Dezumidificatoare Xiaomi

Conţinut
  1. Caracteristici, argumente pro și contra
  2. Gama de modele
  3. Cum se utilizează?
  4. Prezentare generală a recenziilor

La efectuarea diverselor lucrari legate de constructii, pentru mentinerea microclimatului in incinta si in alte situatii, este necesara monitorizarea umiditatii din aer. Dezumidificatoarele sunt adesea folosite pentru a le readuce la normal, ceea ce poate pune capăt problemelor precum umezeala și mucegaiul. Astfel de produse sunt fabricate de cunoscuta companie Xiaomi.

Caracteristici, argumente pro și contra

Dezumidificatoarele Xiaomi sunt reprezentate de mai multe produse în diferite game de preț. În ciuda numărului mic de opțiuni, există o alegere în funcție de bugetul dvs. Avantajele includ ușurința de operare, fabricabilitatea și un raport bun dintre cost și calitate, care este caracteristic produselor acestei companii chineze.

Există, de asemenea, dezavantaje, care sunt asociate în primul rând cu o documentație care nu este complet clară. Această problemă nu este nouă pentru producătorii asiatici, dar nu face începutul mai ușor.

Este de remarcat designul atractiv, realizat în alb. Astfel de dispozitive vor face interiorul camerei mai modern și se vor potrivi perfect într-o varietate de stiluri.

Gama de modele

Deerma Mini White Dem-CS10M este un model mic în toate sensurile. Are dimensiuni reduse: 75x211 mm, greutate 800 grame, si de aceea este usor de mutat intre camere daca este necesar. Puterea de 20 W nu este cel mai important avantaj, dar este suficient pentru a usca aerul dintr-o cameră. Suprafata de lucru este de 385 mp. cm, iar absorbția umidității are loc pe întreaga zonă, adică în jurul unui cerc de 360 ​​de grade.

În interior sunt 600 mg margele de siguranță care absorb umiditatea care pot absorbi până la 150 ml de lichid. Timpul de uscare a acestora ajunge la 12-15 ore, dupa care pot fi folosite din nou. Corpul este realizat din plastic ABS destul de durabil. Pentru un preț mic, cumpărătorul va primi un instrument extrem de simplu și eficient. Caracteristicile nu sunt principalul avantaj, ele sunt greutatea și dimensiunile.

Dezumidificatorul Lexiu este un alt model care este opus celui precedent. Acest lucru se aplică atât caracteristicilor, cât și indicatorilor externi. Dimensiunile 29x19,4x47,8 cm și greutatea 8,5 kg găzduiesc echipamente care pot deservi o cameră cu o suprafață de până la 30 de metri pătrați. metri. În același timp, productivitatea ajunge la 10 l/zi. Instalația este pe podea, există funcții de auto-oprire, dezghețare, uscare a hainelor și altele.

Indicația include indicatori de incluziune, temperatură, contaminare a filtrului. Consum de energie 0,175 kW, maxim 0,23 kW, volumul rezervorului de condens 1,8 litri. Corpul este realizat din plastic rezistent, nivelul de zgomot este de 44 dB.

Cum se utilizează?

În primul rând, trebuie să porniți dezumidificatorul folosind butonul corespunzător de pe corp sau ecran, în funcție de produs. Un model mai simplu schimbă culoarea bilelor de la portocaliu la verde. În acest caz, trebuie să conectați dispozitivul la rețea și să așteptați ca substanța să se usuce. Analogii „inteligenti” scumpi au o indicație care vă va permite să înțelegeți când este necesar să goliți recipientul cu condens.

Modurile și funcțiile automate reduc implicarea utilizatorului în configurarea dispozitivelor.

Prezentare generală a recenziilor

Evaluările și descrierile produselor testate relevă avantaje și dezavantaje. Principalul avantaj al utilizatorilor este prețul adecvat și ușurința de utilizare, care se exprimă în participarea umană minimă. Și, de asemenea, ca avantaj, cumpărătorii notează conformitatea cu acele caracteristici tehnice care sunt declarate de producător.

Dezavantajul este faptul că disponibilitatea produsului pe piață și livrarea acestuia sunt inconsecvente. Există probleme cu acest lucru, deoarece uneori mărfurile pot fi întârziate cu câteva săptămâni. În ceea ce privește componenta tehnică, unii oameni atrag atenția că plasticul se murdărește destul de ușor și este vulnerabil la zgârieturi.

Acest lucru nu este critic, dar încă afectează aspectul produsului.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila