Lenjerie de pat turcească: caracteristici ale seturii și evaluarea celor mai buni producători

Lenjerie de pat turcească: caracteristici ale seturii și evaluarea celor mai buni producători
  1. Particularități
  2. Din ce țesături sunt făcute kiturile?
  3. Evaluarea mărcilor de top
  4. Recenzii

Gama de lenjerie de pat din timpul nostru nu încetează să uimească prin bogăția și varietatea sa. În consecință, există un număr mare de producători cunoscuți (și nu așa) pe piață care produc astfel de produse. Astăzi vom arunca o privire mai atentă la seturile din Turcia și vom afla care sunt caracteristicile acestora.

Particularități

Lenjeria de pat trebuie aleasă cu scrupulozitate și atenție, deoarece nivelul de confort al locului de dormit va depinde de calitatea bunurilor achiziționate. Din fericire, în zilele noastre gama de astfel de produse este mai mare ca niciodată? și poți găsi cea mai bună opțiune pentru fiecare gust, culoare și portofel. Produsele producătorilor turci sunt recunoscute ca fiind una dintre cele mai solicitate și populare astăzi.

Seturile de lenjerie de pat din Turcia sunt în categoria de preț mediu. Tot in magazinele respective gasesti truse premium cu ambalaje elegante. Aceste din urmă opțiuni sunt foarte des prezentate ca un cadou șic care cu siguranță nu va fi inutil.

Lenjeria de pat turcească este prezentată într-o varietate de modele. Puteți găsi atât opțiuni laconice, cât și discrete pentru utilizarea de zi cu zi, și truse cu adevărat luxoase pe care mulți oameni le primesc doar cu ocazii speciale. Acest lucru este valabil și pentru culorile lenjeriei. Acest lucru sugerează că va fi posibil să găsiți seturile perfecte pentru orice setare.

Produsele turcești sunt fabricate din diverse țesături, fiecare având propriile caracteristici de performanță, avantaje și dezavantaje. De exemplu, sunt răspândite produsele din satin și un calicot grosier turcesc special numit ranfors.

O caracteristică distinctivă a lenjeriei de pat turcești este că, în multe cazuri, îndeplinește o funcție decorativă și completează interiorul. Cu ajutorul unui set bine ales, puteți transforma literalmente o cameră, dându-i un șic și un farmec aparte.

Din ce țesături sunt făcute kiturile?

Producătorii turci folosesc diferite tipuri de textile la fabricarea lenjeriei de pat. Costul final al kit-ului depinde de acest parametru. Luați în considerare din ce materiale este fabricată cel mai adesea așternutul în Turcia.

Bumbac

La vânzare puteți găsi un număr mare de seturi diferite de lenjerie de pat din bumbac turcesc. Acest material textil este nebun de popular și este utilizat pe scară largă în producția de diverse articole țesute. Principalul avantaj al modelelor din bumbac este higroscopicitatea lor ridicată. În plus, bumbacul în sine are un preț democratic și durează mult timp. Cu o astfel de lenjerie, nu va fi frig iarna și cald vara.

Satin

Mulți producători din Turcia oferă seturi de satin de înaltă calitate pentru ca consumatorii să aleagă. Unele dintre ele au o textură și o suprafață precum mătasea adevărată. O astfel de lenjerie este foarte plăcută pentru corp, așa că este o plăcere să te odihnești și să dormi pe ea.

Satinul în sine este o țesătură destul de densă, care include bumbac sau o combinație de alte materiale. În ciuda asemănării sale externe cu mătasea, acest tip de material textil este mult mai ieftin și este mai puțin capricios în funcționare. Lenjeria din satin este foarte populară în Rusia, deoarece are un design frumos și este durabilă.

De asemenea, în Turcia, seturile de lenjerie de pat sunt realizate din țesături precum satinul marco. Această materie primă este bumbacul capsat fin pieptănat. Produsele realizate din acesta se disting printr-o strălucire mai vizibilă, o textură netedă și nu sunt susceptibile la zdrobire. Chiar și după mult timp, lucrurile din satin marco nu își pierd atractivitatea anterioară și strălucirea originală.

Jacquard

Mulți producători din Turcia fac lenjerie de pat din jacquard. Acest tip de material textil se distinge printr-o împletire complicată de fire, care are ca rezultat o țesătură multicoloră. Lenjeria jacquard este la mare căutare deoarece are caracteristici excelente de rezistență și rezistență la uzură. Hainele jacquard nu se tem de spălarea frecventă și de deteriorarea mecanică.

Mătase

Lenjeria turcească din mătase naturală este cea mai șic și frumoasă. Astfel de produse se caracterizează printr-o strălucire unică, o suprafață ușor rece. Cu toate acestea, articolele din mătase sunt capricioase, ceea ce este important de luat în considerare atunci când le cumpărați. Rufele realizate din această țesătură trebuie îngrijite cât mai atent și cu atenție posibil. Nu este recomandat să spălați produsele de mătase într-o mașină de spălat - este mai bine să contactați o curățătorie chimică. Dacă neglijezi aceste reguli, atunci mătasea naturală poate fi grav deteriorată.

Mai nepretențioase, dar nu mai puțin atractive sunt seturile turcești din mătase artificială. Acest material nu necesită întreținere specială, are o conductivitate termică ridicată și capacitatea de a absorbi umiditatea.

Lenjerie

Țesătura de in este străveche și a fost folosită de mulți ani. Lenjeria a fost relevantă încă din zilele Egiptului Antic. În prezent, modele de lenjerie de pat de înaltă calitate și atractive sunt realizate din aceste materii prime, care sunt alese de mulți consumatori. Alegerea oamenilor este influențată de costul democratic al unor astfel de copii, precum și de respectarea mediului. Lenjeria de in nu va provoca o reacție alergică sau iritare a pielii.

Lenjeria turcească din in pur în toamnă se încrețește ușor și poate fi dificil să o netezi. Pe rafturi, puteți găsi adesea produse care nu conțin textile pure, ci o combinație de fibre diferite. De exemplu, poate fi un tandem de in și bumbac. Astfel de opțiuni nu sunt mai puțin convenabile și plăcute pentru corp, dar se încrețesc mai puțin și sunt mai ușor de netezit.

Bambus

Textile precum bambusul au apărut pe piață relativ recent, dar au câștigat deja faimă în întreaga lume și popularitate sălbatică. Din ea se obțin lucruri moi și plăcute la atingere, având o textură îngrijită și strălucire. Lenjeria turcească din bambus este asemănătoare cu mătasea sau cașmirul, motiv pentru care mulți cumpărători aleg astfel de produse. În plus, trusele din bambus sunt hipoalergenice și antiseptice.

Modal

Adesea, producătorii turci folosesc modal la fabricarea lenjeriei de pat. Aceasta este o țesătură de origine artificială, care în multe privințe este similară cu opțiunile naturale. În unele privințe, modal este superior textilelor de origine naturală. Lenjeria realizată din materii prime similare se distinge prin siguranța mediului. Nu există componente periculoase în compoziția produselor, deoarece modalul în sine se bazează pe pastă de lemn. Nu conține elemente care conțin clor. În plus, kiturile realizate din această materie primă artificială se laudă cu higroscopicitate ridicată, respirabilitate, ușurință, durată lungă de viață și confort excelent.

Tricou Melange

Seturile de lenjerie de pat destul de bune realizate în Turcia sunt obținute din țesătură tricotată numită melange. Acest tip de material textil este format din fibre vopsite în diferite culori. Firele care se află în această țesătură pot fi atât naturale, cât și artificiale. Ele diferă adesea în nuanțe și semitonuri - rezultatul este o lenjerie intimă foarte originală și frumoasă, cu un joc de culori.

Cea mai mare parte a lenjeriei de pat melange din Turcia este realizată în palete luminoase și bogate.Astfel de textile de casă pot deveni un adevărat decor interior și un punct culminant interesant.

Evaluarea mărcilor de top

Sortimentul de lenjerie de pat turcească nu încetează să încânte consumatorii cu diversitatea sa. Există mulți producători cunoscuți pe piață care produc seturi frumoase și de înaltă calitate. Să facem cunoștință cu ratingul celor mai populare mărci turcești, ale căror produse au o bună reputație.

Tac

Evaluarea noastră este deschisă de un brand de renume mondial numit Tac. În sortimentul său există mai multe linii spectaculoase de lenjerie de pat (există chiar și modele cu bandă elastică), care au diferite modele și materiale de fabricație. Cele mai populare și solicitate sunt seturile din satin de la Tac, care pot fi ușor confundate cu mătasea, deoarece au aceeași textură. Produsele din satin ale mărcii turcești se disting prin calitate de neegalat și costuri accesibile.

Trusele de la Tac de la ranforce nu sunt mai puțin relevante. O astfel de lenjerie este ieftină, dar este destul de practică și atractivă, așa că este aleasă de mulți cumpărători care caută cele mai bune produse din punct de vedere al raportului preț-calitate. Există și articole de elită în arsenalul companiei, care sunt realizate din satin de cea mai bună calitate. Astfel de modele au un design bogat și un ambalaj frumos, datorită căruia este foarte posibil să le oferiți cadou.

Arya

Următorul pe listă este marca Arya, care funcționează din 1992. Produsele acestei companii sunt teribil de populare în Rusia și sunt prezentate în cea mai largă gamă. Puteți găsi seturi de o varietate de culori și materiale. Seturile de pat Arya sunt realizate din materiale ecologice și sigure. Producătorul apelează la satin, jacquard și rayon. Produsele de la Arya nu sunt foarte scumpe, dar calitatea lor nu este inferioară produselor europene.

Isimo

Această firmă se mândrește cu o dezvoltare fulgerătoare. Issimo este una dintre primele companii care a început să producă lenjerie durabilă din bambus, modal și melange. De asemenea, această companie deține mai multe tehnologii pentru vopsirea țesăturilor. Produsele Issimo au fost printre primele care au fost completate cu elemente de dantelă, strasuri, margele și paiete. În prezent, produsele mărcii sunt realizate din bambus, in și bumbac premium. Colecțiile de elită Issimo sunt reprezentate de seturi de satin dens și jacquard. Produsele sunt decorate cu broderii frumoase și paiete.

Eke Textile

Acest brand furnizează Rusiei lenjerie de înaltă calitate de mulți ani. Toate produsele sunt realizate din bumbac pur, care este recoltat manual. Astfel de materii prime sunt prietenoase cu mediul și din el se obțin lucruri hipoalergenice. În plus, toate țesăturile din etapa de fabricație sunt prelucrate special, dobândind în același timp o moliciune unică. Partea leului de seturi de la Eke Textile este reprezentată de exemple discrete de culori clasice. Nu veți găsi aici palete suculente și îndrăznețe.

Recenzii

Clienții sunt încântați de produsele Tac. Le place culoarea, manopera, durabilitatea și nepretenția. Mulți oameni nu au observat minusurile, dar unii s-au confruntat cu năpârlirea produselor. Consumatorii găsesc și unele avantaje în produsele de la Arya. Oamenii iubesc durabilitatea lenjeriei, modelele frumoase, ambalajul estetic și rezistența culorilor. Unii au fost însă supărați de prețul ridicat al anumitor modele.

Clienții sunt, de asemenea, mulțumiți de calitatea lenjeriei de pat Issimo. Gama de culori a produselor a fost remarcata si de multi cumparatori. Majoritatea oamenilor nu au observat dezavantajele produselor de marcă. Singurele excepții sunt opțiunile din bumbac și satin, care trebuie călcate mult timp și persistent după mototolire. Produsele de elită de la Eke Textile atrag clienții prin designul lor laconic, dar sofisticat și cea mai înaltă calitate. Singurul lucru care deranjează mulți consumatori este costul ridicat al majorității modelelor.

Pentru informații despre cum să alegi lenjeria turcească, vezi următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila