Alegerea așternutului simplu

Conţinut
  1. Avantaje
  2. Care este cel mai bun material?
  3. Spectrul de culori
  4. Dimensiuni kit
  5. Îngrijire

Moda în lumea modernă se referă nu numai la haine, ci la orice altceva. Chiar și în domeniul producției de lenjerie de pat există tendințe. Recent, cumpărătorii au crescut cererea pentru seturi monocromatice. Monocromaticitatea este o soluție convenabilă și profitabilă. La urma urmei, nu trebuie să selectați modele și modele pentru decorul dormitorului, puzzle-uri asupra combinației de culori și nuanțe. Și îmi doresc foarte mult ca totul în casă să arate armonios.

Avantaje

Lenjeria de pat, realizată în aceeași culoare, se va potrivi cu succes în orice interior. Le poți alege în siguranță dacă tendințele în acest domeniu nu sunt clare, sau dacă un set de lenjerie intimă este achiziționat cadou. Un set în care un solo joacă gri sau roșu va avea succes în orice design de perete și se va potrivi cu majoritatea culorilor fronturilor de mobilier.

Acest lucru este important pentru că este important să simțiți armonie și relaxare chiar și în pat. Și dacă ceva iese din imaginea generală, nu poate decât să fie enervant. Este mai bine să anticipați imediat entuziasmul în acest sens și să evitați greșelile.

Un set de lenjerie de pat gri nu este plictisitor și plictisitor. Această culoare are o mare varietate de nuanțe: oțel, argintiu, fumuriu. Toate arată elegant și sofisticat în diferite interioare. În plus, sunt neutre pentru percepție și sunt un exemplu de eleganță, aliniându-se discret pe fundalul altor culori.

Daca griul ti se pare prea simplu, poti opta pentru lenjerie intima frumoasa intr-un set care imbina gri cu roz, albastru cu argintiu, maro deschis sau rosu cu otel.

Setul rosu este un exemplu de senzualitate, forta si energie. Prezentat în nuanțe stacojiu, rodie, cireș, coral, visiniu. Asociat cu luxul și îndrăgostirea, încurajează activitatea.

Se crede în mod eronat că nu este potrivit pentru dormit, ci doar pentru plăcerile amoroase. Aceasta este o relicvă a vechilor standarde impuse de trecutul conservator, de fundamentele și simbolurile sale. A rămas culoarea comunismului doar pentru bătrâni. Alții consideră că frumusețea sa de foc este o opțiune șic pentru decorarea unui dormitor modern.

Să enumerăm plusurile lenjeriei de pat de aceeași culoare.

  • Eleganţă. Clasicul și reținerea arată întotdeauna impecabil, demonstrând prezența bunului gust.
  • Practicitate. Nu necesită selecție pentru decorarea dormitorului. Nu se demodează.
  • Modernitatea. A urma o singură culoare în interior înseamnă a ține pasul cu vremurile.
  • Armonie. Modelele pestrițe pe tapet și textile pot provoca disconfort vizual. Absența iritanților multicolori în fața ochilor are un efect benefic asupra calității somnului și odihnei.

O astfel de colorare a lenjeriei nu distrage atenția și nu încalcă conceptul de cameră. Aceasta este o achiziție profitabilă pentru orice grup de vârstă de persoane, cupluri sau adolescenți.

Care este cel mai bun material?

Producătorii de lenjerie de pat oferă o gamă largă de țesături pentru a se potrivi tuturor gusturilor și bugetelor. Dar cea mai practică lenjerie simplă este făcută din bumbac. Acesta poate fi un set de bumbac ieftin sau calico de înaltă calitate. Mătasea este mai puțin confortabilă pentru somn prelungit și nu prea confortabilă pentru corp în sezonul rece. Iar bumbacul natural este o țesătură pentru toate ocaziile.

Seturile de poplin roșu și percal arată spectaculos, cele gri din satin-jacquard. Dar printre ele există rareori truse fără model.

În plus, bumbacul este mai rezistent la uzură, spălare și călcat.

Veți afla despre ce material să alegeți pentru așternut din videoclipul de mai jos.

Spectrul de culori

Nuanțele închise ale lenjeriei de pat își păstrează mai mult timp frumusețea exterioară. Lumină - potrivită pentru majoritatea interioarelor și combinată cu orice culoare a fațadelor de mobilier. Există însă și variații în designul seturilor, atunci când o culoare are nuanțe diferite pe diferite părți ale husei de pilota și ale fețelor de pernă, sau este cusută în două culori contrastante. Degradul de culoare de pe țesătura setului de pat arată original. Trecerea de la întuneric la lumină permite unei culori să se dezvăluie în toate nuanțele ei simultan.

Lenjeria roșie și neagră arată bogată și spectaculoasă, dar necesită un laconism adecvat în designul camerei. Altfel, cu un astfel de set, poți pierde estetica mediului.

Dimensiuni kit

Lenjeria de pat se vinde in seturi standard - fata de perna, cearceaf, husa pilota. Există însă seturi de familie cu patru fețe de pernă de diferite dimensiuni (euro și standard) și două cuverturi de pilote separate. O lenjerie de pat de 1,5 cu două fețe de pernă și o husă de pilota este potrivită pentru un cuplu sau o persoană. Aceasta este cea mai populară dimensiune, deoarece se potrivește liber pe un pat de 1,4 m lățime și un pat de o persoană de 80-90 cm lățime.

Unele magazine, inclusiv cele care vând online, vând separat lenjerie de pat. Acest lucru este convenabil dacă patul are o dimensiune nestandard sau aveți nevoie de un cearșaf mare, două cutii euro și o husă de pilota de una și jumătate. Puteți asambla un set specific în funcție de parametrii dvs. Dar în acest caz, alegerea aceleiași culori va fi foarte problematică. Aici este locul în care lenjeria simplă este utilă. Chiar dacă nuanțele nu se potrivesc, va arăta elegant și la modă. Iar modelele diverse nu sunt deloc într-un stil modern, dincolo de gust și percepție armonioasă.

Dimensiunea lenjeriei de pat o puteti afla din informatiile de pe eticheta ambalajului. Toate fabricile responsabile de producție îl echipează cu etichete care descriu compoziția materialului și recomandări de îngrijire.

Îngrijire

Trebuie să vă spălați lenjeria de pat frecvent și regulat. Prin urmare, este important nu numai să cumpărați un kit de calitate, ci și să îl îngrijiți corespunzător. Apoi nu își va pierde aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp, rămânând neted și moale la atingere.

Articolele colorate trebuie spălate la temperaturi scăzute cu un detergent pentru țesături colorate și balsam pentru a înmuia textura țesăturii.

Este indicat sa nu folosesti pudra granulata, ci sa folosesti un gel care sa nu lase dungi pe tesatura. Acest lucru este valabil mai ales pentru lenjeria închisă în nuanțe bogate.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila