sugerăm să vă familiarizați mai detaliat cu câteva dezumidificatoare de diferite serii.

 • Uscătorul de aer Master DH 721. Aparat compact din linia profesională de dezumidificatoare, echipat cu un panou de control ușor de utilizat. Proiectat pentru camere cu un volum de 390 mc, adică este perfect pentru o mică saună, piscină, spălătorie. Aspectul estetic vă permite să vă potriviți armonios în interiorul oricărui loc public. Dimensiunea modelului (L * W * H) - 38 * 35 * 64 cm Productivitate la 30 ° C și 80% RH - 21 l / zi, productivitate la 20 ° C și 60% RH - 7 l / zi. Umiditate de lucru - 35-90%. Temperatura de lucru - 5-35 ° С. Putere 490 W. Nivelul de zgomot este de 42 dB. Costul pe site-ul oficial este de 34.200 de ruble.
 • Uscătorul de aer Master DH 6. Un model puternic conceput pentru a controla nivelul de umiditate în spațiile generale cu un volum de până la 780 m3 - depozite, subsoluri, ateliere. Productivitate la 30 ° С și 80% RH - 52 l / zi, productivitate la 20 ° С și 60% RH - 20 l / zi. Umiditate de lucru - 35-99%. Temperatura de lucru - 3-35 ° С. Puterea este de 990 W. Nivelul de zgomot este de 53 dB.Dimensiunea modelului (L * W * H) - 59 * 58 * 85 cm Costul de pe site-ul oficial este de 103.500 de ruble.
 • Uscătorul de aer Master DH 720. Model de uz casnic de dimensiuni compacte (33,6 * 21 * 56,9 cm), conceput pentru încăperi de până la 50 m3. Vă permite să scăpați de mirosurile neplăcute și de umiditatea ridicată. Setul include un filtru de cărbune. Debitul de condensare este de până la 20 l/zi. Și prevede, de asemenea, prezența unei lămpi cu ultraviolete care luptă împotriva germenilor. Puterea modelului este de 390 W, nivelul de zgomot este de 48 dB. Umiditate de lucru - 35-95%. Temperatura de lucru - 5-32 ° С. Costul pe site-ul oficial este de 20.600 de ruble.
 • Dezumidificator desicant Master DHA 10... Conceput pentru a elimina umezeala în încăperi mici de până la 65 m3, funcționează eficient la o temperatură de 1-35 ° C. Productivitatea muncii este de până la 9 l/zi. Puterea modelului este de 780 W, nivelul de zgomot este de 50 dB. Dimensiunile dispozitivului sunt de 51 * 25 * 58 cm Datorita designului sau estetic, modelul se va potrivi perfect in interiorul oricarei incaperi.

Un filtru de cărbune încorporat elimină mirosurile umede. Echipat cu un panou de control convenabil.

Cum se utilizează?

Pentru ca dezumidificatorul Master achiziționat să vă servească mult timp fără reparații constante, trebuie să cunoașteți regulile de bază pentru funcționarea acestor dispozitive.

 • După achiziționarea unui dezumidificator, trebuie citiți cu atenție instrucțiunile de utilizarecare vine cu dispozitivul.
 • Aparatul este instalat strict vertical, în timpul funcționării, acesta nu trebuie mutat drastic de la locul său, deoarece aceasta poate duce la scurgerea apei și umple părțile electrice ale dispozitivului cu aceasta.
 • Instalați un dezumidificator la o distanta de cel putin 15-20 cm fata de perete, deoarece aerul intră în aparat din spate.
 • Pentru a curăța dispozitivul, utilizați o cârpă sau o cârpă umedă, având în prealabil deconectat dispozitivul de la rețea.
 • Nu acoperiți dezumidificatorul în timpul funcționării, deoarece acest lucru poate duce la probleme în funcționarea dispozitivului.
 • Filtrele trebuie curățate cel puțin o dată pe lună.daca dezumidificatorul functioneaza intr-o camera foarte murdara, atunci filtrul se curata mai des. Un filtru murdar poate deteriora dispozitivul.
 • Pentru a controla nivelul de umiditate, fiecare model este echipat cu un dispozitiv special care arata indicatorul curent de umiditate. Este situat pe partea din față a aparatului.

Dacă este necesar, orice model poate fi conectat la o conductă de scurgere pentru a nu monitoriza nivelul de umplere al rezervorului de apă staționar.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila